Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Mesaj de Bogdan »

Eu pe toti care ii stiu cu I5 au schimbat cel putin 1, si nu doar in Romania

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

Bogdan scrie:Eu pe toti care ii stiu cu I5 au schimbat cel putin 1, si nu doar in Romania

Bogdan , toate le-ai schimbat pe garantie ?
Si eu il am de un an si bateria ma tine maxim 4-5 ore , il incarc de 3-4 pe zi + ca butonul de blocare nu mai merge .
Am fost la Vodafone , mi-a zis sa vin cu garantia si o factura si teoretic a zis ca mi-l schimba ca nu se repara.
Zici sa am grija , daca vine cu ios7 n-ar fi nou ?
C4
C200K
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Da, pe garantie. Nu stiu ce sa zic cu IOS7.. Ei au justificat ca e dintr un lot mai vechi si d aia are IOS6.
Teoretic e posibil sa vina cu IOS7 pt ca I5 inca se producea cand a aparut.
4S si 4 nu au ce cauta de noi cu IOS7.

Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

De ce zici asta?
4s se misca bine cu iOS 7.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

Bogdan scrie:Da, pe garantie. Nu stiu ce sa zic cu IOS7.. Ei au justificat ca e dintr un lot mai vechi si d aia are IOS6.
Teoretic e posibil sa vina cu IOS7 pt ca I5 inca se producea cand a aparut.
4S si 4 nu au ce cauta de noi cu IOS7.

iPhone 4 nu. 4S-ul da, in schimb...inca se mai fabrica si se da gratis la abonamente mai mici, cel putin in vestul Europei. :)
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

@deese eu nu zic ca nu se misca bine, dar nu ai cum sa mai iei 4S de nou, cu IOS7 in conditiile in care nu se mai produce.
@sorinel..or fi stockuri ramase, dar 4S eu stiu ca nu se mai produce pt comercializare, la fel ca si I5.

Imagine
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

4s, 5c si 5s se produc in cotinuare. 5 simplu nu se mai produce. E o strategie ciudata a celor de la apple, sa produca 4s si sa nu mai produca 5 simplu (care s-a transfromat defapt in 5c, care e un 5 intr-o carcasa cheap)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

aifon sucks anyways.
nu va mai certati
o panarama vanduta la supra pret sub un brand de renume
e kk-maka , ce face el poate face si un LG de 3 ori mai ieftin
n-a mai ramas decat imaginea de el , in rest PRAF
sper sa moara cat de curand
dar nu va muri atata timp cat va fi suficient de scump sa ia ochii la baietzasi si pitzipoance
daca e scump, e suficient, nu conteaza ca e prost
el l-am luat la abonament si n-am dat nici un ban pe el, puteam sa aleg orice telefon si fraier am fost ca l-am ales p-asta
e ultima oara cand mai cumpar panarama sub numele de aifon

urmatorul va fi htc :ya
Bogdan
Fondator

Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Mesaj de Bogdan »

Cat am avut I5 in service, a trebuit sa plec din tara si am avut dupa mine un samsung galaxy trend... Daca vrei sa te enervezi de cand pui mana pe el este telefonul perfect. Nu compar cu iphoneul la cum se misca sau la touch, dar meniul cum arata si felul cum e gandit...horror..
HTC e interesant dar ecranul pe mine nu m a convins. Atat timp cat pe soare puternic nu poti folosi telefonul fara sa faci umbra, pt mine nu exista..si nu vb din reviewuri ci test facut cu tel unui coleg.
La HTC meniul ala pare mai omenesc si mai intuitiv...dar Samsungul este problema si probabil ca e nevoie de mult timp sa te obisnuiesti. (Eu n am reusit in 4 zile )

@deese, habar n aveam ca mai fac 4S..interesanta strategie.

@catalin...ai bagat vreun whisky scotian de esti asa inversunat?:))

Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Cata , daca vrei sa incerci altceva decat Samsung si Apple , lasa htc`ul ( desi e bun ) , poate doar daca mai scot ceva peste One ala ( care are deja ceva vechime ) si incearca Nexus 5
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

eu le-am avut pe toate, incercand sa nu ajung la ifon.

One S - cel mai superb telefon

S3 - se simte cheap, umplut cu prostii samsung, si se misca greoi.

S4 - la fel ca la S3

nexus 5 - se misca bine, dar ramane o imitatie de telefon

iar acum sunt pe 5. si am avut norocul sa nu am probleme. imi ofera ce am nevoie; stabilitate.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

@Bogdan: galaxy trend ala e cel putin cu o clasa mai jos decit aifon ca hardware. Nu poti sa judeci dupa asta. Sa pui mina pe un galaxy s3, s4 ca sa faci comparatie. Plus ca tu fiind utilizator de iphone de o mie de ani, e normal sa-ti fie mai greu sa te adaptezi, mai ales ca la android fiecare fabricant isi personalizeaza interfata in felul lui, iar cursivitatea lui iphone e inca excelenta, dar doar fiindca ei fac software pentru un singur fel de dispozitiv.

Alex are probabil dreptate, Nexus 5 cred ca e cel mai interesant acum, desi din ce mai citesc eu inca nu a facut nimeni ceva cu specificatii mai bune decit Samsung Galaxy S4, iar S5 e dupa colt...

Catalin, iti sugerez sa incerci o Nokia cu windoz 8, s-ar putea sa fii placut surprins.
C4
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Pai eu nu il compar ca peformante, am si mentionat..Meniul insa e la fel....evident cu diferente bazate pe diverse functionalitati.
Imagine
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

Da Deese, exact. Strategia nu a fost rea: in loc sa pastreze 5-ul la vanzare, au scos inca un model nou, relativ low-cost, pe care sa il inlocuiasca, si sa pastreze si 4S-ul in acelasi timp, care se ofera gratis la abonamente relativ micute.

Uite Bogdan, la Apple Store in NL se vand 5S, 5C-ul si 4S-ul.
http://store.apple.com/nl/buy-iphone/iphone4s" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

emicald scrie: Catalin, iti sugerez sa incerci o Nokia cu windoz 8, s-ar putea sa fii placut surprins.
In sfarsit s-a trezit cineva din amorteala IOS/Android si zice si de Windows Phone 8.

Hai sa-mi dau si eu cu parerea in discutia asta... eram tentat sa iau iPhone 4 cand abia aparuse, dar mi s-a parut stupid sa dau de doua ori mai multi bani pentru aproximativ acelasi lucru. (Luasem Nokia N8, camera superba, telefon bun, dar ii lipseau multe!)

De un an (imediat se duce garantia la accesorii!) am un Nokia Lumia 920 (WP8). De vreo doua luni am luat si un Lumia 520 ca aveam nevoie de un al doilea telefon. Nu zic ca folosesc acelasi cont si imi sincronizez si contactele si mesajele. Am WP8 de la prima sarja si pot sa zic ca in anul asta de utilizare continua mi s-a restartat telefonul de doua ori, si asta pe la primele versiuni de os. Si cand zic ca s-a restartat nu va ganditi ca l-am tinut in buzunar, cumintel si gata. Nu nene, i-am pus aplicatii si update-uri si incercam sa intru in ele si nu-i dadeam pace :) .

Acum WP8 pentru Nokia vine cu Nokia Black update. E relativ nou update-ul si pot spune ca nu exista probleme. Singura problema e ca nu mi se mai actualizeaza o aplicatie de baterie (in live tile doar), dar inca nu am dat restart sa vad daca se rezolva (am update-ul de vreo 2-3 saptamani). Bateria? 2000mA inca ma tine o zi intreaga cu 3 conturi de email, facebook si multe alte porcarii care consuma curent (ecranul arata ora in permanenta). L-am pus o data pe battery saver si am anulat absolut toate lucrurile care consuma net. L-am uitat in buzunar o zi intreaga si cand m-am uitat la el (vorbisem doar la telefon) imi arata inca 19 zile de baterie (ca n-or fi chiar 19, dar 10 tot mi se pare extrem de bine). Pe Lumia 520, unde bateria e de 1350mA, dar nu sincronizez nimic decat facebook (ca deh, e implementat direct in OS) si mesajele+contactele o data pe zi, ma tine bateria cate 3, maxim 4 zile.

Am avut colegi/cunostinte cu absolut toate telefoanele posibile. S3 l-am vazut de cum a aparut in RO, S4 la fel. iPhone nici nu are rost sa mai zic. Cred ca primul iPhone 5 pe RO l-am tinut si m-am jucat pe el. Toate mi s-au parut "simpatice", dar nu pentru mine. Nu mi se potrivesc si nu ma atrag in mod deosebit! Android ruleaza pe masina virtuala si cu asta sper ca am zis suficiente. De asta ca sa se miste bine fie iei Nexus-ul (pentru care e optimizat tot sistemul de operare, deh!), fie iei S4 si ai 8 nuclee ca sa faca fata (stupid.. 8 nuclee... pe un telefon...!). De iPhone nu zic ca e prost, pentru ca nu e. Dar de ce sa dau de doua ori mai mult pe el cand pot sa imi iau un Lumia care face exact acelasi lucru? Hai ca inca nu exista pozele rotunde de chat care te insotesc peste tot, dar nu pot sa zic ca plang dupa ele. Si sper sa nu zica careva ca se IOS se misca mai repede sau porcarii de genul pentru ca nu e adevarat. Dupa parerea mea nu exista OS care sa se miste mai repede ca WP8. PUNCT! Animatiile de in-out nu sacadeaza si acopera perfect timpii de incarcare.

P.S: La WP8 sistemul de operare e diferentiat doar prin hardware. N-ai blitz, nu iti apare flashlight-ul. Si sa zic ca fiecare producator isi face o colectie de aplicatii in market sub forma "HTC recomanda"). Nokia are un bonus ca ai aplicatiile HERE (Maps, Drive+, Transit, City Lens), iar tinand cont ca tot ei ofera si cel mai ieftin telefon cu WP8 (Lumia 520 costa ~ 600 ron in magazin, nou!, iar pe okazii pe asta l-am luat cu 300RON :D ) si sunt la zi cu tot, iar aplicatiile merg asa cum trebuie. Hai sa zic ca imi iau Lumia 620 ca sa am si ecranul clear black si bla bla. (Pe toate Lumia poti folosi telefonul cu manusi, btw).
Intrebare tampita: Sa imi iau un Lumia 620 SH cu 500-550RON si sa am un telefon aparut anul trecut, care inca e suficient de bun incat sa mi se miste totul cum trebuie SAU sa imi iau un iPhone 4S si sa dau 1200RON pe el? Pe un telefon aparut la sfarsitul lui 2011? De peste doua ori mai mult si de peste doua ori mai vechi :hi
SOLD
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”