Huse scaune C4

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
cipicric
Numar Inmatriculare: BC 62 CYP

Re: Huse scaune C4

Mesaj de cipicric »

cisu scrie:
fanut scrie:daca ai huse Umbrela cred si eu sa se decoloreze ...dai un ban iti faci huse cu materiale originale de tapiterie (gen vw sau OOOO)sunt garantate 3 ani vin insotite cu dvd de montare cat despre calitatea scaunelor la mine in masina si nu numai la mine toti care au urcat au spus comode scaune ,faine scaune nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca s nasoale
1. Crezi ca merita super huse masina asta? Nu instructiunile de montare (DVD-ul ) sunt o problema, ci sistemul de prindere si constructia scaunelor la C4 ... Daca ai pus huse macar o data, intelegi ce spun.
2.N-am zis ''incomode'', ci ''de doi lei'', adica niste ieftinaciuni din burete care se toaca, fragile la schelet, imbracaminte din material sintetic care se scamoseaza de la orice capsa, fermoar, curea de pantaloni...compara cu niste scaune de renault sau opel (ca sa-ti dau exemple de masini ieftine), nu mai vorbesc de alte marci... si sa nu cumva sa scapi un pic de scrum cu ceva jar de la tigare, ca arde tot sub tine pana sa-l scuturi...
Mare dreptate ai. Pe fata in primul rand ca nici nu is prea comode, nu am reusit inca sa imi gasesc o pozitie total comoda care dupa un drum mai lung sa nu ma lase cu spatele intepenit si in plus materialul este foarte sensibil, o fi aratand frumos dar se agata foarte usor, am ajuns ca atunci cand imi cumpar pantaloni sa ma uit sa nu aiba capse sau alte prostii la spate cu care as putea agata scaunele. Sunt extraordinar de sensibile.
Am incercat si eu cu niste huse de astea ieftine, pe fata la inceput au stau cat de cat, au luat forma scaunului dar montatul lor e un chin si in cateva luni sau largit si le-am dat jos ca aratau ca naiba. Pentru spate sigur nu se potrivesc nici unele din comert, poate doar la comanda ceva era la sectiunea vanzari o firma care facea si aratau foarte bine.
Citroen C4 5 usi 1.4 echipare X :)
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Eu am bancheta spate din 3 bucati, iar Umbrella astea erau pt C4, astfel ca s-au potrivit si chiar aveau fermoare, sa poti sa rabatezi bencheta fara sa dai husa jos... Si pe fata au decupaje pt airbaguri laterale scaune... Asa proaste, parca tot sunt mai bune decat tapiseria originala a masinii...
Cine zice ca C4 are scaune si tapiterie de calitate, nu a condus decat (probabil) Dacia...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mare dreptate ai Cisule..scaunul meu de la sofer e varza, si asta dupa 4 ani!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Tapiteria de pe Entreprise rules. :ya Citeva scamosari nesemnificative pe margini, buretele se simte crapat sub tapiterie dar aceasta e intreaga si il tine perfect, si citeva agatari de mine cu un aspirator crapat.
Iar de comoditate ... nu stiu ce sa zic dar pot face mii de km si nu am nimic. Nu stiu cum sint scaunele de la facelift dar cele de la antefacelift sint foarte comode.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Bogdan scrie:Mare dreptate ai Cisule..scaunul meu de la sofer e varza, si asta dupa 4 ani!
al meu se tine bine, inca...zici ca e nou :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Tu ei exclusive d-aia :D
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Si-al meu(sofer) se tine binisor,s-a ros foarte putin spre coltul exterior catre usa si s-a scamosat un pic sezultul,in rest arata ok,mai nasol ca a capatat un joc micut la miscare fata-spate si cam scartaie buretele.Ca si concluzie se vede ca e ieftin and that's that.Ma gandeam si eu la o retapisare insa cert e ca masina asta nu mai merita nicio investitie,la cat arata de bine pe atat e de proasta.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel

hmm .. nu cred ::P
oricum, de la inceput am pus huse atat pe fotoliile din fata cat si pe restul scaunelor, deoarece materialul tapiteriei scaunelor era din ceva pufos si ma gandeam ca o sa se toceasca in timp :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

Pai nah,probabil daca imi luam HDI nu mai aveam 100% aceeasi parere ca e o masina crapy,dar pana atunci am benzinar.In fine aici vbeam de huse scaune :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel

ehh, eu ii raspunsesem lui bogdan, dar ai postat odata cu mine si a iesit altceva ::P
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Pai bravo ma..daca ai huse cred si eu ca nu s a stricat! Eu am o mare problema cu husele in general, si de aceea nu am pus pe masina!
Insa acum nici nu imi vine sa ma urc in ea cand vad scaunul ala rupt si cu buretele iesit in afara..dar asta e, i o veni si vremea schimbarii :)
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

husa sau masina? :mrgreen:
Dan_bv
Numar Inmatriculare: BV-09-NCN

Mesaj de Dan_bv »

Şi etape credem că din cauza kg mele! La mine am ajuns ra cred că la fiecare 2ani trebuie ra mai cumpăr şi un rând de scaune. Buretele pe crapă şi pe partea cu uşa pe toceşte ceva de speriat. Un prieten tot de peste 120kg conduce un vw golf de 8 ani fără săumble la scaune. Am pus nişte iureş hidoase poate aşa mai scap de schimbat scaune.
C4 coupe - A.D.2006 - 1.4 16v X - "X" and proud
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Mesaj de karateka1978 »

Hai ca ma bag si eu in seama...la mine dupa 2 ani jumate si 82.000km se prezinta extraordinar ( in afara de o arsura, mica, de la tigara arata excelent)...mentionez ca am velur fata si spate!!! Acum cat ma tine, ma tine...sincer nu mi-se pare o idee extraordinara husele...prefer sa fie asa cum am cumparat-o, daca se uzeaza vad eu ce fac!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

simply the lex scrie:husa sau masina? :mrgreen:
Scaunul :lol:

Masina da!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”