Am avut si eu un mic acident cu un logan

Accidente de toate felurile...
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Am avut si eu un mic acident cu un logan

Mesaj de Bogdan »

Eu zic sa incetati..omul a zis tot ce a avut de zis, cel putin a fost onest cand a venit vorba de accidentul ala!
Cum a zis si Mihay, prea se exagereaza cu totul [-X
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

gata..eu unul ma opresc..nu mai comentez la acest subiect... :)
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
krichard

Mesaj de krichard »

datoria ta este sa te iei de el,asta ca om,dar ai auzit tu pe cineva sa se opreasca din chestia asta? chiar daca ii dai un pumn in gura?eu unu am dat intr-un prieten destul de bun ca nu mai faca zmeitati d'astea si ce am rezolvat?s-a suparat pe mine si a continuat sa mearga cu masina!daca il duce capu' sa "fure" masina sau sa o ia fara permis find major,o sa continue.
florinc4 scrie:Din pacate m-am uitat si eu un pic...si din pacate ma repet...pentru toate categoriile in afara de D trebuie sa ai 18 ani....doamne ajuta..deci are si el dreptatea lui,,,ba mai mult am vazut ca sunt multi care fac oferta gen pachet 1200 de roni faci si B si C, Ce, A...deci este o nebunie...cel putin din ce am vazut eu...
white_vyper scrie:Eu cunosc persoana care a facut toata tara fara permis.
Eu cunosc pe unu care a mancat 10 hamburgeri si?...daca il cunosti trebuia sa-i spui ca nu e bine ce face...ca poate pune viata altora in pericol...dar sunt sigur ca l-ai atentionat, eu unu asa i-as fi facut
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”