"Pacate" in ale condusului

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

In seara asta, iesind de pe dreapta, nu am dat prioritate la un megane care venea mai tare cu farurile stinse (avea doar pozitiile). Nici acum nu inteleg ce s-a intimplat, ca pina sa intorc privirea in fata si sa plec m-am uitat in laterala si nu am vazut nimic. Mi-am luat claxon dar am scapat :roll:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Practic, nu e vina ta! Ma scot din sarite astia care nu aprind farurile sau aprind doar pozitiile noaptea!

Vineri seara am urmarit o domnisoara toata Nerva Traian si tot Bd. Unirii cu claxoane si flashuri si gestica si mimica,
dar ea nu a vrut sa inteleaga si pace... mergea cu BMW-ul ei seria 1 nou noutz cu numere preferentiale B 86 ***,
a se deduce varsta... fara nici cea mai mica lumina aprinsa... semnaliza => lumina, punea frana => lumina,
dar in rest... nimic... am abandonat contempland ideea de a suna la politie, dar m-am gandit ca nu are unde
sa se duca decat pe la vreo terasa/cafenea/club din centru si pana acolo exista iluminat stradal, deci e safe,
si poate o mai atentioneaza vreo 30....000 de soferi si se prinde!!!
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
relu
Numar Inmatriculare: IS 17 UNI

Mesaj de relu »

Legat de farurile aprise...

Cand vrei sa depasesti la 80km/h un TIR pe ploaie, in timpul zilei si vine un daciot (sau alti idioti de genul) cu toata gramada lui de fiare fara faruri aprinse si tu nu vezi nimic datorita perdelei de apa care o ridica masinile mari!!!
Nu mai zic pe ceata cand shmecheri merg doar cu pozitiile si ii vezi de la 10 metri (cel mult).
Ma tot intreb de ce politia romana (scriu cu litere mici ca nu merita mai mult) e mai interesata daca ai depasit viteza legala cu 15km/h, decat sa se ocupe de aplicarea intregii legi a circulatiei. Asa scrie legea asta, esti obligat ca pe DN-uri sa mergi cu faza scurta.NU?
C4 1.6L benzina 110HP 16V aka Black Mother F-er
IS-17-UNI
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

mituc scrie:In seara asta, iesind de pe dreapta, nu am dat prioritate la un megane care venea mai tare cu farurile stinse (avea doar pozitiile). Nici acum nu inteleg ce s-a intimplat, ca pina sa intorc privirea in fata si sa plec m-am uitat in laterala si nu am vazut nimic. Mi-am luat claxon dar am scapat :roll:
Vezi, te luai de mine ca merg cu proiectoarele aprinse!!! :lol:

Glumeam!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Shadow, din acel moment mi-am instituit restrictie la coaxonat 48 de ore (restrictie care a expirat aseara). Iar megane-ul avea doar pozitiile, daca venea si cu proiectoarele cred ca-l vedeam mai repede :) Iar daca venea si cu faza scurta si cu pozitii il vedeam, ramineam pe loc si-mi mai dadeam singur inca un cot: "ia uite ba, inca unul cu proiectoare aprinse, e cam in ceata baiatul!".
Intelegi ?:D

Am inteles gluma, nu-ti fa probleme

:twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

apropo de condus cu pacate...
ati reusit careva sa activati ESP-ul? In mers normal zic....si nu iarna...
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

da.....pleaca de la semafor cu talpa si ai sa vezi cum clipeste becul....
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

dar asa e manifestarea corecta cand e activ ESP? trebuie sa clipeasca sau sa fie aprins in continuu? Asa mi sa intamplat si mie..dar e drept ca eram si pe niste linii de tramvai..:D
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Clipoceste, asta se intampla la mine, destul de frecvent ce-i drept.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Atomiku scrie:da.....pleaca de la semafor cu talpa si ai sa vezi cum clipeste becul....

Ala e ASR nu ESP, dar este acelasi bec.

Mie mi-a intrat ESP cand aveam noroi destul de mult pe roti si am luat o curba mai agresiv si mi-a fugit usor de dos.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogz

Mesaj de Bogz »

Bogdan scrie:Clipoceste, asta se intampla la mine, destul de frecvent ce-i drept.
nu am vazut masina la care sa stea aprins. pe langa c4, mai am un golf v, la care la fel clipoceste martorul de pe bord cand plec cu talpa de pe loc.
Citroen C4 - Rouge Lucifer
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

daca sta aprins becul de la ESP inseamna ca este o defectiune la sistem!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Mie mi-a clipit o singura data din cauza ESP-ului (si de nenumarate ori din cauza ASR-ului :D ). Eram pe serpentine, am intrat mai tare in curba si am prins niste nisip de pe marginea drumului. Practic n-am simtit nicio deviere de la traseu, doar am vazut becul clipind.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

poate e de incercat intr-o parcare enroma sau pe vreun teren de sport la iarna...
pe uscat un coleg mi-a spus ca la o curba care o luase cu practic dublu viteaza recomandata...a simtit ca si cum o mana il ia si il reaseaza pe asfalat in pzoitia corecta....:D
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

M-am gandit si eu sa fac niste incercari intr-o parcare goala pe zapada. Nu strica niciodata sa stii cum se comporta la limita.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”