Nu esti interesat, nu citesti..e simplu! de unde atata exclusivism pe acest forum?? Sunt useri care sunt inca de la inceputul inceputului(cand tu poate nici nu aveai in plan sa-ti iei un C4) a tot ce inseamna ClubC4, care si-au schimbat masinile intre timp..ei sunt aceiasi oameni, ce facem..ii trimitem la plimbare?? Un exemplu este Shadow, care are Honda Civic Type R, si da are masina prezentata, un altul este Mituc, care are Mazda 3 MPSorlando scrie:scuza-ma ca ma bag, Razvan, dar ai putea sa iti prezinti masina pe un site gen club Honda sau altceva, totusi aste e club c4 sau cel mult alte modele Citroen, cum ar fi ca toti sa prezentam masinile prietenilor fiecare cu marcile si modelele lor?, mi se pare o lipsa de respect din partea ta fata de cei care au facut acest club, eu inteleg ca ai si un c4, ceea ce ne si intereseaza, dar alte masini te rog eu prezinta-le in alta parte.
Si sper sa nu imi sariti in cap ....e doar o parere
Mai nou, Catalina si-a prezentat Seat-ul, si exemple mai sunt!
O comunitate este formata in primul rand din oameni si mai apoi din niste fiare...deci pe viitor te rog insistent sa te abtii de la astfel de remarci!
Razvan scz de offtopic aici, si daca ai chef si timp prezinta-ti masina