Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Mesaj de catalin4u24 »

Nu m-am jucat deloc cu un dispozitiv wp8 si ar fi incorect sa-mi dau cu parerea. Cu HTC One in schimb m-am jucat si mi-a placut dar nu mi-as lua ca e prea mare.
Ma gandesc ca oricum, pana ma hotarasc eu sa-mi schimb telefonul e posibil ca HTC sa vina cu ceva nou, iar daca nu ma insel imi pare ca deja exista o versiune mini de One?! Aia m-ar atrage mai mult din cauza dimensiunilor reduse.
Momenta i5'ul meu nu-mi face probleme in afara de faptul ca bateria tine putin, cateodata nu-mi descarca aplicatiile din store, trebe sa-i dau restart si sa descarc din nou, iar camera in continuare mi se pare mediocra, e drept ca traiesc in UK si aici vezi lumina soarelui de 3 ori pe an in rest ori ploua ori e inorat si deci luminozitate cam proasta :)
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

Uite, spre exemplu, din gama Lumia ti-as recomanda sa te uiti peste Nokia Lumia 820. A aparut de cand a aparut si 920-ul meu, deci are peste un an vechime si gasesti SH, iar daca vrei de nou pretul deja a scazut si e acceptabil. Ce-ti pot spune despre el e ca are display de 4.3inch, deci nu e nici prea mare, nici prea mic. Cum am mentionat anterior, il poti folosi cu manusi (atentie: nici sa nu fie prea groase sau full textil, nu cred ca merge chiar cu orice manusa, insa am incercat cu prosopul peste deget si mergea perfect), camera e de 8MP si face poze decente, iar daca ii pui carcasa de la accesorii poate fi incarcat si wireless. De ce zic Nokia si nu HTC? Pentru acum Nokia e detinuta de Microsoft, e ca si cum ai lua Nexus pentru Android. Pentru ca Nokia vine cu aplicatiile HERE care iti sunt utile si cand esti acasa (eu folosesc GPS-ul in Bucuresti, chiar si ca o confirmare. Niciodata nu tin minte numele strazilor, dar le stie el, deci nici nu trebuie sa ma agit), dar si cand pleci in vacanta. Iti instalezi harta cu tara pe care vrei sa o vizitezi de pe wi-fi si apoi pur si simplu navighezi. Nu ai nevoie de conexiune de date si nici nu consuma internet. Consuma cand dai search si cauta POI-uri, dar asta e neglijabil. Tot asa, consum inexistent aproape ai daca folosesti Live Sight sa te uiti dupa magazine. Ca si orice alt WP8, are si Data Sense care mapeaza retelele wi-fi disponibile; nu stai sa le cauti, stii ca sunt acolo, iar tot Data Sense face si compresie de date si obtii gen 80% mai putin trafic.

Bateria nu stiu cat tine, dar ma gandesc ca o zi tot prinzi. Iti recomand doar sa te duci intr-un magazin cu telefoane expuse si sa te joci putin cu el. Ideal ar fi sa il iei o saptamana si sa il folosesti sa vezi exact daca iti place, dar nu stiu daca gasesti serviciul asta pe undeva.

Ceva link-uri:
- GSM Arena: http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-4968.php" onclick="window.open(this.href);return false; (au si sectiune de review si rating)
- ceva review de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=XeKRfBw_67E" onclick="window.open(this.href);return false; (am aruncat doar o privire. e totusi de cand a aparut telefonul si au fost adaugate destul de multe lucuri pentru OS).
SOLD
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

In viitorul apropiat am de gand sa`mi schimb si eu telefonul , si cum nu sunt genul sa il schimb mai des decat uleiul la masina , imi cam cumpar varf de gama , asa ca oscilam intre iphone , galaxy , nexus 5 , si la un moment dat aveam in vedere si htc one ...
La ce zic astia de la gsmarena cred ca voi taia de pe lista si galaxy`ul ... ecran de 5,25" ?? pff... pai gps`ul meu are ecran de 5" si e destul de greu sa`l folosesc cu o mana ( nici n`am incercat , ca e comod cu ambele ) , de pus la ureche si vorbit la el cred ca e de`a dreptul caraghios ...
http://www.gsmarena.com/an_alleged_phot ... s-7788.php" onclick="window.open(this.href);return false;

LE: un 5" cred ca e maxim cu ce m`as putea obisnui ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

S4 e mare...S5 deja e tableta :))
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Nu iti lua nexus 5. Am avut si nu am stiut cum sa il duc inapoi.

Calitate proasta a difuzoarelor, calitate proasta a constructiei (se simte ieftin si scartaie tot), eventual si pixeli morti (sunt unii care au schimbat si 6 telefoane sa prinda unul bun).
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

Problema asta o aud din ce in ce mai des pe la noi , ceea ce ma duce cu gandul ca problema e cu marfa care ajunge pe piata noastra , pt ca am prieteni pe afara care au luat telefoane de noi ( iphone , galaxy ) si nu s`au plans ca cei de pe la noi .
Caz concret am si la servici , seful si`a luat i4s nou de la vdf si daca nu lunar , la 2 luni il schimba ca nu mai mergea cate ceva . Acum i`au dat aia S4 si parca se vaita si de asta de nu stiu ce ...
Telefonul , clar nu il voi lua din RO , tocmai din cauza asta . Se poate cumpara de nou si de prin alte tari :hi
Imagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Cele mai bune telefoane cu android: http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php" onclick="window.open(this.href);return false;
C4
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Nu-ti lua nici aifon ca e panarama. Mie mi-e dor de un Nokia d-ala de nu stie decat sa sune si sa trimita mesaje,ah si sa tina 7 zile bateria...
sergiu9my
Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
Numar Inmatriculare: PH 90 WTF

Mesaj de sergiu9my »

Depinde ce ai de gand sa faci cu telefonul...
Nexus 5 merge mai bine in aplicatii/jocuri, primeste primul updateurile de la Google, dar camera nu e stralucita, culorile ecranului nu sunt asa vii ca la samsung si nu poti pune card sd...
Pe S4 ai camera beton si functiile alea gen air gesture, air view, group play si alte prostii, daca te fascineaza astea....
Daca ai pre multi bani si nu ai ce face cu ei ia-ti iphone ::P eu personal nu as da atatia bani pe un telefon stiind ca altul la jumate de pret isi face treaba mult mai bine.
Pe htc one nu m-am jucat pana acum, dar din ce am auzit ar fi mai bun ca s4....
Eu unul sunt "fan" nexus, am nexus 4 si tableta nexus 7, si sunt multumit de ambele.
In primavara(sper) vine cineva din germania si imi aduce un nexus 5, il ia de la play store cu 350e..
Citroen c4 Coupe, 16Hdi, 90 calusei
Imagine
раскрутка сайтов
alex82
Alex Ploiesteanu'

Mesaj de alex82 »

Nimic special cu telefonul ... net ( si asta rar , cand nu sunt acasa sau la munca ) si ceva poze , filmari de ocazii ... nu`mi trebuie cine stie ce aplicatii pt grafice sau jocuri .
Ca si tableta am un chinezism luat de vre`un an si ceva cu 300 de lei ... o folosesc si p`aia cand mi`e sila sa deschid laptopul sa intru pe net , sau cand avem telefoanele la incarcat pt a pune muzica pe youtube pt junior ...
Imagine
sergiu9my
Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
Numar Inmatriculare: PH 90 WTF

Mesaj de sergiu9my »

Atunci as merge pe S4 sau HTC one...

PS: Cine vrea navigatie pentru android care merge fara net: https://www.dropbox.com/s/l99h3dwkm03br ... _5.1.0.apk" onclick="window.open(this.href);return false;

Dupa ce se instaleaza trebuie sa intrati pe net sa isi traga ce are nevoie(cam 700Mb) si aia e.
Iti arata si camerele fixe si pe ce banda sa stai in oras. M-a salvat de multe ori prin Bucuresti :mrgreen:
Citroen c4 Coupe, 16Hdi, 90 calusei
Imagine
раскрутка сайтов
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

Mesaj de f1gio »

La momentul actual telefoanele varf de gama, ca sa zic asa sunt,note3, g2, nexus 5. Toate cu android, la nexus sa spus ceva mai sus de camera sunet,etc in ce priveste software este androidul perfect,relatie calitate/pret la fel f.bun, update-uri primite un minús ar mai fi bateria la nexus 5. Lg g2, este una din optiunile cele mai bune, ceva mai scump dar in curand va veni si miau kit katt.La modele coreene deja s-a primit update, camera buna,stabilizare,etc.software destul de bun si bineinteles bateria de 3000mha comparabila cu cea de pe note3. De note 3, amintesc marimea tablet dar cine doreste un astfel de terminal stie ce il asteapta, baterie buna, ñu agata. Asta ar fi asa in cateva randuri pro/contra,etc.

P.s: sa conste ca sunt detinator de produse Apple, dar cele amintite mai sus imi fac cu ochiul bine de tot.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
robitza21
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
Numar Inmatriculare: B-111-RFM

Mesaj de robitza21 »

Imi cer scuze ca nu intru in detalii dar nu prea am timp...

Acum cateva luni am luat o tableta Allwiev Viva Q7 (1GB Quad, 1GB Ram, 8GB ROM).
Am fost atat de multumit de ea incat acum am tel Allwiev V1 Viper ( deja are 2 saptamani) de care sunt foarte multumit. Un pret decent,la liber, 900 si ceva de lei.
1.2GB Quad
1GB Ram
16GB Rom
4.7'' IPS HD
Foarte usor si subtire...
Azi l-am solicitat destul ( sunt in delegatie), scos de la incarcat la 5:30, folosit 3G toata ziua si GPS( IGO ) vreo 4 ore. La 7 seara mai avea 14% bateria.

Recomand si Huawei Ascend P6 (14.000lei) cu caracteristici foarte bune
si Allwiev P6 Quad (2GB RAM, 1.5GB QUAD)
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Se apropie timpul sa-mi reinoiesc abonamentul, ceea ce inseamna telefon nou :ya
Ceva sugestii, recomandari?
aifon iese din calcul, daca nu apare 6 pana in august cand il voi reinoi cel putin... desi nu am avut probleme cu 5'ul meu, tot sunt de parere ca e mult prea inapoiat fata de un android.
Pe lista ar fi asa :
HTC One m8
LG G3
Galaxy S5
Sony Xperia Z2
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

Mesaj de f1gio »

Pt aifon e de asteptat mult. Prezentare in septiembrie si la vanzare in octombrie. Asa spre sfarsitul toamnei ajunge si in Ro.
Din lista ta as alege G3 si S5, dar na, asta e o parere personala. O seara buna.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”