mugurel scrie:
daca vrei c4 picasso puternic si sport...asta nu prea exista! masina e dedicata confortului si nu performantelor pure!
asa ca bafta sa iti iei c4 picasso! oricum e frumoasa de mori masina!
Unicul citroen c4picasso mai sportiv ,daca pot sa spun asa este cel ce are motor diesel de 136 de cai cu cutie automatica manual pilotata ,daca il conduci in modul manual i-ti poate arata ca are si caracter sportiv ,numai ca in romania nu prea ai unde sa dai viteze ,dar un motor mai puternic te ajuta sa depasesti mai repede si sigur pe strazile din romania.
Ca nu poti sa faci rally cu c4p asta e adevarat ,dar am prins cu usurinta 195 km/h si cred ca mai putea ,in plus ia curbele foarte bine si cu viteza mare ,si aici ESP-ul de serie in toate c4p ajuta foarte mult .CONSUMUL la un motor de 2.0,136 cai ,CMP ,intr-un voiaj spania-ro ,dus intors , a fost de 6,6 l/100 (7900 km,inclusiv voiaj pe litoral),deci nu consuma asa de mult ,la oras ia in medie 7,3 l/100 ,si asta ca am trecut prin Cheile bicazului ,prin multe curbe si drumuri destul de rele ,ca uneori nu puteam sa trec de 70 km/h pentru ca era drumul rau(cu multe petice) (BICAZ-TOPLITA-REGHIN-CLUJ) .
Daca nu faci mai mult de 20 000 km pe an si conduci prin oras ,recomand motorul diesel de 1,6 diesel,110 cai ,,,daca conduci mai mult in afara orasului si faci drumuri lungi atunci ,trebuie sa cumperi motorul diesel de 2.0 cu 136 cai ,in oricare din variante sa fie cu cutie automatica CMP ,dupa ce vei descoperi aceasta cutie automatica nu vei mai vrea niciodata cutie de viteze manuala .DAR masina cu motor de 136 cai ,diesel ,este cea mai buna alegere cind se vorbeste de c4picasso ,si pot sa spun ca am probat toate motorizarile si cutiile de viteze (inclusiv cutia automatica secventiala CAS ),mai putin cea noua de 120 cai ,benzina .
VINEREA trecuta (8 noiembrie) am probat noul FORD FIESTA (3 usi sport) motor diesel 1,6 ,90 cai ,si pot sa spun ca intr-adevar e o masina sportiva ,este acelasi motor de pe c4p 1,6 dar numai ca are alt turbo ,pentru a scoate 110 cai .
Daca intr-adevar vreti sa cumparati un c4picasso ,alegeti o motorizare cit mai mare si cit mai multe optionale .
http://www.youtube.com/watch?v=2av5u3Zd ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.octavian.4t.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
pentru a vedea mai multe despre c4picasso intra in paginile web de mai sus