THE BAD WHITE

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
pandastrong89
Numar Inmatriculare: B-939-PND

Re: THE BAD WHITE

Mesaj de pandastrong89 »

am gasit prezoanele destul de slabite . Banuiesc ca nu s-au chinuit baietii sa le stranga prea tare.
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Am reusit sa mai fac si eu mici modificari la ea . Am montat eleron , am vopsit bandourile si de asemenea si ochelarii de la proiectoare. Si am reparat aripa:D Arata mult mai bine si sunt incantat de cum a iesit. O sa pun si ceva poze cum le fac pentru ca acum m-am intors de la garaj. :drive :ya
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Am si eu o mica-mare nelamurire. Cum in cartea de service nu reusesc sa gasesc poate ma puteti lamuri voi. Schimbul de ulei trebuie facut la 1 an/15000km ? Dar revizia? Astia la service spun ca in conditii severe ar trebui facuta la 1 an sau 20000 de km . Conditii severe au definit la mersul predominant urban. Eu am mers 10000 in oras si 4000 afara. Ce ar trebui sa fac ? La ulei e mai mare graba pentru ca in 14000 de km am completat deja cu 600 ml . MERSI
kidd46
c4 lover
Marca si model masina: Citroen C4, 16i, COUPE
Numar Inmatriculare: B-62-THF

Mesaj de kidd46 »

mie la revizie mi-au spus ca drumurile din Romania se inscriu la categoria "conditii grele"! asa ca daca faci schimbul de ulei, de ce sa nu faci si revizia? n-are rost sa te duci la service dupa 3-4 mii de km ca sa faci revizia...parerea mea ::P te duci o singura data si scapi! :wink:
slalom printre cretini...
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Pai pentru ca nu stiu exact cat e revizia dar tare imi e ca nu am bani de ea.

Aia 3-4000 inseamna 2-3 luni ...
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

vezi ca este acum o promotie la schimbul de ulei
mai platesti doar filtrele de aer si polen :wink:
viewtopic.php?f=4&t=6006
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

si stie cineva cat costa astea?

LE: Mersi. Vazusem faza cu uleiul si de asta ma agitam. Vroiam sa stiu daca este obligatoriu sa il schimb ( uleiul ) la 15000 km sau 1 an.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Un sfat personal..schimba uleiul si fa-ti revizia la maxim 15 000km, asta daca iti permiti evident!

Un schimb de ulei acum costa 230 RON, la anumite serviceuri participante la promotie la care mai adaugi filtru de aer, de polen(asta e mai scump) plus manopera pentru astea 2..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Gata mersi de sfaturi luni ma duc sa imi fac revizia . Schimb ulei, filtru aer . Ala de polen doar daca e nevoie. Apropo cum imi dau seama ca trebuie schimbat cel de polen pentru ca nu as prea avea multi bani de dat. Ala de aer am aflat ca e maxim 1 mil
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

incearca si aici si vezi preturi: http://www.unixauto.ro/Unix_Megnevezes_Form.aspx
eu mi-am luat din targ, dupa talon, toate filtrele mann. unde am si negociat :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Vreau si eu mai multe detalii. Cum adica dupa talon? http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista ... egnNr=2956" onclick="window.open(this.href);return false; care din astea ar fi bun?ca amandoua apar dar vad ca au dimensiuni diferite. Accepta ei sa le schimbe cu cele cumparate de tine? Eu unul nu prea am incredere in cele din targ dar poate nu stiu eu si s-a mai schimbat calitatea asa ca nu sariti.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Tu ai masina in garantie nu? Atunci daca nu vrei complicatii inutile uita de cumparat consumabile aftermarket!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

Daca ai garantie urmeaza-i sfatul lui Bogdan, daca nu, eu zic ca promotia de schimb ulei la dealer e foarte foarte decenta (si daca te chinui tu sa umbli sa cauti ulei si filtru sa mai platesti manopera tot pe la 200 RON iesi)

Filtru de polen chiar nu e musai sa-l schimbi la revizie - si gasesti la magazinele de piese auto sub 50 ROn, si e banal de schimbat si singur, vezi aici viewtopic.php?f=28&t=3158" onclick="window.open(this.href);return false;

La filtru de aer e putin mai complicat, dar eu zic sa-l schimbi musai odata cu uleiul la maxim 15.000 - aici vezi cum te descurci - ori la dealer, ori la service.

Bafta, sa ne spui cum ai ales :D
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Da corect nu are rost sa cumpar aftermarket. Intrebarea originala era cat ma costa alea la service. O sa sun la SD sa intreb . Uleiul clar il schimb. Filtrul de aer la fel . Ala de polen doar daca e nevoie. Si gata revizia de 15000 :D . Mersi pentru ajutor si sfaturi tuturor. Revin cand termin .
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

pe mine revizia de 20.000 (asa scrie la conditii severe la mine), cu toate filtrele, mai putin cel de benzina (ca e prin rezervor, sau nush unde..) m-a costat 550 ron, in decembrie.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”