Salut ! My C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
krichard

Re: Salut ! My C4

Mesaj de krichard »

da motzoi..am vrut sa sterg praful de sub eleron si am inceput sa trag de el.prima data am vrut sa sparg luneta,dar nu a mers :ok :ok ! am spalat masina in austria la perii si a zburat de acolo. ori sunt eu ghinionist,ori este dintr-un plastic de cacat.cei de la benzinarie nu raspund sub nici o forma,iar de garantie nici nu se pune problema.in cazul in care se dezlipise de pe acolo de ceva timp sau nu a fost pus bine de la bun inceput,ma bucur ca s-a desprins in benzinarie si nu pe autostrada la 120-130.
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Ford New Mondeo 2.5 220 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

aveai d-ala mare de VTS sau ala mic stock?
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

n`am avut niciodata incredere in spalatoriile alea ... sunt o porcarie
krichard

Mesaj de krichard »

cel stock,normal..cel negru.
DMX. spalatoriile acelea sunt recomandate ! nu au nici o vina cei de la spalatorie ! nu a agatat eleronul,cand a dat peria invers,a zburat pur si simplu ! tind sa cred ca ar fii zburat si de la presiunea apei daca o spalam la o spalatorie normala. ma uitam cum o spala si ma gandesc ca daca l-ar fii agatat cumva s-ar fii int urmatorarele :
1.zgaria eleronul
2.se auzea
3.ridica putin masina din amortizoare
Intr-o intersectie era o cruce pe care scria.."Aici odihneste cel care a avut PRIORITATE DE DREAPTA
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Mocheta,PVC etc : http://www.kledor.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu stiu ce sa zic. Nu e un plastic foarte dur, dar nici sa se rupa de la jet sau perii nu prea imi vine sa cred. Ori a dat axul periei in el, ori era rupt din inainte dar nu in totalitate si acolo a sarit.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

E vina spalatoriilor, scrie si la intrare ceva de genul pieselor supraadaugate, gen eleroane ca pot fi detarioate.
De-aia se si pliaza oglinzile + se scoate antena.
Periile alea lovesc destul de tare caroseria (mai sunt si ude)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
krichard

Mesaj de krichard »

deese ..ai desfacut vreodata un eleron din acela sa vezi ce plastic de cacao ? nu il tin atat de bine prinderile,cat il tin geamurile !
C4 1.6 16V VTR 110 hp
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

La mine e prins cu suruburi si e destul de solid pt rolul pt care a fost proiectat. Si eu stiam ca vine peste geamuri, deci nu vad cum il tin acestea.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

N-am desfacut, dar am patit sa mi se dea oglinda peste cap (uitasem sa o pliez) la o spalatorie din aia.
Plus antena rupta la cineva care statea in fata mea odata.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

vezi ca are exdani un eleron d-ala mic de vanzare , lui i`a venit altul cu cel de tip VTS, fa-i o oferta pe privat
krichard

Mesaj de krichard »

multumesc mihay
deese..ce spui tu este neatentie , la mine este vorba de altceva
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Cum sa fie vorba de neatentie?
E vorba ca spalatoriile automate nu sunt deloc bune (zgarie caroseria, nu spala grozav si mai si risti sa iti rupa ceva daca ai elemente mai iesite in afara gen eleroane, prelungiri, antene, etc)
Iar ce priveste la faza din urma e mentionata si pe stickerul ala de atentionare de la intrarea in
'tunel'

Daca chiar esti curios incearca sa te duci la o spalatorie automata si baga mana la o perie din aia sa vezi ce tare loveste cu flocii aia uzi :)

Asta + faptul ca eleronul ala nu o fi extraordinar de teapan a dus la avaria ta.
krichard

Mesaj de krichard »

scrie mare pe acolo sa inchizi oglinzile si sa scoti antena,daca nu faci chestiilea aste cu toate ca stii ce trebuie facut,se numeste neatentie.toate service-urile de polish profesional si ce tine de vopsea,recomanda spalatoriile alea..in plus de asta,nu crezi ca le-ar scoate din celelalte tari ? dar in alte tari nu exista splatorii ca la noi,decat perii sau cel putin nu am vazut eu niciodata.eu tot tind sa cred ca nu este de vina spalatoria,ci plasticul prea prost dupa masina.
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Nu stiu cine ti-a spus ca serviciile de polish profesional recomanda acele spalatorii pentru ca nu e deloc asa.
In primul rand se foloseste o spuma activa care dauneaza chederelor (se albesc) dar sa zicem ca spuma asta e folosita in cam toate spalatoriile apoi periile alea iti zgarie fin masina (se vede cel mai bine pe usi, cand masina e curata in soare)

Nu prea au de ce sa scoata spalatoriile in alte tari sau la noi, pur si simplu sunt pentru posesorii auto care doresc o spalare rapida si nu le pasa mult de agresiunea asupra stratului de lac sau asupra...eleroanelor :)
Sunt unii care spala masina o data la 6 luni si cand o spala nu stau sa se uite atent in soare sau in lumina care e faza cu lacul.

Cand ai chestii din astea pe masina e bine sa fi atent cu astfel de spalatorii altfel....
http://www.google.com/search?q=eleron+s ... =firefox-a" onclick="window.open(this.href);return false;
krichard

Mesaj de krichard »

deese..eleronul ala este un cacat (scuzati expresia),iar in plus de asta,toti care se ocupa de polish si aici ma refer la cei batrani in meserie nu cei care fac asta sa-si ia banu' si gata,spun ca cele mai bune spalatorii sunt periile,cele 'normale' contin nu stiu ce prostie care "dauneaza" vopselei ! eu am spalat o gramada masina la perii si nu am avut nici o problema,inca de la solenza si in plus aveam si pe ea eleron si o spalam la 2-3 zile la perii si nu am avut nici o reclamatie..nu spala bine la jante,dar daca o spalam la 2-3 zile nu se aduna mare jeg si nu ma deranja.SPALATORIILE CU PERII NU SUNT RECOMANDATE LA NOI,MAI ALES DACA NU DAI CU VACUUM(sper ca asa se numeste) INAINTE PE EA ! jegul este mult prea mare la noi ! eu nu am spalat niciodata masina la perii fara sa fii dat si cu vacuum inainte sa cada jegul gros si spal masina unde vrei tu ,te uiti si in ultraviolete :lol: si nu are zgarieturi,decat cele facute de mine care se vad cu ochiul liber
C4 1.6 16V VTR 110 hp
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”