Pret piese Citroen C4
-
dimabogdan
Re: Pret piese Citroen C4
Cand citesc uneori forumul, no offence, dar ma cutremur.Multi habar nu avem de gramatica limbii romane(si aici nu ma refer la erorile cauzate de tastarea prea rapida).Nici despre dubla apasare a pedalei de ambreiaj nu stim multi, asa cum numai soferii de pe vechile Roman Diesel o stiau, asa ca plecam cu a treia de pe loc si da, "bulim" ambreiajul si poate undeva, cumva, ne meritam soarta.Ehh, evoluam, ce sa-i faci?Problema este ca unii incercam sa citim si ne zgariem circumvolutiunile, serios, un pic de atentie o durea oare?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sa mor de ma prind!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- vip3r_yo05
- Marca si model masina: Citroen DS5
- Numar Inmatriculare: B-65-YAT
Eu azi am facut revizia. 448 lei (filtru de: aer, ulei, motorina + 4l ulei + manopera).
-
mircea21
- Numar Inmatriculare: b 777 asa
Salut am citit putin mai sus : "dubla apaseare a ambreajului" poti sa imi spui si mie la ce ajuta sau ce este cu ea?(eu unul nu am idee) multumesc frumos si scuze de deranjdimabogdan scrie:Cand citesc uneori forumul, no offence, dar ma cutremur.Multi habar nu avem de gramatica limbii romane(si aici nu ma refer la erorile cauzate de tastarea prea rapida).Nici despre dubla apasare a pedalei de ambreiaj nu stim multi, asa cum numai soferii de pe vechile Roman Diesel o stiau, asa ca plecam cu a treia de pe loc si da, "bulim" ambreiajul si poate undeva, cumva, ne meritam soarta.Ehh, evoluam, ce sa-i faci?Problema este ca unii incercam sa citim si ne zgariem circumvolutiunile, serios, un pic de atentie o durea oare?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
ai PMAiurica scrie:sa mor de ma prind!
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Mare smecherie... n-ai nevoie sa-i dai treapta 1 la 5km/h, pt ca trage cu a 2-a. Omu' nu stie si vrea treapta 1 in mers! Treaba lui, dar nu intra la nicio masina, asa usor! Asa e proiectata cutia!
Dubla apasare a ambreiajului nu e necesara la C4...
Daca e blocata cutia in treapta a 3-a, sau nu intra in alta treapta inferioara, ca draq sa faci, pleci si cu a 3-a?! Patinezi ambreiajul un pic si gata, merge... Nu se beleste doar dintr-atat! E un caz izolat si n-ai ce face. Doar nu vrei sa astepti platforma! Iar gramatica las-o pt forumurile dedicate...
Dubla apasare a ambreiajului nu e necesara la C4...
Daca e blocata cutia in treapta a 3-a, sau nu intra in alta treapta inferioara, ca draq sa faci, pleci si cu a 3-a?! Patinezi ambreiajul un pic si gata, merge... Nu se beleste doar dintr-atat! E un caz izolat si n-ai ce face. Doar nu vrei sa astepti platforma! Iar gramatica las-o pt forumurile dedicate...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Corectie: am verificat azi si, la 5km/h, intra usor tr.1...cred ca ma gandeam la 15, nu la 5. Peste 8 km/h intra mai greu. De fapt, pe la 8-10-15km/h dai a 2-a, dupa cum vad ca fac eu din obisnuinta... Din mers, daca dau tr.1 sub 10km/h, intra usor.
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Unde? Te intreb ca dupa calculele mele numai consumabilele fac atata..vip3r_yo05 scrie:Eu azi am facut revizia. 448 lei (filtru de: aer, ulei, motorina + 4l ulei + manopera).
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
perjuruben
- Numar Inmatriculare: sv01bph
Re: odorizant
exista un loc anume pentru odorizant ca la noul c3, sau va referiti la odorizante tip bradulet, sticlute....etc?
-
dimabogdan
Dublul debreiaj este manevra care era folosita pe vremuri pentru retrogradare in treptele inferioare la cutiile fara sincroane. Este utila si pentru cutiile moderne, pentru menajarea sincroanelor cutiei de viteze, sau pentru introducerea mai usoara in viteza 1-a in timpul mersului.mircea21 scrie: Salut am citit putin mai sus : "dubla apaseare a ambreajului" poti sa imi spui si mie la ce ajuta sau ce este cu ea?(eu unul nu am idee) multumesc frumos si scuze de deranj
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
cineva care are acces pe service.citroen..help please!
imi trebuie priza sau (daca se potriveste in locul prizei) bricheta.
masina mea a venit doar cu priza (fara bricheta) langa maneta de frana, si am stricat-o. imi puteti spune un pret la una din cele doua?
(daca se potriveste bricheta o iau de la karateka
)
masina mea a venit doar cu priza (fara bricheta) langa maneta de frana, si am stricat-o. imi puteti spune un pret la una din cele doua?
(daca se potriveste bricheta o iau de la karateka
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
preturi pentru filtre la o revizie normala pentru 1.6 hdi 110cp...
filtru aer: starline: 25lei, ufi:42lei,
filtru comb: etl: 106lei, japanparts:103lei
filtru ulei: mecafilter: 26lei, champion:16lei, clean: 24lei
filtru polen: meat&doria: 34lei, etl: 31lei, ifa: 31lei
scriu preturile pentru ca am observat ca nimeni cu scrie cat a cheltuit pt filtre separat se scrie doar cat a costat o revizie...e adevarat ca toti platim cam la fel...dar eu cam cu atat platesc pe fiecare in parte...sunt mai multe firme, ca depinde ce gasesc in momentul respectiv...si credeti-ma ca nu este reclama...daca se considera reclama rog adminii sa stearga postul meu!!
filtru aer: starline: 25lei, ufi:42lei,
filtru comb: etl: 106lei, japanparts:103lei
filtru ulei: mecafilter: 26lei, champion:16lei, clean: 24lei
filtru polen: meat&doria: 34lei, etl: 31lei, ifa: 31lei
scriu preturile pentru ca am observat ca nimeni cu scrie cat a cheltuit pt filtre separat se scrie doar cat a costat o revizie...e adevarat ca toti platim cam la fel...dar eu cam cu atat platesc pe fiecare in parte...sunt mai multe firme, ca depinde ce gasesc in momentul respectiv...si credeti-ma ca nu este reclama...daca se considera reclama rog adminii sa stearga postul meu!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu stiu daca se potriveste in bricheta in locul prizei la montaj dar stiu sigur ca piesa de la bricheta e prea subtire sa stea in priza, deci poate diferi diametrul exterior si atunci nu le poti schima. REPET: nu sint sigur de diametrul exterior.Victor.VR scrie:cineva care are acces pe service.citroen..help please!
(daca se potriveste bricheta o iau de la karateka)
Si fara VIN-ul masini nu pot sa iti zic nimic.
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
De ce nu cumperi o bricheta completa, chiar si aftermarket, gasesti cam la fel ca cea originala?! Pret maxim - estimez 25lei?!
offtopic:Voi ati observat ca Vlad face colectie de VIN-uri? pun pariu ca daca ii spuneti numele de pe forum sau numarul de inmatriculare - va da VIN-ul oricarei masini.
offtopic:Voi ati observat ca Vlad face colectie de VIN-uri? pun pariu ca daca ii spuneti numele de pe forum sau numarul de inmatriculare - va da VIN-ul oricarei masini.
- george.serik
- Marca si model masina: C4 1.6 VTR
- Numar Inmatriculare: B154SRK
alt offtopic: lolacaraman scrie:offtopic:Voi ati observat ca Vlad face colectie de VIN-uri? pun pariu ca daca ii spuneti numele de pe forum sau numarul de inmatriculare - va da VIN-ul oricarei masini.
on-topic: Vlade, daca vrei pot intreba cat costa o bricheta?
SOLD