Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
candymann

Mesaj de candymann »

de data asta nu v-a tras-o, ai dreptate. poate pentru k asha sunt preturile in pliantele trimise de Citroen Romaania. :D
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

sper ca de data asta sa nu ne certam
uite care e parerea MEA.
NIMENI NU O TRAGE nimanui...daca eu vreau sa cumpar de undeva e problema mea...atat si cat dau pe acel ceva.
sa stii ca in busines, sunt cheltuieli diverse.
pana si chiria e mai scumpa in Bucuresti decat in Satu Mare....si de aici pleaca totul....vrei sa vii intr-un show room cu gresie lucioasa si sa stai pe scaune frumoase, ....atunci intelegi ca oamenii aia au si ei cheltuieli pe care trebuie sa le acopere.
daca tu dai 100 E / mp, iar ei dau 1000 E/ mp....de unde vrei sa faca profitul?....
multumesc !
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
candymann

Mesaj de candymann »

faptul k ATS v-o trage nu am spus-o eu. a spus-o chiar bogdan intr-un post cu ceva vreme inainte.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:lol: :lol: :lol:
candymann

Mesaj de candymann »

de aia va duceti multi la mugurel pt k cei de la ATS sunt ieftini si super buni a? luatzi-le apararea atunci. nu mai zic nimic pt k sunt ai voshtri.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

candymann scrie:faptul k ATS v-o trage nu am spus-o eu. a spus-o chiar bogdan intr-un post cu ceva vreme inainte.
si tu o repeti la nesfarsit.
iti spun, nu mi-o trage nimeni.
e o piata libera, eu ca si ceilalti pot cumpara dce unde vreau .

sa iti explic de ce tot iti spun asta......tu esti dealer Citroen, iar prin faptul ca spui ca la tine e mai ieftin sa nu crezi ca o sa ti se ridice statuie sau noi toti pe care ne toti faci fraieri ca cumparam de acolo o sa venim la Satu Mare ...
Iti dau exemplu un alt dealer de pe forum care nu a spus niciodata ceva rau despre concurenta.....
ai putin stil....

Bogdan, nu ne certam...schimbam opinii.
:d
crocodilu

Mesaj de crocodilu »

Shadow scrie:Riscurile meseriei???? Sincer, cand conduci o afacere...nu gandesti asa.
De la un anumit nivel al afacerii gandesti altfel. Magazinele mari gen Carrefour au buget alocat furturilor lunare...un fel de "asta e."

Daca incepi sa-ti faci probleme ca ramai pe stoc cu o piesa de 500RON, ceva e putred :) Nu m-am dus la un atelier din curtea lui nenea Gheorghe, m-am dus la cel mai mare importator.
Dar n-are rost sa mai discutam despre asta, nici macar nu m-au deranjat ca au facut asta, am zis doar ca mi s-a parut putin ciudat.
candymann

Mesaj de candymann »

de ce m-am temut vad k nu am scapat. ma gandeam k va veti gandi k de aia va tot spun astea k sa veniti la sm. departe gandul asta de mine. mergeti fratilor unde va cade voua mai bine mai bine la buzunar. statuie? no multumesc. avetzi voi acolo mai importanti pt statui.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

eu doar te rugam, e drept nu in mod direct, sa nu ne mai faci fraieri( v-o trage...v-a tras-o)....atat.
multumesc1
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Parerea mea legata de dealeri si serviceuri! Toti sunt absolut la fel,intr-un fel sau altul la momentul X,Y,Z... depinde doar pe cine cunosti in interior!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

crocodilu scrie:
Shadow scrie:Riscurile meseriei???? Sincer, cand conduci o afacere...nu gandesti asa.
De la un anumit nivel al afacerii gandesti altfel. Magazinele mari gen Carrefour au buget alocat furturilor lunare...un fel de "asta e."

Daca incepi sa-ti faci probleme ca ramai pe stoc cu o piesa de 500RON, ceva e putred :) Nu m-am dus la un atelier din curtea lui nenea Gheorghe, m-am dus la cel mai mare importator.
Dar n-are rost sa mai discutam despre asta, nici macar nu m-au deranjat ca au facut asta, am zis doar ca mi s-a parut putin ciudat.

Da, dar daca tii pe stoc 1000 de produse minore care nu ai absolut nici o siguranta ca o sa le dai, deja se numeste stoc mort pe care nimeni nu il vrea.
Si cand te gandesti ca produsele astea minore iti tin deja ocupate vreo cateva miliarde bune, care crede-ma, nimanui nu ii convine sa le piarda.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Gata cu offtopicul.. eu am citit 8 pagini si nu am gasit un pret concret!!!
Reveniti va rog la subiect!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
crocodilu

Mesaj de crocodilu »

of, chiar nu mai conteaza acum. Important este sa merg si eu linistit cu robotelul meu fara sa schimb discul din ora in ora :)

Cum e la ATS ? Te lasa sa intri sa vezi cum monteaza sau astepti pana e gata masina ? In Brasov la concesionar nu vezi nimic, totul e un mister total :)

Bogdan, eu am spus pretul de vreo 2-3 ori chiar :) 485RON cu tot cu TVA. Cineva zicea ca ar fi o promotie care se va incheia in curand, deci probabil va creste usor pretul.
Ultima oară modificat Mar Mai 20, 2008 4:40 pm de către crocodilu, modificat 1 dată în total.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Si aici e la fel.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
candymann

Mesaj de candymann »

Bogdan scrie:Gata cu offtopicul.. eu am citit 8 pagini si nu am gasit un pret concret!!!
Reveniti va rog la subiect!
407.76 RON + TVA adik pretzul lui crocodilu, 485.2344 RON.
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”