Unde v-ati gandit sa va petreceti Vacata de vara?
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
nero
- Robotizat
-
flc
numai azi si maine mai poti cumpara bilet ieftin la Ryanair, Arad-Milan sau Constanta-Pisa: http://www.hotfly.ro/Ryanair-Fly-aga...m-10-Euro.html
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Mi-am luat biletele pt concediu
N-am mai fost de 5 ani in Turcia si abia astept sa ajung aici http://www.miracleotel.com/mainen.htm
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Cyclops
- Old-School
-
candymann
-
Cyclops
- Old-School
- Mihay
- Supermoderator
sfatul meu ptr voi cu ocolul romanicii in 10 zile este sa va interesati de calitatea drumurilor unde vreti sa mergeti ca sa nu va stricati concediul. de exemplu zona moldovei este super ok cu mici exceptii gen adjud-onesti. si in transilvania in afara de drumurile asa zise europene restul sunt mai proaste decat restul tarii.
- Mihay
- Supermoderator
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Iulie - 2 saptamani la Viena
August - (posibil) 1 saptamana la Mainz
Septembrie - 1 saptamana in Tenerife
intre ele - diverse week-end-uri pe la mare si/sau munte
August - (posibil) 1 saptamana la Mainz
Septembrie - 1 saptamana in Tenerife
intre ele - diverse week-end-uri pe la mare si/sau munte
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu vreau sa stau 2 saptamani in DE.. Deja mi-am pus in tema prietena, sa isi stranga bani de toale, ca eu sponsorizez masa, drumul, si cazarea...
Am intrat pe Google Earth si deja am gasit niste locuri de vizitat in Germanica.. Vreau sa vad muzeul Audi, BMW, sa merg pe la muntii aia ai lor, de la granita cu Austria, castelul ala pe stanca - nu stiu cum ii zice, de concureaza la una din minunile lumii, vreau sa ma duc si la mare, in nord...
De ce? E cea mai ieftina tara europeana, ce mai civilizata, curata si nu platesti NIMIC sa mergi pe autostrazi, ca la alti jepcari! Plus, ca dupa ce am fost anul trecut in Bavaria, am ramas atat de impresionat de oameni, de cum te gazduiesc ei, de cum au grija sa te serveasca, incat oriunde mi-ati spune sa ma duc, nu vreau sa aud...
Inceputul lui august, e plecarea!
Am intrat pe Google Earth si deja am gasit niste locuri de vizitat in Germanica.. Vreau sa vad muzeul Audi, BMW, sa merg pe la muntii aia ai lor, de la granita cu Austria, castelul ala pe stanca - nu stiu cum ii zice, de concureaza la una din minunile lumii, vreau sa ma duc si la mare, in nord...
De ce? E cea mai ieftina tara europeana, ce mai civilizata, curata si nu platesti NIMIC sa mergi pe autostrazi, ca la alti jepcari! Plus, ca dupa ce am fost anul trecut in Bavaria, am ramas atat de impresionat de oameni, de cum te gazduiesc ei, de cum au grija sa te serveasca, incat oriunde mi-ati spune sa ma duc, nu vreau sa aud...
Inceputul lui august, e plecarea!