scuze, as fi vrut sa scriu de azi noapte cand m-am intors... imediat dupa ce am terminat cu scenariile si glumele legate de cum sa fac sa o urc in lift si sa o aduc pana la 10...
a fost excelent la drum...
nu am depasit aseara pe buc pl 80... am testat si regulatorul.. la un mom dat mi-am dat seama ca imi stergea luneta de Dumnezeu stie cand.. lol...
am testat directia... de genul "look no hands" pt cateva sute de metri...
am urmarit consumul instantaneu, stiu ca nu este relevant, insa la viteza constanta e demn de luat in considerare, right?
well, in marea majoritate a timpului afisa 5.3
azi m-am plimbat de pe la 8 jumatate la 11 cu diverse treburi si tocmai vorbeam cu cineva spunand ca mi se pare ca uneori intr-a'ntaia parca se cacaie putin... parca e mai molcoma... uneori si intr-a doua.
si mi se par cauciucurile desumflate.
si m-am ametit singura cu butoanele de la radio cd incercand sa reduc basii pentru ca tremura masina...
si parca a trepidat pe loc, la semafor..
insa mi-a zis persoana cu care am vb ca poate mi se pare, tb sa mai cer o a doua opinie.
in schimb, vroiam sa scriu la postul lui bizkit, cu zgomotul... cu ea pe loc nu aud motorul... si cand nu trepideaza putin nici nu il simt.. iar la drum in nici un caz nu as numi masina asta zgomotoasa. insa e benzina, poate la diesel e mai zgomotoasa.
cu volanul deja nu mai e nici o problema.
ah... ma jucam cu calc de bord... si ma uitam dupa afisaj acolo la vitezometru... si nu vedeam nimic... si deja ma gandeam ce le fac alora de la ats ca nu merge.... evident nu ma uitam unde trebuia.
ah. uite. am o buba reala.
claxonul..
nu vi se pare ca e o.... ratza?
sau ceva... chinuit
sunt in continuare incantata. super incantata. doar ca sunt chiar epuizata.