"Pacate" in ale condusului
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
In seara asta, iesind de pe dreapta, nu am dat prioritate la un megane care venea mai tare cu farurile stinse (avea doar pozitiile). Nici acum nu inteleg ce s-a intimplat, ca pina sa intorc privirea in fata si sa plec m-am uitat in laterala si nu am vazut nimic. Mi-am luat claxon dar am scapat 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Practic, nu e vina ta! Ma scot din sarite astia care nu aprind farurile sau aprind doar pozitiile noaptea!
Vineri seara am urmarit o domnisoara toata Nerva Traian si tot Bd. Unirii cu claxoane si flashuri si gestica si mimica,
dar ea nu a vrut sa inteleaga si pace... mergea cu BMW-ul ei seria 1 nou noutz cu numere preferentiale B 86 ***,
a se deduce varsta... fara nici cea mai mica lumina aprinsa... semnaliza => lumina, punea frana => lumina,
dar in rest... nimic... am abandonat contempland ideea de a suna la politie, dar m-am gandit ca nu are unde
sa se duca decat pe la vreo terasa/cafenea/club din centru si pana acolo exista iluminat stradal, deci e safe,
si poate o mai atentioneaza vreo 30....000 de soferi si se prinde!!!
Vineri seara am urmarit o domnisoara toata Nerva Traian si tot Bd. Unirii cu claxoane si flashuri si gestica si mimica,
dar ea nu a vrut sa inteleaga si pace... mergea cu BMW-ul ei seria 1 nou noutz cu numere preferentiale B 86 ***,
a se deduce varsta... fara nici cea mai mica lumina aprinsa... semnaliza => lumina, punea frana => lumina,
dar in rest... nimic... am abandonat contempland ideea de a suna la politie, dar m-am gandit ca nu are unde
sa se duca decat pe la vreo terasa/cafenea/club din centru si pana acolo exista iluminat stradal, deci e safe,
si poate o mai atentioneaza vreo 30....000 de soferi si se prinde!!!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
relu
- Numar Inmatriculare: IS 17 UNI
Legat de farurile aprise...
Cand vrei sa depasesti la 80km/h un TIR pe ploaie, in timpul zilei si vine un daciot (sau alti idioti de genul) cu toata gramada lui de fiare fara faruri aprinse si tu nu vezi nimic datorita perdelei de apa care o ridica masinile mari!!!
Nu mai zic pe ceata cand shmecheri merg doar cu pozitiile si ii vezi de la 10 metri (cel mult).
Ma tot intreb de ce politia romana (scriu cu litere mici ca nu merita mai mult) e mai interesata daca ai depasit viteza legala cu 15km/h, decat sa se ocupe de aplicarea intregii legi a circulatiei. Asa scrie legea asta, esti obligat ca pe DN-uri sa mergi cu faza scurta.NU?
Cand vrei sa depasesti la 80km/h un TIR pe ploaie, in timpul zilei si vine un daciot (sau alti idioti de genul) cu toata gramada lui de fiare fara faruri aprinse si tu nu vezi nimic datorita perdelei de apa care o ridica masinile mari!!!
Nu mai zic pe ceata cand shmecheri merg doar cu pozitiile si ii vezi de la 10 metri (cel mult).
Ma tot intreb de ce politia romana (scriu cu litere mici ca nu merita mai mult) e mai interesata daca ai depasit viteza legala cu 15km/h, decat sa se ocupe de aplicarea intregii legi a circulatiei. Asa scrie legea asta, esti obligat ca pe DN-uri sa mergi cu faza scurta.NU?
C4 1.6L benzina 110HP 16V aka Black Mother F-er
IS-17-UNI
IS-17-UNI
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Vezi, te luai de mine ca merg cu proiectoarele aprinse!!!mituc scrie:In seara asta, iesind de pe dreapta, nu am dat prioritate la un megane care venea mai tare cu farurile stinse (avea doar pozitiile). Nici acum nu inteleg ce s-a intimplat, ca pina sa intorc privirea in fata si sa plec m-am uitat in laterala si nu am vazut nimic. Mi-am luat claxon dar am scapat
Glumeam!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Shadow, din acel moment mi-am instituit restrictie la coaxonat 48 de ore (restrictie care a expirat aseara). Iar megane-ul avea doar pozitiile, daca venea si cu proiectoarele cred ca-l vedeam mai repede
Iar daca venea si cu faza scurta si cu pozitii il vedeam, ramineam pe loc si-mi mai dadeam singur inca un cot: "ia uite ba, inca unul cu proiectoare aprinse, e cam in ceata baiatul!".
Intelegi ?:D
Am inteles gluma, nu-ti fa probleme

Intelegi ?:D
Am inteles gluma, nu-ti fa probleme
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
alecu260579
-
Atomiku
-
alecu260579
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Clipoceste, asta se intampla la mine, destul de frecvent ce-i drept.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Atomiku scrie:da.....pleaca de la semafor cu talpa si ai sa vezi cum clipeste becul....
Ala e ASR nu ESP, dar este acelasi bec.
Mie mi-a intrat ESP cand aveam noroi destul de mult pe roti si am luat o curba mai agresiv si mi-a fugit usor de dos.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
Bogz
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
nero
- Robotizat
-
alecu260579
poate e de incercat intr-o parcare enroma sau pe vreun teren de sport la iarna...
pe uscat un coleg mi-a spus ca la o curba care o luase cu practic dublu viteaza recomandata...a simtit ca si cum o mana il ia si il reaseaza pe asfalat in pzoitia corecta....
pe uscat un coleg mi-a spus ca la o curba care o luase cu practic dublu viteaza recomandata...a simtit ca si cum o mana il ia si il reaseaza pe asfalat in pzoitia corecta....
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
-
nero
- Robotizat