Rugina pe capota

Ungoliath

Re: Rugina pe capota

Mesaj de Ungoliath »

Daca o zgari, nu o vopsesti si rugineste, e vina ta. Daca rugina apare din senin, e vina lor. Bine, eu vorbesc acuma din bun-simt, in lumea reala nu e chiar asa.
C4 coupe, 1,6i, noir obsidien
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Chiar daca o zgari , tot nu apare rugina , ca d`aia ti`au dat garantie . Ca mai sunt cateva cazuri razlete la miile de masini produse , este posibil , dar la tine problema e de vopsea , nu de rugina , pt ca nu ai rugina
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Eu am imbatranit 30 de ani in 3 luni ca sa le demonstrez ca un vibrochen care nu era la cota era defect de fabricatie si tu crezi ca o sa se lase asa usor la nitica vopsea? :applause
Am prieteni cu VW sau skoda, care in caz ca au nevoie de piese vorbesc cu "distribuitorul" din reprezentanta si in 3-4 zile au piesa ( de la kit de ambreiaj, pana la bujii, filtre etc).De unde crezi ca le iau aia?De la masinile pe care a doua zi vine un fraier si o cumpara de noua, iar ea e coapta pe interior.Acolo sa te tii plansete.
Am discutat cu un taximetrist din Viena, care spunea ca din toata masina pe care o conducea(MB S 500) singurul lucru bun era motorul si ca restul era facut de niste copii la joaca cu plastilina.
Si eu cand mi s-a stricat prima masina, ma vaitam de toti peretii, ca "alealalte e mai bune, nu face asa", dar am avut timp sa ma conving de contrariu.Si da, asa cum imi spunea cineva de la ei din service, metodele Citroen sunt ciudate, alambicate si produc 0 satisfactie post vanzare, fata de alte marci.Probabil asta si face diferenta.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
c_i_t
Numar Inmatriculare: CJ-13-AGU

Mesaj de c_i_t »

Tocmai a aparut si la mine dupa 3 ani si jumatate; vopseaua e inflorita in fata langa sigla. Astept raspunsul de la Bucuresti. Sigur nu a fost piatra si nu am de gand sa o repar; mai degraba o vand :(
c_i_t
Numar Inmatriculare: CJ-13-AGU

Mesaj de c_i_t »

http://www.planete-citroen.com/forum/sh ... p?t=144171" onclick="window.open(this.href);return false;
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Mesaj de Arian »

Si eu am exact ca in poze infloritura pe capota, exista vreo solutie pt a nu vopsi complet capota?
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

Si eu am o mica infloritura pe coltul din dreapta al capotei (dar nu e rugina, e pur si simplu pe care sa se decojeasca vopseaua - probabil nu a stat cat trebuie la uscat sau la o temperatura optima), dar este singura si este destul de mica (nu sare in evidenta), deci nu o sa revopsesc toata capota pentru asta. Dar daca exista si alte solutii, ar fi bine sa le stim :)
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

exista kit de reparatii, la reprezentanta citroen. codul e 9993.70 dar poate difera in functie de culoare (asta e pentru albastru burasque). Are doua flaconase (gen oja dar mai mari), unul cu vopsea si unul cu lac. A costat vreo 20 lei, nu mai tin minte exact ca atunci am luat si kitul asta si un spray . Unul a fost vreo 20 celalalt vreo 30 lei, dar nu mai stiu care.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”