Consum motoare diesel
-
danio
- Numar Inmatriculare: IL-16-TOX
-
daniel_cristian07
mers inafara 100 km focsani-braila co o vit de 80-90km/hm=3,9
mers bucuresti braila cu o vit maxima de 120km/h..in general 100km/h=6%...deci cum consuma a mea? bine???...e 2005 si sunt multumit de consum chiar si in oras....oricum eu schim vitezele la 2500 ture.....
....dar nua re rost sa ne zgarcim la consum ....
..apropo..o inagine cum se insereaza?
[/url]
mers bucuresti braila cu o vit maxima de 120km/h..in general 100km/h=6%...deci cum consuma a mea? bine???...e 2005 si sunt multumit de consum chiar si in oras....oricum eu schim vitezele la 2500 ture.....
..apropo..o inagine cum se insereaza?
[/url]
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, consuma rezonabil.
Mergi pe imageshack.us, posteaza o imagine si faci copy&paste la cirntul ala cu forum view 1 sau ceva (deci forum 1, nu 2).
Mergi pe imageshack.us, posteaza o imagine si faci copy&paste la cirntul ala cu forum view 1 sau ceva (deci forum 1, nu 2).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Bogz
exista si scleroza, si poti sa uiti, sau sa confunzi cifrelealesul scrie:foarte ciudat!
aseara aveam automie 200 km. am pus azi contactul si brusc aveam 100 de km autonomie!
Eu inteleg ca exista histerezis, dar nici chiar asa , in fine, poate isi revine!
ca sa nu fiu offtopic, 5,5 l/100 km, intr-un interval de 1000 km, dintre care 500 au fost o plimbare pana la bucuresti si inapoi.
Citroen C4 - Rouge Lucifer
-
nero
- Robotizat
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
-
nero
- Robotizat
-
vladutzuuu
Da...Eu sunt supermultumit.
Fiti atenti: consum mers doar prin Bucuresti, in ultima saptamana (a se citi de duminica pana azi) consum mediu: 8.8 l/100...Da, da, nu e o greseala. Atat am pe computer 8.8l...enorm
Adevarul e ca am si o viteza medie de 13 km/h. trist
Si toate astea din cauza mirificului bulevard Cantemir.
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului primar Videanu care inca mai produce foarte multe borduri. Si vreau sa ii promit ca daca va ma candida la primarie, va avea votul meu. Indubitabil
Acum serios nu e putin cam mult consumul asta? Adica bine hai 8 am inteles ca stau in Bucuresti. Dar aproape 9...Consuma cat vechea mea Dacie care era pe benzina...
Fiti atenti: consum mers doar prin Bucuresti, in ultima saptamana (a se citi de duminica pana azi) consum mediu: 8.8 l/100...Da, da, nu e o greseala. Atat am pe computer 8.8l...enorm
Adevarul e ca am si o viteza medie de 13 km/h. trist
Si toate astea din cauza mirificului bulevard Cantemir.
Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului primar Videanu care inca mai produce foarte multe borduri. Si vreau sa ii promit ca daca va ma candida la primarie, va avea votul meu. Indubitabil
Acum serios nu e putin cam mult consumul asta? Adica bine hai 8 am inteles ca stau in Bucuresti. Dar aproape 9...Consuma cat vechea mea Dacie care era pe benzina...
-
mituc
Ala e consum de stat pe loc. Tu te astepti ca atunci cind stai si te uiti pe pereti in ambuteiaje motorul ala sa nu arda nimic?vladutzuuu scrie:Acum serios nu e putin cam mult consumul asta? Adica bine hai 8 am inteles ca stau in Bucuresti. Dar aproape 9...Consuma cat vechea mea Dacie care era pe benzina...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Si eu am acum la ea 8.9% asa ca nu am impresioneaza
Intr-un fel este si normal sa creasca consumul...a venit vremea rece consumul creste....a venit vremea proasta, traficul in Buc devine si mai prost (chiar daca unii nu credeau ca e posibil), deci...consumul creste!!!
Intr-un fel este si normal sa creasca consumul...a venit vremea rece consumul creste....a venit vremea proasta, traficul in Buc devine si mai prost (chiar daca unii nu credeau ca e posibil), deci...consumul creste!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
vladutzuuu
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
pai tocmai am dat eu un exemplu in topicul aferent....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
mituc
Bre dar ce-am spus? Ultima mea intentie a fost sa fiu recalcitrant...vladutzuuu scrie:mituc recalcitrant mai poti sa fi. cerusem doar o parere nu am in cap nimanui.
-
nero
- Robotizat