Ce nu va place la masina voastra?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Data viitoare cand iesim prin oras, ma astepti cu o bere :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
alesul

Mesaj de alesul »

Cine iubeste bine, bate bine!!!!

Cu masina asta se dezvolta o relatie aproape sexuala..., dar trebuie spuse unele lucruri:

1. Manual - idiot - zeci de pagini pt chestii care nu exista pe echiparea mea (SX), nu sunt dati mai expliciti pasii de urmat pt configurare sau manevre simple..prost de tot facut..as fi preferat sa fie mai clar mai explicit mai putine poze, mai multe explicatii...

2. Manetele de viraj si stropit - p.e.n.i.bi.l. - sunt la fel ca la golan, ca la solnitza ca la renault. ca la citroen c6.. increibil nu puteau proiecta si astia de la PSA 2 manetutze mai fistichii...

3. Botul masinii == aripi de trabant si capota de aluminiu == jenant ==> orice lovitura cat de mica costa cat nu face..

4. La versiunea mea nu exista reglaj lombar, la dacia de 7500 de euro exista.

5. Parfumul, nu am simtit nimic, pare a fi strasnic mestesug de tampenie, sau poate taranu si sofranu..

6. O sa mai scriu ...

Astazi o fata ce conducea un coupe c4 mi-a facut cu farurile, daa ...masina ce agata masina(sunt extaziat oricum)!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Krm

Mesaj de Krm »

Cumva pe la Eroilor? :twisted:
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

alesul scrie: 3. Botul masinii == aripi de trabant si capota de aluminiu == jenant ==> orice lovitura cat de mica costa cat nu face..
Capota de aluminiu e facuta pentru protectia pietonilor... D'aia are atatea stele, cum putine au ;)

Cat despre aripi... Cate ai vazut tu sparte? Sunt asa sa fie masina mai usoara si sa nu rugineasca!
alesul

Mesaj de alesul »

Krm scrie:Cumva pe la Eroilor? :twisted:
IHI. Exact la eroilor! :oops:
alesul

Mesaj de alesul »

Adrian scrie:
alesul scrie: 3. Botul masinii == aripi de trabant si capota de aluminiu == jenant ==> orice lovitura cat de mica costa cat nu face..
Capota de aluminiu e facuta pentru protectia pietonilor... D'aia are atatea stele, cum putine au ;)

Cat despre aripi... Cate ai vazut tu sparte? Sunt asa sa fie masina mai usoara si sa nu rugineasca!
Cunosc foarte bine teoria.. trebuie sa piarda din masa pentru a disipa energia cinetica.. asta sunt normele..etc ..dar preferam din metal..asta e sunt mai comunist!
Krm

Mesaj de Krm »

alesul scrie:
si nu ai remarcat sticker-ul??? de fapt... imediat ce m-ai lasat sa trec, am facut stanga.... :P

si ma bucur ca ai fost tu... discutam cu Bogdan la un moment dat, ca stilul asta de abordare C4 se poate numi deja hartuire... si chiar ma gandeam - dupa secventa Eroilor - ca nu mai dau flashuri, nu mai accelerez ca sa depasesc si sa prezint sticker, nu mai trag frana de mana sa se intoarca masina cu spatele la vedere.... :D
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Astea sunt idei preconcepute...

Daca nu as fi avut barele fata-spate din plastic as fi bagat masina in service de nu stiu cate ori din cauza idiotilor care s-au proptit in masina, sau din cauza mea, de ce nu...
Pur si simplu sunt facute sa absoarba foarte bine socurile.
Nu vad niciun avantaj pentru care aripile sau barele sa fie din metal, poate doar pentru a fi nitel mai rezistente. Insa asta este cu dus-intors. Nu se sparge dar se indoaie.
Nu am vazut pana acum elemente plastice sparte de la un impact cat de cat modest

Adrian, motivul pentru care aripile sunt din plastic nu este pentru a nu rugini! De ce nu au facut toata masina din plastic?! :wink:

Sunte multe de zis despre elementele plastice ale caroseriei... :|
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
alesul

Mesaj de alesul »

Krm scrie:
alesul scrie:
si nu ai remarcat sticker-ul??? de fapt... imediat ce m-ai lasat sa trec, am facut stanga.... :P

si ma bucur ca ai fost tu... discutam cu Bogdan la un moment dat, ca stilul asta de abordare C4 se poate numi deja hartuire... si chiar ma gandeam - dupa secventa Eroilor - ca nu mai dau flashuri, nu mai accelerez ca sa depasesc si sa prezint sticker, nu mai trag frana de mana sa se intoarca masina cu spatele la vedere.... :D
Nu am vazut abtipildul tau, dar am vazut cu alte ocazii, cand nu aveam c4-ul, semnele forumului in trafic..

In rest C4-ul vad ca seamana a secta : Martorii lui Citroen! 8)

Mai simplu, machiaza-ti masina cu semnul respectiv, pe toate partile... si vei fi vedeta traficului 8)
Krm

Mesaj de Krm »

mda... pe asta cu "Martorii lui Citroen" mi-a mai spus-o si Megane... Dar tu ar trebui :!: :!: (de ieri deja) nu doar sa intelegi ci sa si simti asa 8)
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

alesul scrie: Cunosc foarte bine teoria.. trebuie sa piarda din masa pentru a disipa energia cinetica.. asta sunt normele..etc ..dar preferam din metal..asta e sunt mai comunist!
M-ai exasperat :lol:
Ca sa fac un scurt rezumat la ce am mai zis pe un topic, si aripile si capota sunt facute pt siguranta ta si a celor din jur. Si daca ti se sparg ce conteaza??? Nu ai CASCO???
Iti garantez ca daca era facuta din tabla de 1 si ai fii avut un impact frontal, tabla aia s-ar fii mulat f bine pe corpul tau sau mai bine zis corpul tau pe tabla.
Deja metalul este un material invechit cand vine vorba de siguranta, intr-adevar, mai ai nevoie de un roll-bar pe ici pe colo, dar pt absorbtia impactului metalul este f prost.

P.S.: Nu prea e teorie, aia de la Euro'n'cap nu prea dau rezultatele pe teorii!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Aici sunt de acord cu Shadow.
Mai mult, daca toata moaca masnii ar fi fost din fibra de carbon as fi fost si mai incantat. Sa se faca pulbere numai sa scap daca dau cap in cap cu ghinionul!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

cat de tare cu secta. loooool. replica asta merita una de asemenea la fel de amuzanta. coboara din bananier, caci noi oamenii astia mai civilizati, din toate timpurile am folosit diverse empleme sigle & stuff pt a ne prezenta, defini, lauda cu apartenenta la o organizatie, club, entitate de orice fel....
de cand au iesit din pesteri oamenii au avut tendinta asta.
deci ii rog pe cei cu astfel de conceptii "de pestera" sa vina mai des preintre restul, sa se obisnuiasca cu ideea. suntem un grup de oameni, posesori de c4, care schimba info intre ei in diverse aspecte pt ca sunt fascinati de aceasta masina (si unii au ghinionul sa regrete aceasta masina) dar acel mic procent il are fiecare tip de masina, pana si honda/toyota

plasticele vor fi din ce in ce mai mult prezente pe autovehicule din varii motive (de la siguranta la costuri mai mici la proprietatile fizice ale acestuia, etc...) tabla e de moda veche, pe care normal, nostalgicii o regreta...nu trebuie atacai pt ca le place respectivul material. fiecare cu preferintele lui, dar asta nu inseamna nici ca plasticul e rau. dar se pare ca e mai bun.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Asa cum zicea si newt: "fuck metal, give me carbon" :lol: :lol:
Glumeam, dar nu e departe de realitate, sunt multe materiale mult mai potrivite pentru siguranta decat metalul. Sincer prefer bucati de plastic aruncate pe langa mine, decat corpul meu contorsionat in jurul unui ghem de metal.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
alesul

Mesaj de alesul »

Sunt curios daca Mercedes ar fi facut masini de plastic acum 30 de ani ar mai fi circulat azi..

Plasticul asta circumscrie masina conceptului de masina de unica folosinta.

Deci plasticul nu inseamna durabilitate....doar optimizare sa zicem..
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”