Mare dreptate ai. Pe fata in primul rand ca nici nu is prea comode, nu am reusit inca sa imi gasesc o pozitie total comoda care dupa un drum mai lung sa nu ma lase cu spatele intepenit si in plus materialul este foarte sensibil, o fi aratand frumos dar se agata foarte usor, am ajuns ca atunci cand imi cumpar pantaloni sa ma uit sa nu aiba capse sau alte prostii la spate cu care as putea agata scaunele. Sunt extraordinar de sensibile.cisu scrie:1. Crezi ca merita super huse masina asta? Nu instructiunile de montare (DVD-ul ) sunt o problema, ci sistemul de prindere si constructia scaunelor la C4 ... Daca ai pus huse macar o data, intelegi ce spun.fanut scrie:daca ai huse Umbrela cred si eu sa se decoloreze ...dai un ban iti faci huse cu materiale originale de tapiterie (gen vw sau OOOO)sunt garantate 3 ani vin insotite cu dvd de montare cat despre calitatea scaunelor la mine in masina si nu numai la mine toti care au urcat au spus comode scaune ,faine scaune nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca s nasoale
2.N-am zis ''incomode'', ci ''de doi lei'', adica niste ieftinaciuni din burete care se toaca, fragile la schelet, imbracaminte din material sintetic care se scamoseaza de la orice capsa, fermoar, curea de pantaloni...compara cu niste scaune de renault sau opel (ca sa-ti dau exemple de masini ieftine), nu mai vorbesc de alte marci... si sa nu cumva sa scapi un pic de scrum cu ceva jar de la tigare, ca arde tot sub tine pana sa-l scuturi...
Am incercat si eu cu niste huse de astea ieftine, pe fata la inceput au stau cat de cat, au luat forma scaunului dar montatul lor e un chin si in cateva luni sau largit si le-am dat jos ca aratau ca naiba. Pentru spate sigur nu se potrivesc nici unele din comert, poate doar la comanda ceva era la sectiunea vanzari o firma care facea si aratau foarte bine.