Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Informatii despre trafic, radare, gropi, militieni etc
Scrie răspuns
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri

Mesaj de Bogdan98 »

Eu m-am intors pe Pitesti. De la intersectia spre Targoviste, spre Campulung drumul este ok, pana la circa 15 km de Pitesti. Atat e bucata mai nasoala, dar spre deosebire de bucata aia nasoala pe care am mers cu max 40 la dus, cea mentionata de kokaa, aici am mers si cu 80. Cam topait, dar se poate merge, si putin slalom.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://www.libertatea.ro/stire/nu-avem- ... 50143.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Starea Drumurilor -DN6 =E70 ?

Mesaj de Mr_kokaa »

Stie cineva cum se prezinta drumul DN6 E70 pe sectorul de drum Orsova Caransebes Lugoj Timisoara ?

Multumesc
Se poate preciza si cind se circula mai lejer ? Repere orare ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Tocmai zice ingfrancisc ca e varza drumul de la Timisoara la Severin. De acolo cica e ok. Pt mai multe detalii intreaba-l pe el.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Se lucreaza la el de 7 ani.. Cand o sa fie gata, o sa fie modernizat la 2 benzi pe sens... Ce tara de kkt! #-o
Unii fac poduri peste ocean, noi nu putem 70km de drum cu o banda!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu acum 1 an si jumate daca nu chiar doi eu m`am trezit pe macadam pe portiunea mentionata . nu stiam drumul dar aparea pe harta si ca drum european ...de atunci evit pana nu vad la tv lansare pompoasa a acelui sector.
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

Asa cum spunea Adrian se lucreaza la TM-Lugoj de peste 7 ani, acum sau apucat si pe Lugoj - Caransebes deci si acolo veti intalnii 5 - 5 semafoare. Ei vor sa-l largeasaca dar si bucatile (jumatatile) de drm facute sunt un dezastru asa ca eu nu cred ca se va termina nici peste 7 ani ... tot de 7 - 8 ani se lucreaza si la centura Timisoarei ... care nu e gata nici acum desi nu are decat vreo 7 km.
eu i-am raspuns lui Mr_kokka pe mesaj privat (ca pe privat am fost intrebat) insa imi permit sa revin si aici cu cateva sugestii pentru ca fac drmul TM-Severin lunar in inters de serviciu:

1. In primul rand nu recomand sub nici o forma drumul Severin - TM prin Caransebes-Lugoj. Chiar insist sa nu o luati pe acolo in primul rand ca desi e cel mai scurt e si cel mai prost si in plus in loc sa admirati peisaje fruoase (ca pe celelalte variante) stati pe la semfoare in mijlocul campului, intre tiruri.

2. Varianta buna 1: Severin-Orsova-Moldova.Noua-Oravita-Moravita-TM (e cea mai lunga varianta cu ceva portiuni de drum in lucru dar vreo 80 km sunt pe malul Dunarii inclusiv pe clisura, Cazanele Mari si Mici ... peisaje magnifice). Drumul nu este foarte bun de la Oravita la Moravita (vreo 50 km) insa eu merg cu C4 fara probleme cu 110km/h. Gropile pe portiunea aceea sunt superficiale. (mai lunga fata de varianta lugoj cu vreo 60 km)

3. Varianta buna 2: Severin-Orsova-Mehadia-Iablanita-Bozovici-Anina-Resita-TM (e mai lunga fata de varianta pe Lugoj cu vreo 35 km insa drumul este impecabil iar peisajele de la Iablanita pana la Resita sunt pur si simplu magnifice ... munte, serpentine, drum perfect cu mici exceptii)

In ambele variante timpul este intre 4 si 5 ore, depinde si de cum conduceti sau cate opriri faceti.

Mai era si varianta 3 de la Caransebes catre Resita si apoi Tm insa acum nu mai e buna ca se lucreaza catre Caransebes.

Asa cum ii spuneam si lui Mr_kokaa sa nu o luati pe Lugoj sub nici o forma!!! ar trebui sa aveti noroc cu carul sa faceti mai putin de doua ore cei 50 km dintre Lugoj si TM plus ca drumul este un dezastru.
Recomadare 1: varianta pe Anina pentru ca e cel mai bun asfalt (pe multe portiuni e nou nout). Obligatoriu sa opriti la Cascada Bigar, e chiar pe paralela 45, o sa vedeti semnul. Cascada e superba, plina de muschi (daca nu o avea debitul scazut din cauza secetei) si izvoraste din munte vreo 30 metrii mai sus.
Recomadare 2: prin Moldova.Noua-Oravita daca nu ati mai fost pe clisura Dunarii.
Imagine

Am mai uitat sa va spun ca drumul dintre Anina si Resita, de vreo 35 km este foarte bun (asfalt ca la nemti) si toti cei peste 30 de km sunt serpentine la peste 1000 - 1200 metri altitudine ceva ceg transfagarasan dar mai stranse ...
Si inca ceva, pe oricare dintre variante dupa ce iesiti de pe "europeanul" E70 fie de la Orsova ctre varianta 1 fie dupa Mehadia catre varianta 2 traficul devine aproape zero!
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

Stie cineva daca sunt probleme pe DN1 si DN1A din cauza zapezii?
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

http://www.cnadnr.ro:6060/itn/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false;

DN1A e cu anumite restrictii, eu in locul tau as sta pe acasa...
IceRidder
Uichi Sec

Mesaj de IceRidder »

ms mihai.
din pacate trebuie sa ajung pana undeva dupa valenii de munte si oricum voi avea lanturi la mine.

pe cnadnr nu apare decat asta :
"DN 1A km 160 - 185 lim.jud.Ph.- Sacele (Bv) zapada framantata 1-2 cm " ceea ce pe mine nu ma afecteaza intrucat nu ajung acolo.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu o fi updatat ptr azi...la TV au zis ca e jalee..
IceRidder
Uichi Sec

Mesaj de IceRidder »

am vb mai devreme cu cineva care a trecut pe acolo si cica ar fi binisor
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

1. Acuma am venit din Buzau, drumul e OK pe tot parcursul drumului (se poate merge si cu 110km/ora pe unele trasee, si aceleasi trasee sunt 2 benzi :)

2. Cum e drumul pe valea Buc -> Autostrada Pitesti A1 -> Valea Oltului -> Sibiu -> Turda -> Cluj -> Oradea?

3. Am auzit ca la unguri e teroare? e adevarat?

Multumesc
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Aseara m-am dat cu sania pe A2. Am sunat ptr un drum pina la Fetesti. Viscolul era in forma dar nu asa de speriat ca la TV. Am mers cu 70km/h si am ajuns. Inainte de plecare am sunat la INFO TRAFIC. Foarte operativi si la obiect. Informatii in timp real.
RECOMAND
021 9360
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

A2 e curata acum, cel putin pana la km 105(Drajna) pe unde am trecut eu in drum spre Galati.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Info Trafic”