Xenon pe C4

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@Pasare & Ake merci ptr urari si voua la fel.Pai nu a mai fost nevoie de nici un reglaj manual sau mecanic al farului ( becurilor ) .In hangar la Doc se vedea ca farurile bat la fel ca inainte doar ca e mai "luminos".
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Trebuie avut in vedere reglajul in functie de gradul de incarcare a masinii :roll: Spre exemplu,un bax de apa pus in portbagaj necesita coborarea farurilor cu o gradatie altfel primesti o groaza de flashuri insotite de ''urarile'' de rigoare :protest: :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

a nu stiam la ce te referi . sigur ca da. oi avea eu nr de provincie dar nici asa :D desi e cam gol frigideru`
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

No ofense man :D Am vrut doar sa subliniez ca e foarte sensibila la incarcare iar daca niste halogene nereglate le mai suporți cât de cât, niște xenoane chiar te orbesc complet.Chestia cu bax-ul am pățit-o eu :oops: :D Si am nr. de Bucuresti :lol: :lol: :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
sebi

Mesaj de sebi »

am si eu o intrebare... in legislatie nu scrie ca trebuie sa ai spalator faruri si auto reglaj ca sa poti avea xenon? din cate stiu eu asa e. poate ma insel.
si inca o chestie. cat de bine vezi cu becuri xenon pe ploaie sau ceata? si aproximativ cat ar costa tot(kit + manopera)?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mda xenoanele astea aftermarket din cate stiu eu nu prea sunt legale 100% . xenoanele din fabrica au spalator si autoleveling . nu stiu exact ce zice legea noastra dar afara cu d`astea aftermarket nu prea ai voie
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

sebi scrie:am si eu o intrebare... in legislatie nu scrie ca trebuie sa ai spalator faruri si auto reglaj ca sa poti avea xenon?
Asa e in tarile non bananiere, nu stiu daca si la noi e la fel.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

Va salut sunt nou pe forum si voi fii in curand si posesor de c4,am si eu o intrebare tot vorbind de xenoane....chiar daca discutia a avut loc acum juma de an sau mai bine :D,am vazut aseara un c4 cu xenoane si am innebunit cat de bine arata si de accea as vrea sa ma documentez putin.2 intrebari am : Cat $$ v-a dus cu tot cu montat kitul xenon aftermarket si cel stock? Nu se poate cumpara sau monta la reprezentanza? ca banuiesc ca ar fii o diferenta mare intre cel de pe piata si ala original.Si daca are cineva idee cam cat ar costa macar aproximativ. Ms mult si Drive Safe!
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Cel original costa (la diesel) 650 euro fara TVA. Cam mult, dar asta include si spalatoarele de faruri, blocul optic conform cu legea, reglajul automat pe inaltime si directionarea dupa volan. Pentru mine care circul cel putin 50% noaptea a meritat.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

daca schimb farurile cu unele originale cu glob optic, directionarea dupa volan este utilizabila?

650 euro setul, nu?
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
madalin.radu
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Mesaj de madalin.radu »

nero le-ai montat la ATS?
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Xenonul Stock nu se poate monta aftermarket. Ar costa de 20 de ori pretul de catalog, adica probabil inca o data cat masina. Sistemul este foarte inteligent, nu numai blocul optic in sine (care probabil costa cat o dacie mai veche - o bucata), dar si sistemele de directionare (atasate pe coloana de directie, computerul central, etc) care toate calculeaza inclinatia orizontala, la nivel de grad. E un avantaj enorm faptul ca acest sistem exista pe C4. De regula o astfel de optiune e rezervata clasei inalte, spre lux.

650 de Euro sunt POMANA pentru sistemul asta !!! Nu ezitati sa comandati Xenon Stock daca veti dori vreodata Xenon, asta chiar si in conditiile in care va trebui sa asteptati pentru masina destul de mult, si probabil veti fi conditionati sa aveti sau sa luati si pachetul ESP si detectoare de presiune roti. Daca ultima optiune este mai mult sau mai putin practica, ESP-ul este un MUST HAVE care va poate salva viata !

Personal as recomanda oricui sa comande Xenon din fabrica, face toti banii !
C4 1.6i 16V Berlina
lordlaur
Numar Inmatriculare: B.38.LLL

Mesaj de lordlaur »

Bun ok deci sa inteleg ca ala original e foarte scump dar daca as opta pentru un kit xenon de pe piata cum am obs ca si-au pus cativa colegi de forum se merita? ca ar fii mai ieftin si mai rapid de montat.Eu o sa-mi iau la sfarsitul lunii un c4 1.4 nivel de echipare X deocamdata atat imi permite bugetul :) si chiar ma intereseaza ideea cu xenon.Multzumesc celor care mi-au raspuns! Drive Safe!
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Xenonul stock se poate monta si dupa ce ai achizitionat masina si costa ~4000E.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

4000 :shock: față de 150 euro un aftermarket ''clasic''. Oare si-a pus cineva? :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”