Xenon pe C4
- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Trebuie avut in vedere reglajul in functie de gradul de incarcare a masinii
Spre exemplu,un bax de apa pus in portbagaj necesita coborarea farurilor cu o gradatie altfel primesti o groaza de flashuri insotite de ''urarile'' de rigoare

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
No ofense man
Am vrut doar sa subliniez ca e foarte sensibila la incarcare iar daca niste halogene nereglate le mai suporți cât de cât, niște xenoane chiar te orbesc complet.Chestia cu bax-ul am pățit-o eu
Si am nr. de Bucuresti

viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
sebi
- Mihay
- Supermoderator
-
nero
- Robotizat
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Va salut sunt nou pe forum si voi fii in curand si posesor de c4,am si eu o intrebare tot vorbind de xenoane....chiar daca discutia a avut loc acum juma de an sau mai bine
,am vazut aseara un c4 cu xenoane si am innebunit cat de bine arata si de accea as vrea sa ma documentez putin.2 intrebari am : Cat $$ v-a dus cu tot cu montat kitul xenon aftermarket si cel stock? Nu se poate cumpara sau monta la reprezentanza? ca banuiesc ca ar fii o diferenta mare intre cel de pe piata si ala original.Si daca are cineva idee cam cat ar costa macar aproximativ. Ms mult si Drive Safe!
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
-
nero
- Robotizat
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
- vladut_v
Xenonul Stock nu se poate monta aftermarket. Ar costa de 20 de ori pretul de catalog, adica probabil inca o data cat masina. Sistemul este foarte inteligent, nu numai blocul optic in sine (care probabil costa cat o dacie mai veche - o bucata), dar si sistemele de directionare (atasate pe coloana de directie, computerul central, etc) care toate calculeaza inclinatia orizontala, la nivel de grad. E un avantaj enorm faptul ca acest sistem exista pe C4. De regula o astfel de optiune e rezervata clasei inalte, spre lux.
650 de Euro sunt POMANA pentru sistemul asta !!! Nu ezitati sa comandati Xenon Stock daca veti dori vreodata Xenon, asta chiar si in conditiile in care va trebui sa asteptati pentru masina destul de mult, si probabil veti fi conditionati sa aveti sau sa luati si pachetul ESP si detectoare de presiune roti. Daca ultima optiune este mai mult sau mai putin practica, ESP-ul este un MUST HAVE care va poate salva viata !
Personal as recomanda oricui sa comande Xenon din fabrica, face toti banii !
650 de Euro sunt POMANA pentru sistemul asta !!! Nu ezitati sa comandati Xenon Stock daca veti dori vreodata Xenon, asta chiar si in conditiile in care va trebui sa asteptati pentru masina destul de mult, si probabil veti fi conditionati sa aveti sau sa luati si pachetul ESP si detectoare de presiune roti. Daca ultima optiune este mai mult sau mai putin practica, ESP-ul este un MUST HAVE care va poate salva viata !
Personal as recomanda oricui sa comande Xenon din fabrica, face toti banii !
C4 1.6i 16V Berlina
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Bun ok deci sa inteleg ca ala original e foarte scump dar daca as opta pentru un kit xenon de pe piata cum am obs ca si-au pus cativa colegi de forum se merita? ca ar fii mai ieftin si mai rapid de montat.Eu o sa-mi iau la sfarsitul lunii un c4 1.4 nivel de echipare X deocamdata atat imi permite bugetul
si chiar ma intereseaza ideea cu xenon.Multzumesc celor care mi-au raspuns! Drive Safe!
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
4000
față de 150 euro un aftermarket ''clasic''. Oare si-a pus cineva? 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;