M-a zgiriat un manelist

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

@Mituc, vezi ca si aia de la "Parazitii" se intreaba de ce doar pe amenda lor scrie pretul corect :lol: :lol:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, si cind te gindesti ca ei nu au gasit raspunsul la intrebarea aia inca de prin 1999 sau 2000 de cind au lansat albumul ala ("Suta" sau cum se cheama?)... :roll:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Raspunsul nu l-au gasit, dar pun o gramada de intrebari cu cap :wink:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Stiti cumva daca ma pot duce la politie sa-mi reinoiesc acea autorizatie de reparatie primita in februarie? Sau imi iau amenda ca nu am reparat masina in 30 de zile si mai bine ar fi sa inventez alt incident in parcare care sa implice acele 2 portiere atacate de manelistul lui peste stricat?

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

mituc scrie:Stiti cumva daca ma pot duce la politie sa-mi reinoiesc acea autorizatie de reparatie primita in februarie? Sau imi iau amenda ca nu am reparat masina in 30 de zile si mai bine ar fi sa inventez alt incident in parcare care sa implice acele 2 portiere atacate de manelistul lui peste stricat?
Eu nu am auzit niodata de autorizatie de reparatie expirata!!!!!
Poti sa iti repari masina si dupa 5 lunim autorizatia nu expira!!!
Frate-miu la masina lui , asteapta o usa sa ii vina din Italia de 3 luni , abia peste o saptamana o baga in service, iar autorizatia de reparatie o are din februarie...
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Pai eu stiu ca tre' sa-mi repar masina (sau sa incep demersurile reparatiei) la maxim 30 de zile dupa emiterea autorizatiei de la politie. Poate stiu gresit, si ar fi foarte comod pentru mine sa fie cum zici tu.

Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Ti-am povestit mai sus cum a fost treaba si am mai avut si eu cazuri cand am stat cu autorizatia in portofel mai mult de 30zile si nu m-am dus nici macar la casco! Acum , poate mai isi spun parerea si altii din experienta lor.
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Dovada de la politie e valabila 30 de zile, timp in care trebuie sa mergi la casco/RCA sa iti faci constatarea. Dupa ce se face constatarea ai 2 ani sa iti repari masina cu constatarea facuta!
Asa era anul trecut..acum nu vad de ce ar fi altfel!

Acu vreo 2 ani a trebuit sa imi iau de 2 ori dovada de la politie pt ca prima expirase si casco n-a vrut sa auda de asa ceva!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Si daca nu o fac pe casco?

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Exista o obligatie ca dupa un accident sa repari masina in termen de 30 de zile. In caz contrar, daca te gasea politia pe strada cu masina shifonata iar dovada avea mai mult de 30 de zile, putea sa-ti ia talonul pana la remedierea problemelor.
Acum nu mai stiu daca e valabila treaba asta.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nu sa o repari, ci sa iti faci constatarea...la cum sunt serviceurile la noi de te programeaza peste 2 luni iti dai seama ca e aberanta o asttfel de lege!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

In cazul meu am asteptat ca niste curci bete din politie sa-si faca treaba, si dupa 2 luni m-au chemat sa-mi spuna ca "eu nu cred ca ala v-a lovit, ca nu avea nici o zgirietura pe spoiler si nici reparat recent nu parea" :shock: - asta dupa ce au trecut 2 luni :roll:. Acum vreau sa-mi fac masina pe cheltuiala mea, pentru ca nu am facut-o la momentul respectiv si intre timp mi-am reinoit polita casco si mi-am pus o fransiza mai mare decit ar costa reparatia.

mituc

Mesaj de mituc »

Ok, am sa inventez un nou incident in parcare, nu ma costa decit vreo 2 ore din viata.

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Bogdan scrie:Nu sa o repari, ci sa iti faci constatarea...la cum sunt serviceurile la noi de te programeaza peste 2 luni iti dai seama ca e aberanta o asttfel de lege!
Sigur ca e aberanta, esta e si motivul pt care cred ca e abrogata. Dar de existat sigur a existat pt ca eu am patit-o acum vreo zece ani. Atunci nu puteai sa invoci aglomeratia din service dar mergea chestia cu '' n-am bani s-o repar șefu' ,dar in cateva zile iau salariu si o repar''. Eu asa am scapat :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Mesaj de anne »

eu mi-am reparat de curand masina si cei de la politie si de la casco mi-au spus ca, dovada de la politie si dosarul deschis la casco este valabil in ambele cazuri un an.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”