Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Adrian scrie:cel mai bine te intalnesti cu vreunul din noi intr-o seara, il lasi sa mearga cu ea si vedem care e treaba.. Sau mergi tu cu a mea si te lamuresti..
PS: Mie imi merg toate la ea, am 30.000 km, si in afara de un capat de bara bulit intr-o groapa mare (indoit si janta) nu am avut probleme asa stresante! Un injector infundat - benzina Petrom...
Si intre noi fie vorba, mai conteaza si soferul
oricand oriunde.....mai ales cu tine ca te-am vazut la mine la servici..intr-o seara....in drumul taberei....
putem vorbi pe privat dau telefon...insa eu papagal sa nu credeti ca sunt....stiu ce inseamna bataie si stiu ce inseamna galagie....punte spate.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Daca itzi bate fatza, s-ar putea sa-ti fie mobil rezervorul. Asta o fost cazul meu. Rezervorul lovea in caroserie la gropi. S-a rezolvat in service pe garantie.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
onacus scrie:Daca itzi bate fatza, s-ar putea sa-ti fie mobil rezervorul. Asta o fost cazul meu. Rezervorul lovea in caroserie la gropi. S-a rezolvat in service pe garantie.
??????
rezervorul e in fata????
onacus scrie:Daca itzi bate fatza, s-ar putea sa-ti fie mobil rezervorul. Asta o fost cazul meu. Rezervorul lovea in caroserie la gropi. S-a rezolvat in service pe garantie.
??????
rezervorul e in fata????
e in spate!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Adrian scrie:Declar cu mana pe inima, dupa ce am condus masina, ca nu are nimic! E noua, frumoasa, alba si inca ceva...
Fratilor, are alta cutie .. Nu agata, nu face carrr... E ca la Hdi de 2.0, pentru cei care au condus-o!
eu declar cu mana pe inima ca are ceva...la suspensia fata,....oricat ai garanta tu. ....nu stiu ce e insa se aude ceva...si azi la o gropita a facut
.
o sa vad la revizie.
de frumoasa...stiu...este
Au trecut 2 saptamani si m-am mai obisnuit.....tin sa precizez ca nici nu a mai batut desi damburi am mai luat si voit sa vad daca mai bate...n-a mai batut...impresii??placute....
uitasem sa postez un amanunt destul de rar pe masini de genul asta...coupe...2 usi..acces greu...tousi..am fortat nota
1500 KM.
fata nu a mai batut, eleronul spate s-a desprins in colt, si o remarca la denivelari am impresia ca fuge spatele...i s-a mai parut cuiva?gen trecerile peste sine de tremvai mai dure....simt ca sare intr-o parte....
si o poza noua.....
Da, spatele fuge mai ales daca atunci cand dai peste denivelari este intr-o curba si ai si putina viteza. Cred ca spatele pur si simplu sare de pe sosea de fapt
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
azi mi-am schimbat boxele.
toate 4.
alea stoc sunt niste petarde, unele facute in Italia...parca ask...si unele in Polonia, cu niste magneti cat o moneda de 5 mii.
am ales niste boxe entry level ...buget restrans.
sunt niste Sony Explod .Pot sa spun ca sunetul acum e cu muuuult mai bun ca inainte si ca pot asculta la un volum de 18-20 fara sa distorsioneze.
inca ceva ce am mai observat e ca nu mai vibreaza nici o fata de usa nimic.
ps. Sammy iti multumesc pt tutorialul cu pozele pt montaj boxe.
Ok ca tot veni vorba de drifturi seara asta am incercat mashinutza cu un prieten asa de chestie sa vedem ce poate.Auzisem de la cineva care are multe citro mai vechi ca e "imbatabila" in curbe si stabilitate, ma refer citro in general nu c4.Asadar am luat o curba de 90 grade periculoasa in vale cu 110km/h fara a depasi banda alba si fara a simti senzatiea de a fugi funduletul.HA! Am estimat ca pe drum drept am putea "ataca" o asemenea curba cu 130h.
spatele se plimba peste denivelari dintr-o cauza f simpla. suspensie rigida...care nu se muleaza pe ondulatiile drumului. deci spatele pierzand aderenta fortele centrifuge actioneaza si il trag in exterior
stevey scrie:Ok ca tot veni vorba de drifturi seara asta am incercat mashinutza cu un prieten asa de chestie sa vedem ce poate.Auzisem de la cineva care are multe citro mai vechi ca e "imbatabila" in curbe si stabilitate, ma refer citro in general nu c4.Asadar am luat o curba de 90 grade periculoasa in vale cu 110km/h fara a depasi banda alba si fara a simti senzatiea de a fugi funduletul.HA! Am estimat ca pe drum drept am putea "ataca" o asemenea curba cu 130h.
Ce curba anume ai luat? Ca e posibil sa-ti spun eu cu cit merge luata
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!