Se curată super bine de muste si nu mai pierde culoare.
Salut

Numerele sunt omologate, pana acu' 2 saptamâni erau interzise, dar pana la urma s-au aprobat si le-am cumpărat imediat jejejeAiurica scrie:dar in Spania este voie sa inlocuiesti numerele cu ceva neomologat?
Celica e asa pe burta pt ca are suspensie neumatica in 4 puncte pe buton, asa joasa o tine decât knd e parcată, k sa meargă cu ea o ridica din butoaneBogdan scrie:Pe burta rau Toyota!
Masina deja are distantiere de 7cm, dar cum suspensia care o are pusă e făcută sa coboare si sa ridice mașina pe buton. Dak ar vrea sa pună distantiere mai mari, când vrea sa o coboare de tot ii atinge in aripile laterale, Asa k nu are cum sa scoată rotile mai in afara.Aiurica scrie:ca masina extrema, mi se par rotile prea bagate.....ar trebui ceva mai la fata aripii.....
evident ca inteleg ca era greu dar.....se remarca ca sunt bagate inauntru....
orice se poate tehnic.ferrarienzogumball scrie:Masina deja are distantiere de 7cm, dar cum suspensia care o are pusă e făcută sa coboare si sa ridice mașina pe buton. Dak ar vrea sa pună distantiere mai mari, când vrea sa o coboare de tot ii atinge in aripile laterale, Asa k nu are cum sa scoată rotile mai in afara.Aiurica scrie:ca masina extrema, mi se par rotile prea bagate.....ar trebui ceva mai la fata aripii.....
evident ca inteleg ca era greu dar.....se remarca ca sunt bagate inauntru....
Salut