c4 vs golf V
- Mihay
- Supermoderator
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
-
history
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4i +
- Numar Inmatriculare: DJ-26-DIN
Re: c4 vs golf V
nici din punct de vedere al stabilitatii, in curbele pe care le abordez cu golful cu 60-70 km/h, mi-e frica sa intru in ele cu c4-ul cu 50 km/h, spre exemplu. corect, nu am suspenise sport, nu e vts-ul, bla bla bla.[/quote]
La 50 km /h te poti invarti in loc. Ce curba nu poti lua tu cu viteza asta?
La 50 km /h te poti invarti in loc. Ce curba nu poti lua tu cu viteza asta?
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sa mor de nu am citit de 3 ori ....
ma faci sa rad serios....
oricum e parerea ta si o respect( pana la un punct) insa sa ne spui noua ca nu poti lua curbe cu 50.....
eu iti spun sincer sa iti verifici amortizoarele....e posibil sa ai o problema!
ma faci sa rad serios....
oricum e parerea ta si o respect( pana la un punct) insa sa ne spui noua ca nu poti lua curbe cu 50.....
eu iti spun sincer sa iti verifici amortizoarele....e posibil sa ai o problema!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
history scrie:nici din punct de vedere al stabilitatii, in curbele pe care le abordez cu golful cu 60-70 km/h, mi-e frica sa intru in ele cu c4-ul cu 50 km/h, spre exemplu. corect, nu am suspenise sport, nu e vts-ul, bla bla bla.
Nu stiu cum se comporta la viraje C4 berlina, dar coupe-ul il cunosc in toate imprejurarile.Daca un Golf poate sa ia virajele macar(nu zic mai bine) ca un C4(cu aceleasi tipuri de cauciucuri), eu imi dau foc la masina.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Eu personal nu am vazut nici un golf care sa stea bine in curbe...poate era unul modificat (suspenise, arcuri...cauciucuri, distantiere etc) care poate il face sa stea mai bine in viraje...personal c4 (coupe) sta f bine in viraj...mi se pare printre putinele masini care intr-o curba unde majoritatea franeaza...tu sa accelerezi 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
eu pot sa zic ca am mers si cu golf, iar ca stabilitate fata de c4 nu m-a impresionat.
nici la raspuns la viraje...
mai bine "simt" c4-ul cand ii impun o trasa in curba decat golf-ul. parca as sta cu mana pe cauciuc si ghidez eu personal. cel putin asta am observat eu.
nici la raspuns la viraje...
mai bine "simt" c4-ul cand ii impun o trasa in curba decat golf-ul. parca as sta cu mana pe cauciuc si ghidez eu personal. cel putin asta am observat eu.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Erau niste teste publicate pe undeva din care se vedea clar ca viteza de intrare in viraj a lui c4 1.6hdi pensionar berlina e cu 1Kmph mai mica decit a lui golf gti-frateh turbo+nos+ckt, si cu 5-7Kmph ale altor compacte concurente (focus, astra, etc).
Deci daca C4 stock sta mai prost pe curbe decit golf stock (vorbesc de modele echivalente, nu golf gti vs. c4 1.4i) eu imi dau foc la mazda intr-un loc public si chem si fanfara.
P.S.: platforma golf5 are in general o suspensie de toata jena, ca drept dovada scirocco 2.0T 265CP, cu motorul de pe S3, scoate 0-100 in 6.5s in conditiile in care altii cu semnificativ mai putini cp si Nm, eventual chiar mai grele, se invirt tot pe acolo (leon cupra care e pe aproximativ aceeasi platforma dar cu suspensii gindite de seat, megane RS/R26, focus st, etc).
Deci daca C4 stock sta mai prost pe curbe decit golf stock (vorbesc de modele echivalente, nu golf gti vs. c4 1.4i) eu imi dau foc la mazda intr-un loc public si chem si fanfara.
P.S.: platforma golf5 are in general o suspensie de toata jena, ca drept dovada scirocco 2.0T 265CP, cu motorul de pe S3, scoate 0-100 in 6.5s in conditiile in care altii cu semnificativ mai putini cp si Nm, eventual chiar mai grele, se invirt tot pe acolo (leon cupra care e pe aproximativ aceeasi platforma dar cu suspensii gindite de seat, megane RS/R26, focus st, etc).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
.....mituc scrie: .......
Suntem deja doi si vorba aia, ''Cand doi oameni îti spun ca esti beat, du-te si te culca!''Dan pasare scrie:[......., dar coupe-ul il cunosc in toate imprejurarile.Daca un Golf poate sa ia virajele macar(nu zic mai bine) ca un C4(cu aceleasi tipuri de cauciucuri), eu imi dau foc la masina... .
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Ediz
- Ediz
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
are garda mai mica.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Si la C4 coupeul e ceva mai lasat decat berlina.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
dimabogdan
Azi am mers si cu un teutonic G 5 si cu un Passat.Ma asteptam ca de cand ma urc in ele pana ma dau jos sa exclam WOOOOW...comparativ cu Citroenul meu de care rad toti prietenii mei.Surpriza pana la capat: interior in G5 cam plat ( ca si in Passat de altfel), scaunele fata la Passat mi s-au parut nefiresc de inguste, stabilitate cu nimic peste C4( sensul giratoriu de pe DN - inainte de Ovidiu) unde cu C4 am intrat lejer cu 54 ( cu ocolirea completa a giratoriului) cu fetele astea din Nemtia,mi-au cam tremurat chiloteii la 40.Spatiul in G5 nu mai zic, pentru ca in Passat mi s-a parut sensibil egal cu frantuzica mea parfumata.
Plastice si in Passat garla.Motoarele la VW f. bune...dar nici la Citroen nu sunt mai abitir( cel mai mult ma incanta faptul ca o caruta de motoare PSA sunt pe o droaie de masini : Jaguar XF, Volvo, Ford( sunt oricum in colaborare) , Land Rover( acelasi motor de pe Crosser) etc.)
Deci, nu mai sunt de parere ca mi-am batut joc de bani cand am luat Citronul, ba chiar am inceput sa fiu multumit de gandaca.
Plastice si in Passat garla.Motoarele la VW f. bune...dar nici la Citroen nu sunt mai abitir( cel mai mult ma incanta faptul ca o caruta de motoare PSA sunt pe o droaie de masini : Jaguar XF, Volvo, Ford( sunt oricum in colaborare) , Land Rover( acelasi motor de pe Crosser) etc.)
Deci, nu mai sunt de parere ca mi-am batut joc de bani cand am luat Citronul, ba chiar am inceput sa fiu multumit de gandaca.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.