"Pacate" in ale condusului

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
herete

Mesaj de herete »

totul se afla ! :twisted:
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:lol: :lol: :lol: c e tare
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Mică e lumea :lol:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cu ocazia asta v-ati confirmat si pentru voi insiva ca pina si in Bucuresti liniile de tramvai sint pentru tramvaie :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Eeh, lasati domnu mituc :) ... ca si in Iasi, era sa se suie un taximetrist pe mine fix in fatza la Romtelecom... Ma opresc la trecerea de pietoni, ca deh ... eu las pietonu sa treaca, si taximetristu sa se suie pe mine si mai multe nu. Bafta mea, ca eram cu beemeru, era prin octombrie anu trecut, si ala s-a speriat de tanc :) si a intrat in stalpii aia pusi pe-acolo...
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc

Mesaj de mituc »

Stai ca discutam despre soferi, nu despre taximetristi. Aia is alta specie care sper sa dispara precum dinozaurii: scurt si dureros!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Facand o analogie la bancul: ce inseamna 50 avocati morti pe fundul marii? = un bun inceput!!! si inlocuind avocat cu taximetrist ... inseamna ca ne apropiem de adevar :D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

mituc scrie:Cu ocazia asta v-ati confirmat si pentru voi insiva ca pina si in Bucuresti liniile de tramvai sint pentru tramvaie :twisted:
Mda...dar cand o sa trebuiasca sa stai 20 min la un stop, crede-ma ca o a treia coloana formata pe linia de tramvai face numai bine in intersectia de care vb eu, mai ales ca politistii chiar ei formeaza acolo o a treia coloana!
Oricum acum de cand mi-am pus rotile de vara...gata cu liniile de tramvai, o sa mai merg pe ele atunci cand le termina astia de reparat/montat, si sper sa se intample asta cat mai rpd pt ca in intersectie la Dimitrov sunt transee !!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Tot asa o creaza si la intersectia Stefan cel Mare cu Barbu Vacarescu, chiar in fata inspectoratului :)

Cum spune si legea: daca iti face semn gaboru', e permis :D
mituc

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:Mda...dar cand o sa trebuiasca sa stai 20 min la un stop, crede-ma ca o a treia coloana formata pe linia de tramvai face numai bine in intersectia de care vb eu, mai ales ca politistii chiar ei formeaza acolo o a treia coloana!
Mai merg ocazional prin bucuresti si stiu cum e... te inteleg perfect. Eu insa nefiind obisnuit sa merg pe liniile de tramvai stau si sufar pe unde stiu eu ca tre' sa merg, si asta e singura diferenta poate :roll:

Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

nu e neaparata nevoie sa suferi ... in zonele respective sta un garcea, si face el semn sa o iei pe linia de tramvai
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Bogdan98 scrie:Facand o analogie la bancul: ce inseamna 50 avocati morti pe fundul marii? = un bun inceput!!! :D
ha,
ha ha... :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Leo

Re: "Pacate" in ale condusului

Mesaj de Leo »

dupa 4 ani jumate de condus cate 3500 - 4000 km lunar, stiu destul de clar ce nu trebuie sa fac (si chiar nu fac):
- nu trec niciodata pe rosu, nici macar pe galben,
- nu tai linia continua (cu exceptia cazurilor cand intervin carute, tractoare si camioane ce merg cu max. 15 km/h si chiar se poate depasi fara probleme)
- incetinesc la toate trecerile de pietoni( daca eu sunt, sa zicem pe banda 2 si in fata trecerii a oprit unul pe banda 1, 90% e cineva in traversare, chiar daca nul pot vedea - am vazut oameni calcati pe trecere din cauza asta)
- nu depasesc prin dreapta refugiului de tramvai (alo, Bucurestiul, se aude?)
- nu depasesc niciodata 50 km peste viteza maxima legala (fara discutie)
- pe autostrada merg pe banda 1 (chiar si la 170 la ora) pentru ca banda 2 e pentru depasiri
- nu dau flashuri
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

- nu depasesc prin dreapta refugiului de tramvai (alo, Bucurestiul, se aude?)

Este perfect legal sa depasesti prin dreapta. NU este legal sa depasesti prin Stanga :)
Leo

Mesaj de Leo »

Bogdan98 scrie:- nu depasesc prin dreapta refugiului de tramvai (alo, Bucurestiul, se aude?)

Este perfect legal sa depasesti prin dreapta. NU este legal sa depasesti prin Stanga :)
corect, prin stanga am vrut sa zic, dar vezi, era 11 noaptea #-o
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”