Ce nu va place la masina voastra?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Deci pentru tine e tot una sa arunci in padure un servetel de hartie, o conserva de tabla sau o sticla de plastic.

Hai ca am dat in offtopic urat :|
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

nu e offtopic pt ca e vorba de plastic vs metal pe c4...normal ca dicutia cu tabla se rezuma la elementele standard.
1. io nu arunc servetel in padure, sincer, pe cat posibil arunc la gunoi (acum nu sunt nici eco freak sa ma plimb cu punga de gunoaie o mie de km pana la un gunoi, daca gasesc un loc ad-hoc de gunoi) dar tot timpul caut un cos de gunoi sa nu fac mizerie.
2. si daca tot arunc ceva, mie nu imi mai foloseste, si oricum daca cineva va lua gunoiul (presupunem ca e o zona unde actioneaza gunoierii ca altfel acolo ramane zeci de ani) tot asa va fi dus la groapa de gunoi, si va sta cu restule deseurilor.
cand vom avea si noi un grad de civilizatie macar insitituit al deseurilor (cu gunoaie separate & shit) atunci ma voi conforma respectivei directive (chit ca si atunci firmele respective vor lucra de-ampulea)
concluzie: mi-e indiferent de metal/plastic, atata timp cat io ma simt bine. impactul lui asupra naturii este la fel
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Krm

Mesaj de Krm »

apar si eu cu cea mai tehnica parere :-)

in parcarea de la mall m-a agatat un adevarat sofer de aripa spate dreapta. semn adanc... unii dintre voi au vazut la ultima intalnire C4 :( . tot in parcare (deci cam la acelasi gen de impact) mi-a sters unul aripa fata dreapta. nu a ramas nici un semn, urma de pe spoilerul lui s-a dus cu benzina :-)

in concluzie, logic vorbind, plastic rules :-)
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

@Cosminnuss:
Corect, dar plasticul se recicleaza aproape 100% si se recicleaza cu consum de energie si poluare reduse,
pe cand metalul se recicleaza in combinate siderurgice cu consum de energie si poluare masive...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Gata ma ecologistilor, Green Peace, Salvati Balenele albastre, cum sa va mai zic!! :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

Mie ..clar , nu imi place ca nu am scaune de Coupe !!! :(
Covorase / Presulete - Toate dedicate
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

da, la capitolul scaune nici alea de coupe nu pot spune ca sunt totul... probabil ca o sa pun fie OMP fie sparco. Ma enerveaza enorm astea ca nu coboara mai mult, nu sunt facute cu cap de niciun fel, nu stiu, asta cel putin la cum as vrea eu sa stau in scaunul ala
Astia au facut c4 ok, insa daca ar fi sa incepem sa o modificam asa cum vrem cred ca mai bagam bani de inca un c4 (sunet, kit exterior, scaune, jante, gume, eu stiu ce folii, kit interior, basca ceva dvd si chestii), insa cu toate astea se merita :wink:

ps. si nu am pus la calcul modificarile asupra motorului si chestii aferente :evil:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

Asa cum spuneau la TopGear ... arata prea bine si se poate sa fi dezamagit de performante ...

Eu traduc comentariul in sensul ca ... nu este o masina rea ... in schimb, imaginea este traznet !!!
Covorase / Presulete - Toate dedicate
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

e tipul de masina pe care o iei ca arata bine la exterior si iti ia ochii la interior. Insa e o masina care mananca bani, timp (lucru cu photoshopul si planificarea etapelor de schimbari) plus ca noi inca nu prea avem drumuri si gaz pentru ea.
Insa un lucru e clar: la aproape orice chestie care nu iti place la masina asta poti aduce imbunatatiri substantiale si poti face din ea ce iti doreste inima :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

la masina asta nu imi plac oamenii care o vand. la fel si la honda la mine in oras. pacat de masini pt cine se ocupa de vanzarea lor

muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Ca sa nu mai zic si de cei de la receptie, e acolo un individ care numai in palme l-as tine, tot timpul cand am trecut pe acolo manca fara jena in fata clientilor, ba morcovi, ba alte tampenii :)
Si sa nu mai vorbesc de cum suna telefoanele in jurul lor si nu se sinchisesc sa raspunda unul la ele, parca nici nu le pasa...
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

pai asta, nu ma refer la o persoana anume, vanzatorul direct, ci la dealeri din sine. mi-e scarba imensa.
Ultima oară modificat Mar Mai 29, 2007 1:08 pm de către Tomita, modificat 1 dată în total.

muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Pai pana la urma tot la persoane se rezuma totul, nu :)?
z3uSS

Mesaj de z3uSS »

Cum spunea cineva mai sus, cf alora de la TopGear masina asta nu merge asa de bine pe cat arata. Sunt perfect de acord. Cel putin la versiunea 1,6 16 valve benzina. Hai sa fiu cat mai specific

1. Cutia - dupa parerea mea o cutie mai sportiv etajata scotea mult mai multe din motorasul ala. Dar probabil crestea si mai mult cconsumul si asa maricel :)
2. Zgomotul suspensiilor ( cateodata am impresia ca se rupe masina )
3. Zgomotul franelor ( scartaitul ala e de tot rahatul )
4. Zgomotul ala ca de izbitura de baros atunci cand plec forja de pe loc ( cf alora de la service se loveste capul amortizorului de nu-s ce kkt prin caroserie )
5. Greierasii ( fir-ar natia lor blestemata si cine i-a inventat )
6. Esapamentul care pana se incalzeste imi zgarie urechile si nervii

Cam atat. Desi cred ca mai erau pe lista dar acum am un lapsus :)

Concluzia? - ori o schimb cu un focus diesel bine dotat, ori cu VTR-ul HDI de 138 cai .. mai vedem
Fan Citroen! Benzinare : xsara 1,6 90CP, 2000 - 170.000 km (unic proprietar) si c4 1,6 16V 110CP, 2006 - 7000 km ( tot unic proprietar )
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

@z3uSS Asa face si la restu, nu numai la 110 cai berlina.Ce ai pe focus se cam regaseste si pe asta(excluzand motorul asta de 110 si restu care sunt pe benzina) deci nu-s ce branza ar iesi...Cutia de viteze intradevar e cam naspa la unele faze, nu prea ii place sa fie schimbata viteza prea repede dar oricum, comparativ cu alte masini de aceeasi clasa prefer pe asta.

Revenind la topgear cred ca au vrut sa zica ceva de genu" WOW ce design de masina agresiva si scumpa, ia sa vedem daca se duce ca porsche-ul meu din garaj...ups se pare ca nu trage la fel....cred ca are intradevar doar 110 cai si nu 1100 cat am crezut initial...
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”