am facut cerere in scris la fetcom, am facut la citroen, am vorbit odata fata in fata(2 luni) la suceava cu cineva de la garantii bucuresti. Astazi am primit raspunsul ca nu schimba pe garantie.
Mine voi cumpara un domeniu de genul: citroen-mari-problem.ro unde sa punem poze si filme pentru ai discredita si a arata masinile dupa 2-3 ani, la intreaga lume.
Si acum voi pune fotografii
Si chiar am avut grija de masina, plafonul a aparut din ce in ce mai tare, scaunele ce sa mai zic. Am dreptate sa fac scandal?
Ce sa zic ca dupa 65000 km a pocnit rulmentul de presiune. A fost schimbat doar el, spunandu-mi ca restul sunt ok. Dupa 4 zile, mai exact ieri a inceput sa tremure la plecare.
la scaunul meu deja simt fierul si decat sa am o masina de aproape 3 ani cu tapiteria rupta mai bine o vand si iau una de 7 ani cu interiorul perfect. Da in rest este buna, nu am avut priobleme, dar vad ca se aduna si nu primesc nimic.
Voi ati accepta sa fiti umiliti avand dreptate? Cineva de la garantii crede ca schimba ce a semnat?
Cred ca o sa imi cumpar ceva mare(aro ca exemplu) si il astept la intrare in suceava, am inteles ca vine lunar. La faptele lui cred ca o sa il invat sa faca cascadorii, ca ultim lucru si jur ca vorbesc serios. Nu pot dormi din cauza lui, nu scapa de mine.
iacobang scrie:Cred ca o sa imi cumpar ceva mare(aro ca exemplu) si il astept la intrare in suceava, am inteles ca vine lunar. La faptele lui cred ca o sa il invat sa faca cascadorii, ca ultim lucru si jur ca vorbesc serios. Nu pot dormi din cauza lui, nu scapa de mine.
ASA NU
suparata fata asta !
o sa intrii la "tentativa de omor"
e un pic mai nasol decat umilita in romania.
in rest sint de acord cu tine , mergi pe acte si justitie!
Peste tot au fost "deschizatori de drumuri" !
eu zic s-o lasam mai moale cu texte de genul "il calc cu masina " nu cred ca e cazul de asa ceva!! Fa o sesizare celor de la Citroen Romania,vezi raspunsul lor, explica-le ce si cum , de 2-3 ori daca e nevoie . Deci te rog eu las-o mai moale cu amenintarile pentru ca nu-si au locul pe acest forum
baty_san scrie:omen... masina traita in franta a vazut in 100.000 km atatea gropi, santuri, canale cate a vazut aici in 5.000. DRUMURILE distrug masinile !!!!! nici masina mea nu a avut greieri dar vad ca le prieste aerul de romania
tu ai avut atatea probleme ca nu-mi vine sa cred... cate din ele le-ai reclamat???? hai.. uimeste-ma...
@iacobang... ce tot hulesti atata masina aia???? ai 9 posturi de huuuuoooo!!!!! nu esti primul pe care il aud prima data care da in loc de "buna ziua" altceva. da-le'n colo de treburi. filmulete pe you tube... esti copil....
@reclamatiile erau de prisos mai ales dupa prima intalnire pe care am avut-o cu membri clubului aci ,la Cluj,unde am vazut ca problemele pe care le aveam eu pareau"asa face toate",inafara de cutele de la scaune care le puneam pe seama faptului ca o bancheta din spuma presata care are cu tot cu tapiterie si cadre metalice sub 2 kile,o ai intr-o masina care COSTA!!Eram de principiul ca atat platesti,atat ai.Insa se pare ca atat platesti si 1/2 din asta ai ca oricum e ieftina nu ai ce astepta prea multe.Sa fi sigur ca problemele au existat si daca nu sunt remediate dupa reincarnare pot sa le probez cu brio.
Off:am telefonul deschis ptr raspunsul tau cu plasticele alea si caucioace.
ii dau in judecata, fara discutie. In urma discutiei prin telefon cu avocatul, am inteles ca il dam pe dealer, de unde am cumparat masina pentru a fi adusa in starea de conformitate. Nu au cum sa castige, din moment ce pe garantie se schimba volane,fete portiera, mansoane schimbator,burete scaun. Tapiteria nu intra in aceeasi categorie? sau sete mai scumpa?
Nu vor pentru ca daca se afla vor veni toti sa la schimbe, ca la toti sunt cel putin calcate.
Banuiesc ca daca vor dori expertiza voi fi ajutat de ccei cu masini in garantie.
Dupa ce dau actele avocatului va anunt.
Fara indoiala ii dau in judecata si nu ma deranjeaza ca dureaza, voi cere inclusiv daune.
am o rugaminte pentru cine stie franceza: banuiesc ca in franta este club citroen. Nu vreti sa v erificati daca acolo se schimba? au si ei aceeasi problema?
In cazul in care in franta,uk,germania, adica tari cu legi sunt schimbate scaunele pe garantie, atunci trebuie sa ne schimbe la toti.
Sunt sigur ca si ei au aceeasi problema, dar banuiesc ca acolo sunt schimbate imediat.
iacobang scrie:[...]au si ei aceeasi problema?
In cazul in care in franta,uk,germania, adica tari cu legi sunt schimbate scaunele pe garantie, atunci trebuie sa ne schimbe la toti.
Sunt sigur ca si ei au aceeasi problema, dar banuiesc ca acolo sunt schimbate imediat.
[...].
chiar sunt curios daca au si ei aceeasi problema...
Ma uit si pe zi ce trece sunt tot mai hotarat sa nu-mi iau alt Citron.In legatura cui garantiile,a s avea cam asa: pilotul automat a incetat de ceva timp sa mai functioneze, directia imi pare oarecum nesigura , in special pe teren cu usoare denivelari, cand efectiv imi fuge volanul din mana, scartaie esapamentul incat imi este rusine sa merg prin oras iar toba finala deja o misc in toate partile cu mana fara sa ma mai chinui, toate defectiunile acuzate in service, deschisa fisa de intrare, acum aproape 1 LUNA de zile.In ziua in care masina intra in service, le cade netul, isi cer scuze, imi spun ca ma reprogrameaza.Le spun ca nu mai p[ot lasa masina in saptamana respectiva( adica intre miercuri si vineri) si ii rog sa ma reprogrameze incepand cu lunea urmatoare.Au trecut saptamani intregi si dureri de basca.Nu le mai scriu la Citroen pentru ca mi-e sila de dobitocii astia incompetenti.II dau naibii, dau masina si imi cumpar ceva mai uman, la care nu cad toate rahaturile.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
OMEN scrie:
@reclamatiile erau de prisos mai ales dupa prima intalnire pe care am avut-o cu membri clubului aci ,la Cluj,unde am vazut ca problemele pe care le aveam eu pareau"asa face toate",inafara de cutele de la scaune care le puneam pe seama faptului ca o bancheta din spuma presata care are cu tot cu tapiterie si cadre metalice sub 2 kile,o ai intr-o masina care COSTA!!Eram de principiul ca atat platesti,atat ai.Insa se pare ca atat platesti si 1/2 din asta ai ca oricum e ieftina nu ai ce astepta prea multe.Sa fi sigur ca problemele au existat si daca nu sunt remediate dupa reincarnare pot sa le probez cu brio.
e ce ai luat C5?
tu personal NU AI DREPTUL sa comentezi la un subiect legat de garantie pt masina ta. NU AI RECLAMAT NIMIC. deci totul a mers ok. da? asa ca...viata-i dura...
ai ajuns la concluzia ca "toate face asa" dupa o intalnire club C4...
@iacobang, pt mine esti un necunoscut. personal nu te-as ajuta nici sa ma lovesti peste ochi. cam toata lumea se prezenta frumos cu masina cu tot si aproape ca ajungi sa cunosti pers respectiva... abia atunci cred ca valora ceva cuvantul pers respective. imi pare rau pentru problemele tale si sper sa le rezolvi...dar ai aparut pe aici cu un HUUUOOOO !!!! mare in fata. au mai fost si altii, poate ca esti de la concurenta si iei bani sa faci de kkt marca, poate ca asa esti tu, habar nu am...
succes oricum cu demersurile, you tubele, domeniul fermecat pe care il vrei.
baty_san , eu am un c4 care a costat 16500 euro plus leasingul, aproape 19000 euro in 2 ani. Masina are 2,5 ani si 65000 km. La 30000km a fost schimbat turbo si de atunci nimic, pana saptamana trecuta cand a fost schimbat rulmentul de presiune. Am fost informat atunci ca ambreiajul nu are nimic, doar rulmentul. Dupa 3-4 zile a inceput sa tremure cand plec de pe loc(cand este foarte cald). Cu scaunul am probleme de mult, dar am tot fost amanat. Acum dupa ce am vazut ca in loc sa imi schimbe chitul de ambreiaj au schimbat doar rulmentul si dupa 10 zile masina in service trebuie sa o duc iarasi sa o desfaca nu mai pot. Ori o fac toata conform garantiei ori ii dau in judecata si asta este. Oricare ar fi fost motivul ei sunt obligati sa schimbe scaunele, sunt in garantie. Asa cum se schimba perne scaun, volane,mansoane schimbator , fete portiera pe garantie, asa se schimba si intreaga tapiterie a masinii.
Nu vor deoarece 80% din masini au aceasta problema si ar veni toti daca se afla, orice ar spune unii din voi. Cititi acest subiect de la inceput.
Acum legat de ajutorul de care am nevoie, nu am nevoie de bani,etc,s-ar putea sa am nevoie de un set de fotografii cu alte masini in situatia mea.
Acum vine si ajutorul din partea mea, unde sunt 2 variante: 1. Daca voi da Citroen Romania atunci toti cei care sunt in situatia mea(din toata tara-orice problema refuzata de garantie) sa imi dea o imputernicire facuta la notar si fotografii si eu pe cheltuiala mea ii voi reprezenta si va garantez ca o sa castig, cat o dura, iar a doua varianta este: dau in judecata Fetcom si aici nu pot reprezenta decat pe cei ce au cumparat masini de la el.
Nu am facut nimic pana astazi intrucat acum dimineata voi afla daca la alte 2 marci (nu pot spune care intrucat persoana lucreaza acolo la vanzari) imi va comunica cu exactitate daca scaunele in situatia multora dintre noi se shimba la ei.
Apoi ma intalnesc cu avocatul(un prieten) si dupa ce analizeaza documentele vom vedea cine trebuie dat in judecata.
Oricum ar fi imi vor da scaune si daca am facut propunerea pot sa ajut pe cine doreste.
Legat de ajuttorul cerut, daca este nevoie voi veni la o intalnire a clubului, unde o sa pot face fotografii la cine imi da voie.
Ca incheiere, este o masina buna, cu scaune foarte comode si frumoase, dar foarte slabe. Am pretentia sa se schimbe intrucat este jenant sa stau cu ele rupte si nu pot dormi can am vazut ca sunt refuzat in garantie.