Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX
-
candymann
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sper ca de data asta sa nu ne certam
uite care e parerea MEA.
NIMENI NU O TRAGE nimanui...daca eu vreau sa cumpar de undeva e problema mea...atat si cat dau pe acel ceva.
sa stii ca in busines, sunt cheltuieli diverse.
pana si chiria e mai scumpa in Bucuresti decat in Satu Mare....si de aici pleaca totul....vrei sa vii intr-un show room cu gresie lucioasa si sa stai pe scaune frumoase, ....atunci intelegi ca oamenii aia au si ei cheltuieli pe care trebuie sa le acopere.
daca tu dai 100 E / mp, iar ei dau 1000 E/ mp....de unde vrei sa faca profitul?....
multumesc !
uite care e parerea MEA.
NIMENI NU O TRAGE nimanui...daca eu vreau sa cumpar de undeva e problema mea...atat si cat dau pe acel ceva.
sa stii ca in busines, sunt cheltuieli diverse.
pana si chiria e mai scumpa in Bucuresti decat in Satu Mare....si de aici pleaca totul....vrei sa vii intr-un show room cu gresie lucioasa si sa stai pe scaune frumoase, ....atunci intelegi ca oamenii aia au si ei cheltuieli pe care trebuie sa le acopere.
daca tu dai 100 E / mp, iar ei dau 1000 E/ mp....de unde vrei sa faca profitul?....
multumesc !
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
candymann
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
- Aiurica
si tu o repeti la nesfarsit.candymann scrie:faptul k ATS v-o trage nu am spus-o eu. a spus-o chiar bogdan intr-un post cu ceva vreme inainte.
iti spun, nu mi-o trage nimeni.
e o piata libera, eu ca si ceilalti pot cumpara dce unde vreau .
sa iti explic de ce tot iti spun asta......tu esti dealer Citroen, iar prin faptul ca spui ca la tine e mai ieftin sa nu crezi ca o sa ti se ridice statuie sau noi toti pe care ne toti faci fraieri ca cumparam de acolo o sa venim la Satu Mare ...
Iti dau exemplu un alt dealer de pe forum care nu a spus niciodata ceva rau despre concurenta.....
ai putin stil....
Bogdan, nu ne certam...schimbam opinii.
:d
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
crocodilu
De la un anumit nivel al afacerii gandesti altfel. Magazinele mari gen Carrefour au buget alocat furturilor lunare...un fel de "asta e."Shadow scrie:Riscurile meseriei???? Sincer, cand conduci o afacere...nu gandesti asa.
Daca incepi sa-ti faci probleme ca ramai pe stoc cu o piesa de 500RON, ceva e putred
Dar n-are rost sa mai discutam despre asta, nici macar nu m-au deranjat ca au facut asta, am zis doar ca mi s-a parut putin ciudat.
-
candymann
- Aiurica
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Parerea mea legata de dealeri si serviceuri! Toti sunt absolut la fel,intr-un fel sau altul la momentul X,Y,Z... depinde doar pe cine cunosti in interior!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
crocodilu scrie:De la un anumit nivel al afacerii gandesti altfel. Magazinele mari gen Carrefour au buget alocat furturilor lunare...un fel de "asta e."Shadow scrie:Riscurile meseriei???? Sincer, cand conduci o afacere...nu gandesti asa.
Daca incepi sa-ti faci probleme ca ramai pe stoc cu o piesa de 500RON, ceva e putredNu m-am dus la un atelier din curtea lui nenea Gheorghe, m-am dus la cel mai mare importator.
Dar n-are rost sa mai discutam despre asta, nici macar nu m-au deranjat ca au facut asta, am zis doar ca mi s-a parut putin ciudat.
Da, dar daca tii pe stoc 1000 de produse minore care nu ai absolut nici o siguranta ca o sa le dai, deja se numeste stoc mort pe care nimeni nu il vrea.
Si cand te gandesti ca produsele astea minore iti tin deja ocupate vreo cateva miliarde bune, care crede-ma, nimanui nu ii convine sa le piarda.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Gata cu offtopicul.. eu am citit 8 pagini si nu am gasit un pret concret!!!
Reveniti va rog la subiect!
Reveniti va rog la subiect!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
crocodilu
of, chiar nu mai conteaza acum. Important este sa merg si eu linistit cu robotelul meu fara sa schimb discul din ora in ora 
Cum e la ATS ? Te lasa sa intri sa vezi cum monteaza sau astepti pana e gata masina ? In Brasov la concesionar nu vezi nimic, totul e un mister total
Bogdan, eu am spus pretul de vreo 2-3 ori chiar
485RON cu tot cu TVA. Cineva zicea ca ar fi o promotie care se va incheia in curand, deci probabil va creste usor pretul.
Cum e la ATS ? Te lasa sa intri sa vezi cum monteaza sau astepti pana e gata masina ? In Brasov la concesionar nu vezi nimic, totul e un mister total
Bogdan, eu am spus pretul de vreo 2-3 ori chiar
Ultima oară modificat Mar Mai 20, 2008 4:40 pm de către crocodilu, modificat 1 dată în total.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
candymann