Angel Car Coupe VTR+

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
ferrarienzogumball
Numar Inmatriculare: 6510 GCX

Re: Angel Car Coupe VTR+

Mesaj de ferrarienzogumball »

Poze noi cu maşina curățată in interior si exterior si cu numere de Romania jejejejejejeje sunt numerele care le avea matusa mea pe Zafira înainte jejejejej

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

salut :wink:
ImagineImagine
Citröen C4 Coupe VTR Blanco Blanquise con techo panorámico,llantas krakatoas blancas,RT5,angels eyes negros,pilotos led's ahumados,diurnas homologables,pomo DS3 blanco,doble cola escape,etc
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

arata foarte bine!
felicitari.
recomandarea mea e sa incepi sa faci ceva major la exterior....bari si praguri.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ferrarienzogumball

Aiurica scrie:arata foarte bine!
felicitari.
recomandarea mea e sa incepi sa faci ceva major la exterior....bari si praguri.....
multumesc Relu :wink:
aici e foarte greu faci ceva la maşina in exterior, pt k in momentul când trebuie sa treci ITV sau RAR cum se zice in tara nu poţi sa îl treci k nu te lăsa cu exterior modificat. Anul asta sa dat o lege noua si nu te mai lăsa sa faci nik la maşini, sau dak ii faci tre sa le omologhezi si îţi zic eu k e foarte scump(un băiat a fost sa treacă ITV-ele si a trebuit sa plătească 450€ sa omologheze kit-ul sport original de la Citroen si pragurile de la mucheteir) asa k yo anul viitor knd tre sa îl trec trebuie sa dau jos farurile, stopurile si alte lucruri.
Dak eram in tara ii făceam mai multe lucruri :wink:
salut
ImagineImagine
Citröen C4 Coupe VTR Blanco Blanquise con techo panorámico,llantas krakatoas blancas,RT5,angels eyes negros,pilotos led's ahumados,diurnas homologables,pomo DS3 blanco,doble cola escape,etc
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

cat te-au costat triplele?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
ferrarienzogumball

Victor.VR scrie:cat te-au costat triplele?
ce vreis sa zici cu triplele :oops: dak imi explici mai bn ce vrei sa zici iti zic cat m_au costat fara nici o problema :wink:
ImagineImagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

triplele = stopurile spate
ferrarienzogumball

le-am luat ieftin, la 160€, pt ca am organizat o cumparare conjunta la fkautomotive in germania si mi_a facut un pret bun. pe aici se vand la vreo 270€.
salut
ImagineImagine
George

Mesaj de George »

Un pic offtopic asa, ferrarienzogumball in Spania exista promotii organizate de serviceurile Citroen? Si daca da, poti detalia un pic?
La noi mai apar cateva in ultima vreme, si eram curios daca si pe acolo se practica!
ferrarienzogumball

George scrie:Un pic offtopic asa, ferrarienzogumball in Spania exista promotii organizate de serviceurile Citroen? Si daca da, poti detalia un pic?
La noi mai apar cateva in ultima vreme, si eram curios daca si pe acolo se practica!
depinde ce vrei sa zici prin promotii organizate,
dak te referi la preţuri speciale si oferte care le fac serviceurile Citroen aici, da fac preţuri speciale la multe lucruri si oferte la cauciucuri si alte piese. Yo de exemplu am un 10% reducere in tot.
Dak te referi la campanii de o serie de maşini care au ieşit cu defecte de fabrica pe care Citroen le-a descoperit după, da se fac(îţi trimit o scrisoare acasă sa îţi zic sa treci pe la cel mai apropiat service Citroen pentru o verificare gratis), yo de moment nu am primit nici-una.
Dar la 50.000km a pleznit bomba de apa de la c4-ul meu, a udat cureaua de distribuţie si suna ca un greiere, asa k am dus-o la serviceul unde Citroen la care merg mereu si mi-au schimbat si bomba de apa si cureaua de destributie gratis in garantie.
Salut si dak mai vrei sa sti ceva, întreabă :wink:
ImagineImagine
George

Mesaj de George »

Da, la preturi speciale pentru servicii si piese..gen luna asta schimbi uleiul cu 50 EUR, si ai reducere la accesorii de nu stiu cat la %, sau luna urmatoare ai reducere la manopera pentru schimbarea sistemului de franare etc..

Tu cum de ai reducere de 10% ? ai facut ceva sa o obtii? :)
ferrarienzogumball

reduceri fac, dar eu nu stiu cand, pentru k nu anunta, dar dak am ceva de facut la masina o duc la ei si dak au vre-o oferta mi-o fac fara sa imi zica.
de exemplu saptamana trecuta am fost sa las masina sa imi monteze noul volan de Picasso k au zis k mi-l monteaza gratis, am lasat masina si am plecat, cand am ajuns la munk m-am gandit sa ii zic sa imi schimbe si placutele de frana fata, l-am sunat si mi-a zis k ma costa 120€ placute Ferodo + mana de lucru, asa k i-am zis sa le faca. cand am fost sa iau masina a zis k e o reducere la piese de schimb si ma costa decat 100€.
discountul de 10% il am pt k mereu am dus masina la ei dak am avut o problema si am lasat destui bani acolo(numai cand am avut accidentul am lasat 2600€) si mai e si tata si unchi-miu cu C4 tot la acelasi service.
salut :hi
ImagineImagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

legat de stopuri: mai sunt oferte d-astea, sa poata fi cumparate la 160 de euro:?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
ferrarienzogumball

Victor.VR scrie:legat de stopuri: mai sunt oferte d-astea, sa poata fi cumparate la 160 de euro:?
iti explic cum am facut yo:pt ca yo am organizat aceasta cumparare de stopuri si faruri.
am cautat mai multe magazine care vindeau stopurile spate, am intrebat ce pret ar face pt 15-20 perechi de stopuri si care din ei mi-au dat cel mai bun pret acolo le-am cumparat, si aici cel mai bun pret mi l-a dat distribuitorul in Spania de FKautomotive care tot la el am cumparat si angels eyes electrice la 190€ perechea. dupa ce am primit angels eyes-urile de la FKautomotive aveam 3 perechi de angels acasa ale mele, 1 negru electric, 1 negru manual si 1 cromat electric, din care nu mai am decat pe cele care sunt pe masina, cel cromat l-am dat cadou unui tovaras din madrid si cel negru manual l-am vandut pe 100€.

dak vrei sa le cumperi ieftine, cauta magazine din tara care sa vanda stopurile, strangeti-va cateva persoane care sigur vor sa le cumpere si vedeti care fac cel mai bun pret.
la cati bani(in €) se vand stopurile pe led in tara?
salut
ImagineImagine
ferrarienzogumball

Palsticurile negre după volan schimbate cu cele cromate :wink:

Imagine

Imagine
ImagineImagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Se pot schimba plasticele de pe volan sau ai schimbat volanul ? Sau le-ai cromat tu cumva ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”