Ce nu va place la masina voastra?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Ce nu va place la masina voastra?

Mesaj de Aiurica »

apropo de claxon...pe mine ma enerveaza ca la un viraj eu nu pot claxona.....nu am o alta idee despre amplasament insa.....m-am gasit in momente cand am cautat cu degetele claxonul.

in rest e frumoasa foc! :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Am masina de 3 saptamani si am remarcat urmatoarele:

1. Claxonul m-a tradat de vreo 2 ori si a trecut pericolul pana sa il gasesc :)
2. M-am speriat de cat de urat a facut la o groapa mai serioasa (adica m-am speriat de m-am dat jos sa vad daca am rupt ceva :D - nu era nimic)
3. Si cel mai enervant - Inca imi caut pozitia ideala de condus (dupa 1500 Km) - la 1.95 nu am probleme cu pozitionarea schimbatorului (cum s-a mai scris mai devreme) dar nu reusesc sa reglez pozitia de condus in asa fel incat sa imi incapa si piciorul drept sub volan, sa pot apasa perfect vertical frana, si dupa asta sa mai si ajung la volan #-o

Acum calc pedala de frana oblig (din partea dreapta a volanului si mi-e frica sa nu-mi alunece piciorul de pe frana cand mi-o fi lumea mai draga.

Altfel o iubesc si inca o spal odata la 2 zile si mi-e draga foc :ya
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Off: desi am 1.70m eu calc frina fara sa bag genunchiul sub volan. Tot in dreapta ramine, deci nu e nevoie sa misti piciorul din sold sa calci frina.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
andu_nae

Mesaj de andu_nae »

In momentul de fata calc jumatate din pedala de frana cu jumatate din talpa :(

Nu prea ma incanta treaba asta.. dar ma mai joc cu reglarile scaunului/volanului... inca sper :)
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
radugen

Mesaj de radugen »

andu_nae scrie:In momentul de fata calc jumatate din pedala de frana cu jumatate din talpa :(

Nu prea ma incanta treaba asta.. dar ma mai joc cu reglarile scaunului/volanului... inca sper :)
incearca pozitia mea, am 1,97. Vezi daca e ok si pt tine (eu de 34.000 km stau asa si nu ma durut spatele si incap ok): scaun dat maxim in spate, maxim jos, inclinatia la spatar: cat sa intre pumnul si inca 2 degete intre bancheta din spate si scaun, volanul maxim in sus si maxim de aproape, garantat nu mai dai cu genunchiul in volan.

Apropo de frana sa stii ca e mult mai bine sa te obijnuiesti sa franezi cu piciorul in dreapta volanului decat sa il misti de fiecare data
c4 2.0hdi 138cp
andu_nae

Mesaj de andu_nae »

multumesc frumos, un raspuns impecabil, revin cu vesti pe seara dupa ce probez "pozitia ::P "

:hi

:drive safe
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Eddy
Numar Inmatriculare: B-04-ECW

Mesaj de Eddy »

Eu franez perpendicular pe frana dar tin talpa inclinata ( de la glezna se duce in dreapta )spre acceleratie
C4 1.6i 16v SX VTR - 110 armasari [( B - 04 - ECW )]
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul ClubC4
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4
7) Zambesti, sau chiar razi
andu_nae

Mesaj de andu_nae »

radugen: m-am lasat furat de solutie desi cand am ajuns in masina mi-am dat seama ca incercasem deja varianta asta #-o si volanul e prea departe in pozitia asta abia ajung la el...

Asa ca ma adaptez si incerc sa franez cu piciorul din dreapta volanului.

Continuand topicul cu ce nu imi place:
Stiu ca s-a mai scris mult dar unr aspuns concret avem? Care ar fi firma de placute de frane care sa nu scartaie? :)

sau de ce scartaie pana la urma? adica nu sunt si alte masini in trafic cu placutze ca ale noastre si care nu scartaie? :oops:

Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
aurel

Mesaj de aurel »

Eu am comandat masina cu mai toate optiunile disponibile .
A venit dupa 4 luni . Imi pare rau ca nu am pus si Navidrive . Asa ca trebuie sa atasez un GPS pe parbriz . E incomod datorita distantei fata de priza . De asemenea nu are MP3 . La inceput ma deranja grosimea stalpului din stanga fata . M-am obisnuit . Cu suspensia e belea pe strazile si soselele noastre . E foarte rigida pe spate . Pe o sosea buna nu sunt probleme . E foarte silentioasa si se aseaza bine .
Dupa 3 ani nu am avut probleme . Per total e OK .
C4 berlina , 1.6I, 16V, 110CP, SX PAK , Sable de Langrune, velur bej moara, TL -52-ELA
v3c1nu

Mesaj de v3c1nu »

In legatura cu scaratitul si troncanitul usilor..
Daca ati fost cu masina in service si vi s-a umblat la usi/tapiterie/diverse cu siguranta nu v-au schimbat si sistemele de prindere, acele cleme care prind tapiteria de usa pentru ca asa e rromanu' de la ATS.
Eu am patit asta cand am fost sa imi rezolve o problema cu geamul. "M-au rezolvat" cu ruperea clemelor pe interior (acele picioruse care sustin butonul) de la butonul care deschide/inchide geamul si vreo 3 cleme nu le-au pus iar 2 sunt rupte.. imi sta portiera in 3 cleme doar. Le-am comandat la un amic care are magazin auto si o sa mi le pun eu personal.
Daca nu stai langa mecanic.. mai bine nu te mai duci la service! ISI BAT JOC FARA NICI UN PIC DE TEAMA, pentru ca nu le-a dat nimeni in cap pana acum!
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
v3c1nu

Mesaj de v3c1nu »

andu_nae scrie:radugen: m-am lasat furat de solutie desi cand am ajuns in masina mi-am dat seama ca incercasem deja varianta asta #-o si volanul e prea departe in pozitia asta abia ajung la el...

Asa ca ma adaptez si incerc sa franez cu piciorul din dreapta volanului.

Continuand topicul cu ce nu imi place:
Stiu ca s-a mai scris mult dar unr aspuns concret avem? Care ar fi firma de placute de frane care sa nu scartaie? :)

sau de ce scartaie pana la urma? adica nu sunt si alte masini in trafic cu placutze ca ale noastre si care nu scartaie? :oops:

Eu mi-am luat ATE si sunt ok, nu scartaie dupa 11000km. La 20.000 KM cele Ecokkt (cu care a fost echipata masina) erau tocite 1mm maxim. Le-am schimbat ca imi era jena sa mai franez, intorcea lumea capul dupa masina parca era caruta.. Cat de jegosi sa fie cei de la citroen sa gandeasca/fabrice niste placute care sa scartaie dupa aprox 10.000 KM!??
Ce nu imi place la masina mea este ca fata de alte masini (la acelasi pret) simt ca am o jucarie pe care am dat o groaza de bani si e foarte perisabila/sensibila.. NU mi-as mai lua citroen, abia astept sa scap de ea. Mi-a placut foarte mult ideea volanului, asta m-a facut sa o cumpar :drive
Si totusi ma gandeam sa o schimb cu un C5 dar la cat de slab calitativ sunt masinile fratuzesti.. slabe sanse.
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

aurel scrie:Eu am comandat masina cu mai toate optiunile disponibile .
A venit dupa 4 luni . Imi pare rau ca nu am pus si Navidrive . Asa ca trebuie sa atasez un GPS pe parbriz . E incomod datorita distantei fata de priza . De asemenea nu are MP3 . La inceput ma deranja grosimea stalpului din stanga fata . M-am obisnuit . Cu suspensia e belea pe strazile si soselele noastre . E foarte rigida pe spate . Pe o sosea buna nu sunt probleme . E foarte silentioasa si se aseaza bine .
Dupa 3 ani nu am avut probleme . Per total e OK .
eu mi-am montat gps-ul in stanga, jos, langa staplpul A( in felul asta nu imi obtureaza campul vizual).
ca sa ajung cu el acolo am taiat alimentarea si am prelungit-o. firul l-am coborat pe langa stalpul A, l-am bagat pe sub marginea bordului (sa nici nu iasa), apoi pe sub partea inferioara a bordului, pana langa consola, unde l-am bagat pe sub partea inferioara a consolei (pe sub plastic), apoi l-am dat de doua ori dupa bratul de la centura si l-am bagat in priza. nu se vede nimic, si am si gps-ul pe pozitie.
cand nu folosesc gps-ul scot suportul (sa nu am "deranj" cu baietii) si firul il cobor pe langa stalp (e un mic spatiu intre bord si stalp). afara ramane doar mufa. si asa nu sunt nevoit sa trag de fire si sa repet toata operatiunea - care imi ia vreo 5 minute.
(sper sa intelegeti ce am scris - nu mi-am baut cafeaua, inca)
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

v3c1nu scrie:Cat de jegosi sa fie cei de la citroen sa gandeasca/fabrice niste placute care sa scartaie dupa aprox 10.000 KM!??
Or mai fi multi "atotstiutori" ca tine, care habar nu are ce inseamna o masina dar arunca cu kk in toate partile. De cind Citroen fabrica placute de frina ? :shock: De cind doar la Citroen scirtiie frinele ?
Offtopic: Ai post in care nu zici nimic despre ATS ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

@
Ultima oară modificat Joi Sep 30, 2010 2:43 pm de către alex82, modificat 1 dată în total.
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ramaneti on topic!
:hi
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns