si... nici nu o sa spal masina... ca sa nu va dati seama ce este
Intalnire 24 noiembrie, ora 14:00
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
- ace117
- WRC
Stai linistit ca nu esti singurul 
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
- alexchivu
-
viper c4
salutare:D
Stiu ca apar si eu aiurea aici prima oara da dabia azi la 4 imi iau nebunia 1.6 pe benzina si vreau sa stiu daca va mai prind
stiti voi acolo la casa poporului:D
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Re: salutare:D
du-te si tu mai devreme sa iti iei OZN-ul!!!viper c4 scrie:Stiu ca apar si eu aiurea aici prima oara da dabia azi la 4 imi iau nebunia 1.6 pe benzina si vreau sa stiu daca va mai prindstiti voi acolo la casa poporului:D
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
No problem avem proiectoare de ceatabanditu scrie:se mai tine intalnirea azi ??? adika voi ati vazut ce ceata e afara ?
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
nero
- Robotizat
S-a consumat si intalnirea asta, au venit o gramada de oameni (nici n-am apucat sa ne cunoastem toti). Acum se uploadeaza pozele, o sa pun link imediat.
Ok, pozele le gasiti aici. Eu le am si in rezolutii mai mari, daca vreti vreuna din ele sa spuneti.
Ok, pozele le gasiti aici. Eu le am si in rezolutii mai mari, daca vreti vreuna din ele sa spuneti.
Ultima oară modificat Sâm Noi 24, 2007 5:08 pm de către nero, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
nero
- Robotizat
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Frumos la intalnire, multa lume noua, putina lume veche..
Urmatoarea intalnire va avea loc cel mai devreme prin februarie(probabil ca va fi ceva mai special mai ales ca se va implini 1 an de la infiintarea ClubC4) .
Imi pare rau ca nu au mai fost stickere pentru toata lumea, dar d-abia am reusit sa le fac si pe acelea.. CIne nu mai are rabdare pana la urmatoarea intalnire, poate lua legatura cu userul Tadasus.
Urmatoarea intalnire va avea loc cel mai devreme prin februarie(probabil ca va fi ceva mai special mai ales ca se va implini 1 an de la infiintarea ClubC4) .
Imi pare rau ca nu au mai fost stickere pentru toata lumea, dar d-abia am reusit sa le fac si pe acelea.. CIne nu mai are rabdare pana la urmatoarea intalnire, poate lua legatura cu userul Tadasus.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
shomoyoque
Nero! Buna treaba cu pozele !!!nero scrie:S-a consumat si intalnirea asta, au venit o gramada de oameni (nici n-am apucat sa ne cunoastem toti). Acum se uploadeaza pozele, o sa pun link imediat.
Multumim!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
marfa.. pozele, nero. buna treaba .... de profesionist:D
eu m-am numarat printre cei noi, dar dupa prima intalnire pot sa spun ca am intalnit oameni deosebiti cu o mare pasiune: citroen in general si ptr c4 in special.
poate facem o alta intalnire ceva mai repede, in iarna asta.. sa nu asteptam pana la anu' in februarie.
multumesc inca odata ptr. sticker si.... dupa cum am mai discutat cu unii si cu altii.... m-ar interesa cateva produse de iarna (genti de tabla, cauciucuri mai subtiri la pret), adica sa se posteze de pe unde le-au achizitionat sau pe unde le-au vazut
imi cer scuze, dar fiind la prima intalnire.... nu am reusit sa retin numele tuturor si sa fac asocierea cu masinile din dotare
a iesit ceva frumos, ce bunica!! pacat ca era destul de racoare
eu m-am numarat printre cei noi, dar dupa prima intalnire pot sa spun ca am intalnit oameni deosebiti cu o mare pasiune: citroen in general si ptr c4 in special.
poate facem o alta intalnire ceva mai repede, in iarna asta.. sa nu asteptam pana la anu' in februarie.
multumesc inca odata ptr. sticker si.... dupa cum am mai discutat cu unii si cu altii.... m-ar interesa cateva produse de iarna (genti de tabla, cauciucuri mai subtiri la pret), adica sa se posteze de pe unde le-au achizitionat sau pe unde le-au vazut
imi cer scuze, dar fiind la prima intalnire.... nu am reusit sa retin numele tuturor si sa fac asocierea cu masinile din dotare
a iesit ceva frumos, ce bunica!! pacat ca era destul de racoare
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)