Huse scaune C4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Re: Huse scaune C4

Mesaj de Juliu »

Cine a spus ca scaunele de la Facelift sunt incomode? Mie mi se par confortabile si ergonomice.

Am facut anul trecut un drum dus-intors pana la mare, in mai putin de 24 h. Nu m-am inteles cu "cealalta parte" cu care plecasem in vacanta si m-am intors, obosit, nervos, nedormit.
A doua zi am plecat cu parintii inapoi, sa ocupam camera lasata libera si, exceptand oboseala, cearcanele, tonusul slab, nu aveam nici un junghi si nici o durere. Drumul cu Citroen a decurs usor, fara disconfort.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Juliu scrie:Cine a spus ca scaunele de la Facelift sunt incomode? Mie mi se par confortabile si ergonomice.

Am facut anul trecut un drum dus-intors pana la mare, in mai putin de 24 h. Nu m-am inteles cu "cealalta parte" cu care plecasem in vacanta si m-am intors, obosit, nervos, nedormit.
A doua zi am plecat cu parintii inapoi, sa ocupam camera lasata libera si, exceptand oboseala, cearcanele, tonusul slab, nu aveam nici un junghi si nici o durere. Drumul cu Citroen a decurs usor, fara disconfort.
Ea nu a considerat scaunul de la C4 ca fiind comod? :lol: Daca tot ai inceput, spune-ne si la ce nu te-ai inteles cu fata ! :twisted: La cat de comod e scaunul de C4? :ok Nici bancheta spate nu i-a placut?
Eu nu plecam atata drum inapoi...ma cazam singur o noapte...sau cu una de pe plaja din Costinesti... :wink:
A doua zi judecam ''la rece''...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Juliu

Mesaj de Juliu »

Bancheta din spate i-a placut, la intoarcere pe autostrada, acolo s-a asezat si mi-a cantat un actor grabit. :D
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

:ok Aoleu! Ai mai adus-o si inapoi? :lol:
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Juliu

Mesaj de Juliu »

Am ramas ferm pe pozitie, coloana vertebrala rigida. ::P

Revenind la huse, ce ati mai gasit prin magazine? Ar fi frumos daca topicul acesta ar avea multe poze, cu diferite modele si eventual unde pot fi gasite. :)
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”