Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Mesaj de DjAndr3w »

Las' ca e bine daca trage de volan, invata sa conduca:))...oricum si eu te-am observat tarziu.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Astazi buburuza mea a primit in sfarsitul" botezul": Numere de inmatriculare - IS 15 EOK. Dupa multi nervi si mult timp pierdut la RAR, Finante, Primarie, Politie, insa toate astea au meritat.
Botezul buburuzei a inceput luni, la ora 8:00 cand am avut programare la RAR, unde, fara sa aibe nicio problema masina am stat pana la ora 14:00. De la 8:00 la 9:30 am stat la rand, de la 9:30 pana la 11:20 masina a stat in sala de RAR, ITP etc. iar de la 11:20 pana la 11:45 in sala de Autenticitate. Surpriza a venit de la 11:45 pana la 14:00 am asteptat C.I.V. ul masinii, incredibil de mult, in conditiile in care mi s-a spus ca dureaza "apoximativ juma' de ora".
Dupa ce am terminat cu RAR-ul am mers la primarie unde am scos CNF-ulsi am facut fisa de inmatriculare, plus platit taxa inmatriculare, iar la cec taxa certificat inmatriculare. Cheltuieli ziua 1:
RAR: 410 Ron
CNF: 22 Ron + 50 Ron impozit
Taxa inmatriculare: 52 Ron
Taxa certificat inmatriculare: 37 Ron
Total: 571 Ron

Astazi, la ora 8:00 eram prezent la Sf. Lazar la platit taxa de poluare, am stat la rand aproximativ 10 minute si am completat 2 cereri, unde am platit taxa de traducere si timbru in valoare de 45 Ron. Rezultatul: taxa de plouare in valoare de 2033 Ron. Achitata la caserie in 2 minute.
Mers apoi la politie, completat cererea de inmatriculare, achitat asigurare pe 6 luni in valoare de 340 Ron, si asezat frumos la rand la Inmatriculari unde dupa aporximativ 40 minute a venit si randul meu. Toate actele OK(incredibil, ma asteptam sa fiu intros de 2-3 ori), am achitat cei 85 Ron, pentru placute, mi-am ales numarul si gata, botezul buburuzei a fost finalizat in sfarsit.
Cheltuieli ziua 2:
45 Ron taxa timbru si traducere
2033 Ron taxa poluare
340 Ron asigurare
85 Ron placutete
Total: 2503 Ron

Cheltuieli totale de inmatriculare: 3074 Ron.
Imagine
раскрутка сайтов
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Mesaj de ganja »

scuze ca ma bag, dar cat a durat pana te-au programat la rar?numarul ti l-a dat pe loc?
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Programarea la RAR difera de la un centru la altul, in cazul meu am facut programarea pe 20 august si prima zi libera era pe 17 septembrie, deci iti recomand sa o faci cu 1 luna inainte. Numerele, daca vrei preferentiale se emit in aproximativ 2-3 ore de la depunerea tuturor actelor.
Imagine
раскрутка сайтов
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Mesaj de ganja »

1 lunaaa ? :shock: :shock: :shock:
pai eu peste 2 sapt trebuie sa ma duc acasa sa o inmatriculez si am 3 zile la dispozitie :)
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

La tine e alta situatie, tu trebuie sa ii faci doar identificare, fiindca ai C.I.V. ca e masina inmatriculata in Romania dinainte, a mea a fost adusa din Germania si a trebuit sa ii fac Autentificare, ITP, CIV si e alta treaba. E bine sa suni si sa intrebi exact la centrul RAR unde vrei sa mergi ca sa nu ai surprize :glasses
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Vreau sa imi cumpar jante aliaj SH pe 16 pentru iarna, persoana de la care vreau sa le cumpar aduce pe comanda din Germania si mi-a cerut nustiu ce cod/numar ca sa stie ce jante sa imi aduc. Spune el, ca acel numar il gasesc pe butucul rotii, stie careva ce e cu acel numar si care este? Ca sa nu mai dau roata jos sa verific pe butuc. :help
Imagine
раскрутка сайтов
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Poate se referea la datele exacte despre jante, eu sincer nu stiu nici un cod, dar poate mmi-a scapat.
E suficient sa ii dai datele: 4x108, ET 25 sau 15, 6j. Pentru iarna, eu sincer ti-as recomanda sa-ti ei pe 15, in primul rand cauciucele is mai ieftine, in al doilea, ai talon mai mare, si cauciuc mai ingust, si din cate stiu, e mai recomandat pentru iarma.
Imagine
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Si eu planuiam sa imi iau pentru iarna de 15, dar "baietii" de la RAR mi-au trecut doar jante de 17 si 16. :evil:
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

I-am dat datele si a spus ca e de ajuns. Deci asta trebuia =D> . Acum sa vad ce imi gaseste si la ce preturi, deoarece nu am prea multi bani de bagat, cauciucurile ma ajung undeva la 1200-1500 Ron #-o
Imagine
раскрутка сайтов
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

dc nu cauti niste jante de tabla pe 16?
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

PS - in cazul de fata ai fi putut da edit la topicul de mai sus, asta ca fapt divers.
Vezi ca eu am gasit in tara, si mi-am luat cu 50euro janta, noi - 5 bucati. Deci se poate!!
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

DjAndr3w scrie:Si eu planuiam sa imi iau pentru iarna de 15, dar "baietii" de la RAR mi-au trecut doar jante de 17 si 16. :evil:
Eu am jante pe 17 la masina de vreo 5 ani de zile..si am fost oprit de nu stiu cate ori, am fost la RAR de vreo 3 ori, ITP etc..nimeni nu a schitat nimic de jenti si asta pt ca nu sar in ochi.
Daca vii cu roti de 20 garantat te ia cineva la puricat dar in cazul tau, eu cred ca nu risti mai nimic cu roti pe 15 + cauciucuri decat un pret mai mic de achizitie :).
Nu sunt pentru astfel de "ilegalitati" insa sa ai roti pe 15 si sa te arda cineva doar ca in talon ai 16,17 mi se pare cam deplasat :)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Da...m-am grabit si am omis sa dau edit, sorry. Deci, tipul aduce jante bune la preturi f f bune. De exemplu, fratemiu are ford focus si i-a adus jante originale ford, fara nicio zgarietura mare, doar dintrastea minuscule de uzura cu doar 110 euro tot setul de 4 bucati pe 15 inch. Deci is preturi foarte bune, oricum pana in nov. am timp sa caut.

@ Bogdan Daca tot gasesc de 16 la pret bun, ce rost are sa ma risc...prefer sa fiu 100% legal, nu ca as fi un obsedat dupa legalitati, dar cred ca e mai bine, nu?! App, ti-am trimis un PM legat de un sticker :roll:

@ Costi596 Vreau de aliaj, deoarece sunt mai frumoase si totodata nu mai consum niste bani in plus pe capace, care la drumurile noaste sar si se pot pierde chiar daca le "ancoram" :x
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Buburuza la 119000 Km facuti la intrare in Iasi, dupa un drum Bacau - Iasi :drive

Imagine

Consumul pe E 85 Bacau - Iasi(resetat la iesire din Bacau si verificat la intrare in Iasi-rond ERA), a fost ATENTIE!!! 4,7 la viteza medie de doar 67 km/h, un consum de diesel deoarece am mers foarte incet si cum se spune, am condus la "consum".
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”