mah, farurile sunt in portbagaj, s'au desprins/rupt mufele care le alimentau... iar suportii aia de la far sunt de cacat rau ... s'au rupt si nu aveam viteza sau ceva! pur si simplu au sarit ambele faruri ce plm?!vlad scrie:Acum chiar ca e UFO.Pai farurile nu te costa nimic ? Unde sint si ce au patit ?
my c4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- kanyewest
- UFO!
- Numar Inmatriculare: PH 23 UFO
Re: my c4
Citroen C4 Coupe VTR Pack 1.6i 16v 110cp - white
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
da...toata fata C4`ului e din plastic...inclusiv aripile fata... asa ca un casco e indicat... ca ale naibii plastice sunt tareee scumpe
LE: pe viitor , cei care aveti cauciucurile stock , pastrati distanta cand ploua sau e umed pe jos fata de cel din fata... sunt ale naibii de proaste pe ud ( cauciucurile stock )
LE: pe viitor , cei care aveti cauciucurile stock , pastrati distanta cand ploua sau e umed pe jos fata de cel din fata... sunt ale naibii de proaste pe ud ( cauciucurile stock )
- kanyewest
- UFO!
stiu ... si asta ma chinui sa fac dar am fost plecat, 1 mai etc ... si nu mi'am facut!alex82 scrie:da...toata fata C4`ului e din plastic...inclusiv aripile fata... asa ca un casco e indicat... ca ale naibii plastice sunt tareee scumpe
x capota
x spoiler
x grila
x mufe & cabluri sau ce or mai fi pe acolo
PS: Energy'uri sunt cauciucurile ... deci am inteles !
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
vad ca ai uitat de faruri..daca au urechile rupte... nu stiu ce mai faci cu ele... cu o ureche rupta , mai scapi cum mai scapi , dar cu toate
si tinand cont ca un far e in jur de 1000 ron ( sper sa nu gresesc ) inseamna ca o sa te vad cu angel eyes
iar in loc de grila , plasa 
- kanyewest
- UFO!
s'ar putea sa ai dreptate... dar am voie daca sunt inca pe garantie sa imi pun alte faruri? nu de alta dar ma tenteaza angel eyes!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Vezi ca am auzit ca e ceva kit de reparatie pt faruri. Ceva urechi din metal.
OFF: Sa nu faceti confuzie intre Energy E3A ce aveti voi stock pe masina si Energy Saver. Le-am avut (am) ambele tipuri, dar de Saver nici un cuvint de rau pina acum, chiar si la frinare pe ploaie. Nu le-am fortat sa vad cum sta in curbe pe ud, dar nu cred sa ma dezamageasca prea tare.
OFF: Sa nu faceti confuzie intre Energy E3A ce aveti voi stock pe masina si Energy Saver. Le-am avut (am) ambele tipuri, dar de Saver nici un cuvint de rau pina acum, chiar si la frinare pe ploaie. Nu le-am fortat sa vad cum sta in curbe pe ud, dar nu cred sa ma dezamageasca prea tare.
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
@mihay: ce kit de reparatie cu cleme din metal?? eu mi-am luat respectivul kit (UNICUL "oficial" citroen) si costa *ATENTIE* 150 de ron pentru UN SINGUR FAR, se ia numai pe comanda, si clemele sunt dintr-un plastic de tot rahatul.
@kanyewest: te rugam sa faci poze mai in detaliu zonelor afectate, inclusiv la imbinari, sa vedem daca se mai poate repara ceva fara inlocuire. de exemplu: clema care tine aripa de spoiler se poate cumpara. (250 ron parca, pentru amandoua partile -stanga/dreapta-, se vinde doar la set)
@kanyewest: te rugam sa faci poze mai in detaliu zonelor afectate, inclusiv la imbinari, sa vedem daca se mai poate repara ceva fara inlocuire. de exemplu: clema care tine aripa de spoiler se poate cumpara. (250 ron parca, pentru amandoua partile -stanga/dreapta-, se vinde doar la set)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- kanyewest
- UFO!
o sa fac cateva poze mai tarziu si am sa le postez! intai trebuie sa ma duc sa'mi platesc factura "facelift"
- kanyewest
- UFO!
s'a intors masinutza
si evident cateva poze de welcome back ;D!
[poze facute de la balcon azi de dimineata]

[poze facute de la balcon azi de dimineata]

- tibi
ce cunoscuta mi se pare parcarea...de altfel si masina... mica mai e lumea
suntem vecini...mai in stanga fata de unde ai parcat tu o sa vezi un golf4 indigo(69-kiw) si un leon gri(84-kiw)
poate ne vedem la Lazarini
suntem vecini...mai in stanga fata de unde ai parcat tu o sa vezi un golf4 indigo(69-kiw) si un leon gri(84-kiw)
poate ne vedem la Lazarini
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
ai facut la citroen ? pe casco ? cat te`a costat
)
si io am intrat fronatl in unu cu 30-40 si mi`a sarit la fel faru si nu s`a spart . Bara fata ,far,proiector 90 de mil .
si io am intrat fronatl in unu cu 30-40 si mi`a sarit la fel faru si nu s`a spart . Bara fata ,far,proiector 90 de mil .
C4
C200K
C200K
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
CAAAAAT? sigur nu ti-a sarit si un airbag ceva? ce naiba, ti-a poleit bara aia cu aur? in 10 straturi? 
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- kanyewest
- UFO!
@tibi
salut, iti stiu masina si imi plac farurile tale.
ti'am dat numaru meu pe privat!
@Ediz
ma crezi ca nu stiu? nu prea m'a interesat acest aspect!
salut, iti stiu masina si imi plac farurile tale.
ti'am dat numaru meu pe privat!
@Ediz
ma crezi ca nu stiu? nu prea m'a interesat acest aspect!