Am avut si eu un mic acident cu un logan

Accidente de toate felurile...
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Re: Am avut si eu un mic acident cu un logan

Mesaj de florinc4 »

Din pacate m-am uitat si eu un pic...si din pacate ma repet...pentru toate categoriile in afara de D trebuie sa ai 18 ani....doamne ajuta..deci are si el dreptatea lui,,,ba mai mult am vazut ca sunt multi care fac oferta gen pachet 1200 de roni faci si B si C, Ce, A...deci este o nebunie...cel putin din ce am vazut eu...
white_vyper scrie:Eu cunosc persoana care a facut toata tara fara permis.
Eu cunosc pe unu care a mancat 10 hamburgeri si?...daca il cunosti trebuia sa-i spui ca nu e bine ce face...ca poate pune viata altora in pericol...dar sunt sigur ca l-ai atentionat, eu unu asa i-as fi facut
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
DanDana
ReDeDeu'
Numar Inmatriculare: VL 08 RDD

Mesaj de DanDana »

Baieti, deja topicul cu accidentul s-a terminat de mult timp. Si dupa cate imi dau seama ca a inteles white_vyper, tare mi-e teama ca o sa mai avem alt topic cu titlu asemenator (eventual o sa fie alta masina, nu neaparat logan). White_vyper, atata spun, fara sa te superi: ma bucur ca esti din Moldova si eu de la Valcea. Am o grija in minus cand merg cu masina (si asa sunt destule). Inca o data: [-X [-X [-X ......(sau de n ori)
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"
white_vyper
Numar Inmatriculare: ...

Mesaj de white_vyper »

MIA FACUT MARE PLACERE SA VB CU VOI SI SA PRIMESC NISTE SFATURI (MAI LA MISTO MAI IN SERIOS).Cu mici greseli pe unele locuri...Nu aveti de ce sa va feriti de mine nu am dunga pe buletin deocamdata... :)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Deocamdata, vorba ta ::P
Sper ca la glume stii nu faci si cu mine ca si cu ala cu loganul. :ok
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

white_vyper scrie:Si mama mia zis de ce mam coborat la nivelul lui...A mai are omu si niste scapari.A fost invatare de minte.
Asta e bine, pina la urma tot ce conteaza e sa inveti din greseli.
In nici un caz nu vreau sa te scot vinovat din incidentul pe care l-ai relatat, insa daca nu tineai neaparat sa mai si torni putin gaz pe foc acum aveai masina intacta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ia sa vedem ce iese...prea v-ati luat toti de el. chiar asa? nu ati avut voi ...toti deontologii din astea 4 pagini nici o "ambitie" d-asta in trafic??? niciodata???? miram-as...va uitati la el ca are 19 ani..altii deja sunt piloti de raliuri la 16 ani!! da...daca nu stiati nu iti trebuie permis sa faci o scoala de pilotaj auto . ce faceti daca vine omul cu filmulet, cu gps langa cu peste sa zicem 200 km.h???? eu zis sa o lasati mai moale...a gresit omul dar si voi prea exagerati!!!
DanDana
ReDeDeu'
Numar Inmatriculare: VL 08 RDD

Mesaj de DanDana »

Mihai, te rog sa observi ca majoritatea "indrumarilor" apar spre sfarsit, cand omul o tine pe a lui, ca e tare si mare si ca sofer, pilot si alte asemenea. Nu e vorba de varsta, am zis ca cineva a facut ceva asemanator cu copil de 2-3 ani in masina, si nu doar o data din gresala, a persistat in neglijenta, sa nu-i zic altfel. Intelegi punctul nostru de vedere? Nu cred ca la white_vyper e doar o "ambitie", e mai degraba un stil (sa ma contrazica daca gresesc).
Si cu asta am terminat la topicul asta, am maifacut si eu activitate pe forum :oops:
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Nu stiu cine a zis ca ma dau mare si tare.Uni au zis ceva de genu k sunt incepator si altele.Si eu leam zis tot ce am facut si ca sofatu e o pasiune de mic copil de asta mia placut sa lucrez pe vola si alte chesti.Si astea nu leam zis ca sa ma laud si nici cu acidentu nu am vrut sa se ajunga la discuti de genu ca am vrut sa vad a cui masina e cea mai tare.Dar fiecare a luato cum a vrut.
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

@white_vyper chiar daca nu esti incepator , te`ai comportat ca unul.... si eu am facut karting si mai stiu incel putin inca 2 colegi pe forum ( care banuiesc ca au facut din moment ce au alergat in unele kestii ) dar nu cred ca ne vei vedea pe unul dintre noi facand ambitii de genu` asta pe drumuri publice... parerea mea e ca varsta si`a spus cuvantul...
revenind on topic , tot nu inteleg de ce nu franat sa il lasi pe ala sa te depaseasca si sa se bage in fata ta...ceea ce spui tu , cum ca daca il lasai iti punea frana si intrai in el , pt mine e o ecuatie imposibila...in primul rand nu o sa cred in veci ca loganul franeaza mai bine ca c4 , iar in al doilea rand u erai primul care punea frana ( ca sa`l lasi sa se bage ) inca de cand ala accelera ca sa treaca de tine... dar deh.. urmau frane din partea lui ( dupa ce u ii franasei in fata mai devreme ) si cred ca de aia de fapt u nu ai vrut sa`l lasi...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Problema era ca distanta dinre mine si camion era de aprox un m pt k asteptam sa treaca cel din fata si sa se termine linia continua,cand ma trezesc cu mistar logan in dreapta mea,cu toate ca a vazut ca nu are loc tot forta,putea sa calce el frana si sa se duca in spatele meu da nu a vrut...Am calcat frana pt ca altfel rupeam oglinda si boteam si portera,el a apucat sa intre cu fata si faza sa petrecut foarte repede atat stiu ca eram sa es de pe carosabil pt ca ma atins si am tras stanga tare.Dupa aia am realizat ce sa intamplat.In fine a fost bine ca nu a iesit mai rau.Am dat destule explicati si scuze.Cred ca nu mai am nimic de zis.
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

MS PT TOTI CARE MAU AJUTAT SI PT CEI CARE MIAU DAT CU SUTUL IN DOS.NU AM NIMIC CU NIMENI.
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Omule, dar cu limba romana ce ai!??
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
bossake
Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v

Mesaj de bossake »

hai ca pe malul raului MOLDOVA te mai cred ca ai condus nush ce golf2, dar la 19 ani, cu permis de 1 an si 1 luna cum poti sa zici ca esti de 2 ani pe tir?!!!!?!?!!?

cum poti sa fii de 2 ani pe tir cand tu ai carnet de doar 1 an ?!!?
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Mai sunt drumuri comunale unde nu sunt politai.Si in balastiera nu iti trebuie permis...
Si cu lb romana nu am nimic telu e de vina...
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

ce sa mai zic? nu mai zic nimik...oricum discutia nu duce la nici un rezultat , iar subiectul acestui topic este uitat de ceva vreme...mai bine s`ar inchide... :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”