Cine a spus ca scaunele de la Facelift sunt incomode? Mie mi se par confortabile si ergonomice.
Am facut anul trecut un drum dus-intors pana la mare, in mai putin de 24 h. Nu m-am inteles cu "cealalta parte" cu care plecasem in vacanta si m-am intors, obosit, nervos, nedormit.
A doua zi am plecat cu parintii inapoi, sa ocupam camera lasata libera si, exceptand oboseala, cearcanele, tonusul slab, nu aveam nici un junghi si nici o durere. Drumul cu Citroen a decurs usor, fara disconfort.
Huse scaune C4
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Re: Huse scaune C4
Citroen C4, 1.6 vti

- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Ea nu a considerat scaunul de la C4 ca fiind comod?Juliu scrie:Cine a spus ca scaunele de la Facelift sunt incomode? Mie mi se par confortabile si ergonomice.
Am facut anul trecut un drum dus-intors pana la mare, in mai putin de 24 h. Nu m-am inteles cu "cealalta parte" cu care plecasem in vacanta si m-am intors, obosit, nervos, nedormit.
A doua zi am plecat cu parintii inapoi, sa ocupam camera lasata libera si, exceptand oboseala, cearcanele, tonusul slab, nu aveam nici un junghi si nici o durere. Drumul cu Citroen a decurs usor, fara disconfort.
Eu nu plecam atata drum inapoi...ma cazam singur o noapte...sau cu una de pe plaja din Costinesti...
A doua zi judecam ''la rece''...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Juliu
Bancheta din spate i-a placut, la intoarcere pe autostrada, acolo s-a asezat si mi-a cantat un actor grabit. 
Citroen C4, 1.6 vti

- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Juliu
Am ramas ferm pe pozitie, coloana vertebrala rigida.
Revenind la huse, ce ati mai gasit prin magazine? Ar fi frumos daca topicul acesta ar avea multe poze, cu diferite modele si eventual unde pot fi gasite.
Revenind la huse, ce ati mai gasit prin magazine? Ar fi frumos daca topicul acesta ar avea multe poze, cu diferite modele si eventual unde pot fi gasite.
Citroen C4, 1.6 vti