Gratar, Duminica 16 martie 2008?

Scrie răspuns

Duminica ora 11:30 Selgros Pantelimon

Da
17
77%
Nu
5
23%

Voturi totale: 22

HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

Sabina scrie:
White Wizarditza scrie:eu zic ca ar fi suficient 30 lei/pers....avand in vedere ca se strang 17 pers (din ce am numarat eu pana acum)...ar veni cam 510 lei...credeti ca ajung???
eu sunt de parere ca e cam putin. Tre sa mai adunam si tacamurile si farfuriile de plastic, o aluna, o maslina, un ardei, o salata, un dulce mic, o bautura fina etc. Eu zic sa rotunjim la 50 RON/persoana.
mda.... asa se poate sa nu ajunga.... eu am luat in calcul strict mancarea.... la mine vesela, tacamurile, accesoriile (paine, scobitori, condimente, etc.) si bautura au fost din partea casei....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Bere ... nu ia nimeni ?? Merge la gratar ....

S-ar putea sa trec si eu un pic .... sa va vad ..... nu stiu exact pe la ce ora ajung ....trebuie sa duc pe cineva la aeroport :(
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

DMX scrie:Bere ... nu ia nimeni ?? Merge la gratar ....

S-ar putea sa trec si eu un pic .... sa va vad ..... nu stiu exact pe la ce ora ajung ....trebuie sa duc pe cineva la aeroport :(
domnu' doctor? aveti companie de taxi sau de ceva driving services si noi nu stim? se pare treaba ca duminica sunteti ba la gara, ba la aeroport..... :D
White Wizarditza

Mesaj de White Wizarditza »

sincera sa fiu, mie mi se pare mult 50/pers...nu dai atat la restaurant! da, in fine...daca toti sunt de acord cu 50...suntem si noi
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Atatea calcule ...pun 2, 3banii, se cumpara ce e de cumparat , se imparte la toti si gata!! Aveti un dar de a complica lucrurile. :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
White Wizarditza

Bogdan scrie:Atatea calcule ...pun 2, 3banii, se cumpara ce e de cumparat , se imparte la toti si gata!! Aveti un dar de a complica lucrurile. :lol:
Pai altfel nu am mai fi femei!!! :wink:
Sabina

Mesaj de Sabina »

Bogdan scrie:Atatea calcule ...pun 2, 3banii, se cumpara ce e de cumparat , se imparte la toti si gata!! Aveti un dar de a complica lucrurile. :lol:
Eu mi-am dat doar cu parerea. Ma supun majoritatii.
Sotia lui Silvius si mamica Alexandrei cu ochi albastri
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

o sa sfarsim ca sambata trecuta.... la nici unu nu ne-a convenit, da toti am scos banii..... asa ca cei care vor participa la cumparaturi tre sa fie atenti ce cumpara, ne bazam pe ei!
eu zic oricum, sa nu ne zgarcim, dar nici sa cumparam ca sa avem ce arunca! credeti-ma ca avem toate sansele sa se intampla asta....
eu una deja vreau coaste si mici.... parca ar merge si un carnat ceva.... dar sunt convinsa ca n-o sa fac fata cu stomacul la toate astea.
deci pt mine.... coasta (aviz bure si aiurica), 2 mici si un carnat mic mic + accesoriile. asta ca sa va faceti idee de cantitate!
Sabina

Mesaj de Sabina »

Eu poftesc teribil la niste ciocanele de pui, mananc 2 mici si cam atat. Nu ma dau in laturi de la un dulce mic. al meu sot sa zica singur ce pofteste. Daca ramane acasa o impartim frateste si o ducem acasa sau o dam la caini. In plus e bine sa fie, in minus sa nu ramana.
Sotia lui Silvius si mamica Alexandrei cu ochi albastri
White Wizarditza

Fraga si Razvan vor si ei cate o "coasta"...restul...eu zic sa facem cum a zis Bogdan.Cumparam ce avem de cumparat si dupa aia se imparte la nr. de pers.!!!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Sabina scrie: Daca ramane o impartim frateste si o ducem acasa sau o dam la caini.
o ducem acasa și o dam la caini :dog: :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

bai mergem sa ne distram in primu rand numa la mancare va e gandu, oricum o sa se cumpere mai mult decat se va manca
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

haideti ascultati la fratele vostru care cica are ceva experieta organizatorica :lol: :lol:
Bogdan are dreptate, e o factura care se imparte apoi.
Dar fiecare mananca ce vrea si cat se anunta ca vrea. Apoi fiecare bea ce si cat vrea.
Prin urmare, o idee buna ar fi ca pe lista cu persoanele care merg sa trecem si 3 mici o costita doua sticle de bere, o cola si chestii de genul.
Pentru ca altfel ajungem la selgros si ne dam cu parerea, vom fi haotici si vom ajunge, asa cum am mai spus sa deschidem restaurant la marginea padurii.
Evident daca trebuie de luat 4 caserole de mici luam 5 si chestii de genul. Dar clar trebuie sa facem o chestie clara.
30 de lei mi se pare putin, 50 mult. O sa iasa pe undeva pe la 38-42 de lei cu tot cu dulce, cu o bere si un suc.
Cu tacamuri si chestii de genul e simplu, un rand complet cred ca iese cam la 2 lei de persoana :)
Dar trebe sa ne organizam cat mai repede ca deja vine weekendul peste noi
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

eduardo_didi scrie:bai mergem sa ne distram in primu rand numa la mancare va e gandu, oricum o sa se cumpere mai mult decat se va manca
In acest caz :dog: :dog: :dog: :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pana maine seara facem lista cu costitele..incep eu:

1. Bogdan cu maimuticile - 2
2. White Wizardzii - 2

Auzi donsoara PIAR, sper ca te prezinti si tu la cumparaturi..ca la cum ai scris dai de inteles ca nu.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “2007-2008”