Nero's C4

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
nero
Robotizat

Re: Nero's C4

Mesaj de nero »

Candymann insista ca pe display C se pot vedea numele melodiilor, eu nu am reusit (nici pe CD audio, nici pe MP3 din USB-Box). Poate ne lamureste el pana la capat.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
candymann

Mesaj de candymann »

am sa incerc pe un display C sa vad cu un MP3. pe display de tip A iti arata doar ce piese sunt in folder cu usb box.
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Update: 70000km - 4 ani si 3 luni
Am lasat-o mai moale cu plimbatul, prin oras incerc sa merg mai mult pe jos, iar concediile sunt "on hold" din cauza bebelinei ;)
In rest, masina e ok, a capatat o julitura pe bara fata de la cineva care n-avea loc in parcare, plus o cheie pe partea stanga de la cineva care e prea retard ca sa merite sa traiasca. Acu' cateva luni am schimbat parbrizul in urma unei coliziuni cu o piatra pe A1. L-am schimbat la Pro Motor, ca de obicei, totul a mers struna.

Intre timp am mai schimbat becurile de pozitii, stop si semnal cu LED-uri. Cele de semnal mi s-au parut prea slabe, asa ca le-am schimbat la loc cu becuri normale, acum am inceput sa am dubii de stopuri, si astea mi se par cam slabe.

DPDV functional nu prea sunt probleme, ma enerveaza clantele ca sunt proaste si merg greu, probabil o sa le rezolv la revizia de 75000km, daca nu le rezolv eu pana atunci. In afara de asta, totul merge brici.
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

ma bucur sa aud ca n-ai avut probleme mari cu ea. :mrgreen:
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

nero scrie:Acu' cateva luni am schimbat parbrizul in urma unei coliziuni cu o piatra pe A1. L-am schimbat la Pro Motor, ca de obicei, totul a mers struna.
Încep să cred că asta n-a fost cea mai bună rezolvare. Iarna asta mi s-a spart din nou parbrizul, mai exact s-a crăpat în partea stângă, de la margine înspre centru pe la jumătatea înălțimii. Nu există absolut nicio urmă de lovitură, deci tind să cred că n-a fost montat bine. Evident, eu am rămas în situația de „prinde orbul, scoate-i ochii”.

În rest, mașina merge perfect, n-a mai apărut nicio problemă. I-am făcut din nou CASCO - vreo 2400 lei la BCR, ITP-ul săptămâna trecută - a ieșit totul bine (mai puțin parbrizul) și urmează revizia.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Nero's C4

Mesaj de Bogdan »

Welcome back! Nu vii la intalnirea de pe 30?

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Merci, aș cam veni, dar nu știu ce program am.
Kappa

Mesaj de Kappa »

nero scrie:
nero scrie:Acu' cateva luni am schimbat parbrizul in urma unei coliziuni cu o piatra pe A1. L-am schimbat la Pro Motor, ca de obicei, totul a mers struna.
Încep să cred că asta n-a fost cea mai bună rezolvare. Iarna asta mi s-a spart din nou parbrizul, mai exact s-a crăpat în partea stângă, de la margine înspre centru pe la jumătatea înălțimii. Nu există absolut nicio urmă de lovitură, deci tind să cred că n-a fost montat bine. Evident, eu am rămas în situația de „prinde orbul, scoate-i ochii”.

În rest, mașina merge perfect, n-a mai apărut nicio problemă. I-am făcut din nou CASCO - vreo 2400 lei la BCR, ITP-ul săptămâna trecută - a ieșit totul bine (mai puțin parbrizul) și urmează revizia.
Am schimbat si eu parbrizul la Pilkington Cluj din cauza unei pietre luata pe DN1. Dupa 2 zile, fara nici un incident s-a fisurat de la margine spre interior. M-am dus la Pilkington si-au cerut scuze si l-au schimbat din nou. Nu am mai avut probleme dupa aceea.

Despre Casco.......24 mil am platit doar in primul an dupa ce am cumparat masina. Momentan platesc 18 mil (masina e din 2007)
C4 Coupe VTR 1.6 16V 110 CP
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Din păcate eu l-am schimbat cu aproape 2 ani în urmă, nu mai pot să comentez, și nici nu prea pot să demonstrez că s-a crăpat din cauza montării. Ata ete.

De ceva vreme m-am apucat să țin și evidența cheltuielilor, zic eu că stă bine până acum.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Sincer, dupa 2 ani, nu cred ca este din cauza montarii. Daca era asa, se crapa/spargea in maxim 1-2 luni. Poate si mai repede.
Mai mult ca sigur a fost altceva.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

S-a întâmplat la o temperatură de vreo -16C, pe care o vedea prima oară de la montare. Nu a suferit absolut niciun șoc, s-a întâmplat pe niște străduțe în oraș.
O să-l fac pe CASCO.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Mda, ma gandesc sa nu fi avut el ceva defect de fabricatie. Similar, la C1 s-a crapat la jumatate de an dupa ce-am luat-o, dar in mijlocul verii. La fel, parbrizul nelovit, neciobit. Era cel original din fabrica.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Și asta e o variantă, cam disturbing pentru mine. Teoretic sunt obligați să dea garanție, dar au trecut deja 2 ani, deci n-am ce să mai fac. O să am grijă la cel noi să clarific cu garanția.
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

nero scrie: O să am grijă la cel noi să clarific cu garanția.
Pam, pam!
Sigur poti sa incerci si "la cei vechi"
DS3 1,6HDi 92CP
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

cum poti cere garantie cand pe drumurile noastre sint numai pietre care zboara si nibevoitori in fata Mie cei de la AGER imi dadeau garantie 30 zile cu conditia sa revi la inspectie la ei dupa montaj la 10 zile.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”