Am rezolvat ambele probleme.vlad scrie:Nu imi place comenzile de la comutatorul faruri. Adica prima treapta spre mine (daca nu prima jumatate de treapta) dai doar blitz. A doua treapta schimbi faza. Trebuie sa fii foarte fin cind vrei sa dai blitz. De multe ori ma trezeam ca am schimbat faza.
Si 2 comenzile de la stergatoare. Mi-ar fi placut sa fie ca la Peg 407. Adica cind trag de "bat" in jos sa stearga odata, prima pozitie senzorul ploaie si pozitiile 2 si 3 sa fie treptele normale 1 si 2. La noi in jos e senzorul, poz 1 cica e in functie de viteza masinii (dar deja am senzor la ce drac mi-ar mai trebui si in functie de viteza) si poz. 2 si 3 sint treptele 1 si 2 a stergatoarelor. Ar fi mult mai ergonomic ca la 407.
Prima, cea cu bliturile, am rezolvat-o activind faruri de zi si ziua pot sa trag de maneta cit vreau ca nu mai comuta fazele. Noaptea ... trebuie sa fiu mai atent pt ca atunci imi comuta, dar observ repede.
Problema cu pozitia AUTO la stergatoare mi se pare ideala acum de cind am stergatoare noi. E mai la indemina asa. Merge bine nu mai sterge aiurea cind nu e nevoie, necesitind dezactivarea senzorului.