daca este vorba de cel care se gaseste in benzinariile mol, este cel mai bun. din multimea de lichide pe care le-am incercat a dat cele mai bune rezultate la spalare.Deese scrie:Lichidul ala 'Citroen' este defapt lichid de spalare a geamurilor Total re-branduit.
E foarte posibil sa il gasiti mai ieftin pe la dealerii Total.
Si da, e excelent.
Foarte bun e si jetXpert (cel in pungi roz si verzi parca, roz fiind ala de vara)
Lichid spalare parbriz
-
candymann
Re: Lichid spalare parbriz
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Se gaseste in mai toate benzinariile, e in niste pungi de plastic de obicei roz si e fabricat la Romtec (parca) Iasi.
Acum....si cei de la MOL (ca mai toate benzinariile) au si lichid 'propriu' ca sa zic asa, adica care e branduit cu numele benzinariei.
Tu cand zici ca e cel mai bun la care te referi, la cel branduit MOL (care se gaseste numai in reteaua lor) sau la JetXpert (care se gaseste cam in toate benzinariile mari) ?
EDIT: uite asta e JetXpert
http://www.romtec-sa.ro/auto_jetx_iarna.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Acum....si cei de la MOL (ca mai toate benzinariile) au si lichid 'propriu' ca sa zic asa, adica care e branduit cu numele benzinariei.
Tu cand zici ca e cel mai bun la care te referi, la cel branduit MOL (care se gaseste numai in reteaua lor) sau la JetXpert (care se gaseste cam in toate benzinariile mari) ?
EDIT: uite asta e JetXpert
http://www.romtec-sa.ro/auto_jetx_iarna.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
candymann
asta e. e cel cu teflon. eu zic k e de la mol k pe aici de la ei il cumpar.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu am si rezerva de jetX, insa intr-o zi aveam nevoie (vaca bea lichidul de spalare mai ceva ca pe benzina) si a trebuit sa pun o licoare galbuie din bidoane de 3 litri de la petrom. Daca jetX cam lasa dire cind se scurge si tre' sa dai de 200 de ori ca sa se dizolve insectele, porcaria aia galbena de la petrom e "laser frate"!! Bag picioarele, pun ce miroase mai frumos de acuma.
Pentru iarna insa ramin la prelix si jetX de iarna (si cu astea am stoc
).
Pentru iarna insa ramin la prelix si jetX de iarna (si cu astea am stoc
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Oferta la REAL... 5L la 4.9 RON, f. bun, de vara...pe galben. spala exceptional la REAL ,FARA =.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009