Thread pentru mici intrebari
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
.indie..da un search ca s-a vorbit si tot vorbit de ce intrebi tu. Stiu ca e mai usor sa se puna 100 de intrebari si 100 de threaduri si sa astepti raspunsuri decat sa se dea un search.
1. Are airbaguri de tip cortina vezi accidentul lui dumiflo
2. Cand actionezi butonul de dezaburire luneta atunci si oglinzile se vor incalzi.
Pls...foloseste SEARCH!
1. Are airbaguri de tip cortina vezi accidentul lui dumiflo
2. Cand actionezi butonul de dezaburire luneta atunci si oglinzile se vor incalzi.
Pls...foloseste SEARCH!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai nu tre sa il iei la mana..e de ajuns sa dai search 
@Lisa..da un search pt ce te intereseaza si daca nu gasesti nimic, intreaba in sectiunea corespunzatoare.
@Lisa..da un search pt ce te intereseaza si daca nu gasesti nimic, intreaba in sectiunea corespunzatoare.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
gusti
- The man with the C4
- Deese
- Omul cu plasticele
Pai daca am multe intrebari
(e drept ca trebuie sa folosesc search mai des)
Nush,dar sunt sigur ca daca aveam alta masina nu eram asa curios.
I wuv my C4
Ok,gata,mai puneti si voi intrebari.
Over and out!
Nush,dar sunt sigur ca daca aveam alta masina nu eram asa curios.
I wuv my C4
Ok,gata,mai puneti si voi intrebari.
Over and out!
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Deese
- Omul cu plasticele
tot ma duc saptamana asta la revizia gratuita si vreau sa ii pun pragurile alea pe care scrie citroen...
am vazut si niste bandouri
http://www.citroen.ro/accessoriesItems. ... =Siguranta
al 7lea item...Set ornamente de protectie laterala pentru berlina
sunt utile?
am vazut si niste bandouri
http://www.citroen.ro/accessoriesItems. ... =Siguranta
al 7lea item...Set ornamente de protectie laterala pentru berlina
sunt utile?
- Deese
- Omul cu plasticele
nobody?
Mugurel zicea ca scutul de metal pt motor nu are absolut nici un efect anti-fonic (desi citisem pe aici ca ar mai reduce zgomotul motorului)
Exista si un scut de plastic? Ala are vreun efect antifonic ?
Mugurel zicea ca scutul de metal pt motor nu are absolut nici un efect anti-fonic (desi citisem pe aici ca ar mai reduce zgomotul motorului)
Exista si un scut de plastic? Ala are vreun efect antifonic ?
- Deese
- Omul cu plasticele
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Deese
- Omul cu plasticele
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Marca mai luxoasa este clar Citroen, in primul rand datorita istoriei, traditiei (heritage-ului)...
Ce masini facea Peugeot pe vremea cand Citroen producea Traction Avant?
Ce masini facea Peugeot pe vremea cand Citroen producea DS?
Ce masini facea Peugeot cand Citroen a cumparat Maserati si a produs SM (Sport Maserati)?
Cat despre cine a cumparat pe cine... asta tine de business... nu are legatura cu factura masinilor...
Wikipedia:
"In 1974 Peugeot SA acquired a 38.2% share of Citroën. In 1976 they increased their stake of the
now bankrupt company to 89.95%, thus creating the PSA Group (where PSA is short for Peugeot Société Anonyme,
later to be changed to PSA Peugeot Citroën). Since Citroën had two successful new designs in the market
at this time (the GS and CX) and Peugeot was typically prudent in its own finances, the PSA venture was a financial
success from 1976 to 1979. In 1979, PSA purchased the ageing assets of Chrysler Europe for USD $1 billion,
leading to losses for the consortium from 1980 to 1985.[2] During this period, PSA lost its traditional
competitive footing in the executive car market and has never recovered."
In fine print practic se spune ceva de genul Peugeot a cumparat treptat un Citroen falimentar ca business
dar care producea modele premium si de success si l-a transformat intr-o divizie profitabila dar care nu
mai produce automobile premium...
Cat despre "has never recovered"... eu as spune until recent years, insa de ceva vreme luminitza
Citroen a inceput sa blink-aie dinnou - C6, noul C5/C5 Coupe, chiar C-Crosser sunt pasi mici dar siguri
inspre directia premium... nici Peugeot nu sta prea rau, insa Peugeot doreste mai putin market-share in
piata premium, in schimb doreste market-share puternic in segmentul mediu, care este atat
de competitiv incat a ajuns sa depaseasca dpdv calitativ standardele premium impuse de generatii
precedente ale unor marci premium (VW Passat-ul zilelor noastre este mai tare decat E-Klasse-ul jumatatii anilor '90 etc)
Cert este faptul ca... la capitolul Super-mini Peugeot 207 nu are rival in termeni de confort si finisaje,
iar la capitolul Premium, desi ar fi exagerat sa spunem ca C6 este cel mai tare, nu e deloc exagerat sa sustinem
faptul ca C6 este unic, si, daca nu ma insel, acesta este unul dintre atributele cele mai importante in acest segment...
Personal, nu dau doi bani pe Audi A8, Merc S-Klasse sau BMW 7-Series, nu ma incanta deloc, insa de
fiecare data cand vad un C6... no comment!
Ce masini facea Peugeot pe vremea cand Citroen producea Traction Avant?
Ce masini facea Peugeot pe vremea cand Citroen producea DS?
Ce masini facea Peugeot cand Citroen a cumparat Maserati si a produs SM (Sport Maserati)?
Cat despre cine a cumparat pe cine... asta tine de business... nu are legatura cu factura masinilor...
Wikipedia:
"In 1974 Peugeot SA acquired a 38.2% share of Citroën. In 1976 they increased their stake of the
now bankrupt company to 89.95%, thus creating the PSA Group (where PSA is short for Peugeot Société Anonyme,
later to be changed to PSA Peugeot Citroën). Since Citroën had two successful new designs in the market
at this time (the GS and CX) and Peugeot was typically prudent in its own finances, the PSA venture was a financial
success from 1976 to 1979. In 1979, PSA purchased the ageing assets of Chrysler Europe for USD $1 billion,
leading to losses for the consortium from 1980 to 1985.[2] During this period, PSA lost its traditional
competitive footing in the executive car market and has never recovered."
In fine print practic se spune ceva de genul Peugeot a cumparat treptat un Citroen falimentar ca business
dar care producea modele premium si de success si l-a transformat intr-o divizie profitabila dar care nu
mai produce automobile premium...
Cat despre "has never recovered"... eu as spune until recent years, insa de ceva vreme luminitza
Citroen a inceput sa blink-aie dinnou - C6, noul C5/C5 Coupe, chiar C-Crosser sunt pasi mici dar siguri
inspre directia premium... nici Peugeot nu sta prea rau, insa Peugeot doreste mai putin market-share in
piata premium, in schimb doreste market-share puternic in segmentul mediu, care este atat
de competitiv incat a ajuns sa depaseasca dpdv calitativ standardele premium impuse de generatii
precedente ale unor marci premium (VW Passat-ul zilelor noastre este mai tare decat E-Klasse-ul jumatatii anilor '90 etc)
Cert este faptul ca... la capitolul Super-mini Peugeot 207 nu are rival in termeni de confort si finisaje,
iar la capitolul Premium, desi ar fi exagerat sa spunem ca C6 este cel mai tare, nu e deloc exagerat sa sustinem
faptul ca C6 este unic, si, daca nu ma insel, acesta este unul dintre atributele cele mai importante in acest segment...
Personal, nu dau doi bani pe Audi A8, Merc S-Klasse sau BMW 7-Series, nu ma incanta deloc, insa de
fiecare data cand vad un C6... no comment!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
- Deese
- Omul cu plasticele
Totusi cred ca C6 e comparabil cu A6, E-Klasse si cu seria 5.
Da, 207 mi se pare mai reusit decat C3 si totodata cred ca e singurul Peugeot care e peste rivalul in aceasi clasa de la Citroen.
In fact cred ca C3 e cam oaia neagra a gamei citroen
Da, 207 mi se pare mai reusit decat C3 si totodata cred ca e singurul Peugeot care e peste rivalul in aceasi clasa de la Citroen.
In fact cred ca C3 e cam oaia neagra a gamei citroen
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Arata-mi o compacta de la PSA care sa faca mai putin de 7 secunde dela 0 la 100. Arata-mi ceva din clasa premium de la PSA care sa faca mai putin de 6 secunde de la 0la 100 (de fapt mai putin de 8 ).
Hopa! Nu-i? Pai nu-i, iar unii cind dau bani pe o masina din clase superioare sau modele mai deosebite nu-i intereseaza NUMAI ca au kilometrajul pe parbriz, ca au ambreajul din piele de pisica si leduri cu halogen in plafoniere. Ci ii intereseaza si ca atunci cind apasa pe pedale sa se intimple ceva, ce nu se intimpla cu nici o masina PSA (206RC era o treaba,dar aia e mini si e veche de acum).
Hopa! Nu-i? Pai nu-i, iar unii cind dau bani pe o masina din clase superioare sau modele mai deosebite nu-i intereseaza NUMAI ca au kilometrajul pe parbriz, ca au ambreajul din piele de pisica si leduri cu halogen in plafoniere. Ci ii intereseaza si ca atunci cind apasa pe pedale sa se intimple ceva, ce nu se intimpla cu nici o masina PSA (206RC era o treaba,dar aia e mini si e veche de acum).
Ultima oară modificat Mar Oct 16, 2007 9:15 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!