http://www.youtube.com/watch?v=1f1TAEc0-bI
Întâlnire 17 Martie 2007, Ora 13:00 - Casa Poporului
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Valeu ce strimbaciuni de parcari pe la capatul plutonului... 
Mai oameni buni, macar de dragul pozelor si al filmelor ce se fac la astfel de intilniri parcati frumos, ca nu va grabeste nimeni, nu va fura nimeni locul deparcare, aveti loc, etc.
Mai oameni buni, macar de dragul pozelor si al filmelor ce se fac la astfel de intilniri parcati frumos, ca nu va grabeste nimeni, nu va fura nimeni locul deparcare, aveti loc, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
s-au mai plimbat oamenii cu o masina, o ceva...s-au mai ocupat locuri...
s-a speriat bogdan de numarul care s-a strans. nu de-alta dar sa nu se ia vreun membru al ordinii pulbice de noi, ca facem miting ilegal
totusi eram niste oameni, intr-o parcare. si se intampla sa aveam acelasi tip de masina, si sa fi vorbit sa ne intalnim acolo
s-a speriat bogdan de numarul care s-a strans. nu de-alta dar sa nu se ia vreun membru al ordinii pulbice de noi, ca facem miting ilegal
totusi eram niste oameni, intr-o parcare. si se intampla sa aveam acelasi tip de masina, si sa fi vorbit sa ne intalnim acolo
Ultima oară modificat Dum Mar 18, 2007 1:09 pm de către Tomita, modificat 1 dată în total.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
bezz
pacat ca io la ora aia eram sub masina, adulmecam roti si invarteam la coarba
apropo, coarba de la citroen e de doi lei, dupa doua pene in trei ani, azi la a treia roata in curs de desfacere a cedat (hexagonul s-a mancat si invartea in gol)
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai masini au fost vreo 18 la numar, data viitoare cu siguranta nu ne mai ajunge un rand de parcare...Krm scrie:nu povestiti nimic? cate masini? cum a fost? au fost mai multe posesoare de data asta?
A fost ok, vreme buna, lume buna
A fost si o posesoare/conducatoare de C4, daca ai venit si tu ar fi fost 2.. In schimb au fost destule fete(prietene,neveste etc).
Deja isi facuse aparitia o solenza de politie care filma zona, si ma cam speriasem un pic cand cineva testa masina lui PSH sa nu cumva sa vina nenea militienii sa ne imprastie de acolo..
@Silvius,poate maine imi trimiti si pozele cumva sa le urc pe site..
Ultima oară modificat Dum Mar 18, 2007 12:04 am de către Bogdan, modificat de 2 ori în total.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Bogdan, nu ai de ce sa iti faci griji, puteau si parca acolo, sa stea de vorba cu noi, nu cred ca era nimeni derajat pentru ca nimeni nu se simtea cu musca pe caciula. Nicaieri in codul rutier nu scrie ca e interzis sa te strangi intr-un loc public fara sa stingheresti pe nimeni sa discuti despre masini, C4 in speta.
Poate celor cu masina de la Politie le-au placut cum stateam
, nu erau singurii care trageau cu ochiul in pta constitutiei. Adevarul e ca aratau masinile azi super, pentru prima oara ne-am strans multi. Next time o sa umplem un sfert de parcare, dar este o parcare publica, nu cred ca e ilegal sa parchezi masina si sa vorbesti cu cei din jur. Sa vezi in Bulgaria cand ajungem ce misto o sa fie... trebe sa mergem in coloana pe acolo clar 
Poate celor cu masina de la Politie le-au placut cum stateam
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Aici gresesti un pic, ne puteau imprastia pe acelasi motiv ca la Pescarush, un loc f tranzitat de persoane oficiale si exista o lege care spune ca in astfel de locuri nu au voie grupuri mai mari de 5 pers daca "nea Garcea" decide ca poti sa fii un pericol.
In alte cuvinte daca are chef este sprijit de lege sa te imprastie.
In alte cuvinte daca are chef este sprijit de lege sa te imprastie.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
KereKash_KRK
- Dracusor
- silvius
Hai ma oameni buni, era weekend, nicio persoana oficeala, noi era la o distanta apreciabila de Casa Poporului. Parcarea este publica, in afara de asta din cate stiu eu cu legea asta sta in felul urmator: se aplica in cazul decretarii starii de necesitate/forta majora
Ultima oara papa Iliescu a facut cu mineriada.
Atunci cand vine Politia si iti spune sa pleci nu o poate face dupa bunul plac, trebuie sa o faca in baza unei legi si a unui articol. Ceea ce spuneti voi se aplica si celor care fac nunti/botezuri, chestii. Daca oamenii se opresc sa zicem in fata la Casa Poporului sa faca poze, sigur vor fi mai multi decat am fost noi.
Mie trebuie sa imi puna legea + textul de lege in fatza ca sa cred pe cineve, daca nu am dreptul sa apelez 112 sa chem un reprezentant de la IGP.
Toata vara ma tampesc la cap cu concertele lor din pta constitutiei ca zgomotul se aude la mine ca si cum as fi acolo, asa ca sa ma lase cu din astea.
Data viitoare sper sa fim de 10x mai multi si pe bune daca nu vb cu cei de la sectia de politie din zona sa trimita un echipaj sa ne asigure linistea acolo
Oricum intalnirea a fost super si multumesc celor care au venit, unii chiar de la distante apreciabile, nu ca mine de la 1 km
Ultima oara papa Iliescu a facut cu mineriada.
Atunci cand vine Politia si iti spune sa pleci nu o poate face dupa bunul plac, trebuie sa o faca in baza unei legi si a unui articol. Ceea ce spuneti voi se aplica si celor care fac nunti/botezuri, chestii. Daca oamenii se opresc sa zicem in fata la Casa Poporului sa faca poze, sigur vor fi mai multi decat am fost noi.
Mie trebuie sa imi puna legea + textul de lege in fatza ca sa cred pe cineve, daca nu am dreptul sa apelez 112 sa chem un reprezentant de la IGP.
Toata vara ma tampesc la cap cu concertele lor din pta constitutiei ca zgomotul se aude la mine ca si cum as fi acolo, asa ca sa ma lase cu din astea.
Data viitoare sper sa fim de 10x mai multi si pe bune daca nu vb cu cei de la sectia de politie din zona sa trimita un echipaj sa ne asigure linistea acolo
Oricum intalnirea a fost super si multumesc celor care au venit, unii chiar de la distante apreciabile, nu ca mine de la 1 km
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Baieti, de ce ne batem capul cu "ce ar fi putut fi daca veneau gaborii", samd??
Haideti mai bine sa vorbim despre "ce a fost"; destul de bunicica prezenta, zic eu, masini frumoase, oameni super ok. Unde sunt pozele? Am numarat macar 5-6 aparate foto si n-am vazut decat cateva poze si un film.... Hai baieti, la treaba cu upload-urile alea!!!
Haideti mai bine sa vorbim despre "ce a fost"; destul de bunicica prezenta, zic eu, masini frumoase, oameni super ok. Unde sunt pozele? Am numarat macar 5-6 aparate foto si n-am vazut decat cateva poze si un film.... Hai baieti, la treaba cu upload-urile alea!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- silvius
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
a fost frumos, chiar daca au fost numai fete necunoscute
.. bine, ne stiam din vorba. ce am regretat e ca nu am facut si eu o liniuta cu un hdi. uitasem ca al lui cristi e hdi ca ii propuneam direct.
sau macar cu un alt 16i
multe masini frumoase prezente (adica numai masini frumoase). c4 ale noastre. au furat privirile celor care treceau prin zona.
sau macar cu un alt 16i
multe masini frumoase prezente (adica numai masini frumoase). c4 ale noastre. au furat privirile celor care treceau prin zona.
Led there b:LIGHT