Xenon pe C4

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

mituc scrie:Asa, deci deocamdata mie mi s-a ars un xenon de pe dreapta din setul de la Doc.
Bai nu e ars! Dupa ce m-am palit tot pe la mina stinga incercind sa-l scot si apoi sa-l pun la loc (dupa care evident tot nu a mers), mi-am dat seama undeva prin buzau ca, surpriza!, farul meu drept merge!!!

Acum iar s-a stins, se pare ca sub 0C nu merge. De ce nu merge la frig? Ce are? Ce ckt trebuie schimbat? Balastul poate?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Doc
Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X

Mesaj de Doc »

Mituc sa ma tii la curent acum dupa ce am schimbat balastul daca mai face vreo problema. Imi pare rau ca ieri cand ai venit eram ocupat si nu am putut sta mai mult de vorba.
Mitsubishi Lancer Evolution X
Chiptuning si anulare FAP Citroen - detalii in PM | Anulare Filtru Particule | www.obdtuning.ro
mituc

Mesaj de mituc »

Pina acum se comporta ok. Probabil tre' sa merg intr-un service sa-mi reglez farurile, ca am impresia ca am afectat chestia aia de metal din far care e injurul lampii.
Iar cu graba si ocuparea... asta e, si eu eram pe fuga, tocmai primisem un telefon cum ca tre' sa fac nus' ce. :(

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

azi mi-am pus si eu xenoanele, tot la Doc k si mituc. Diferenta mare, nu stiu cum am putut sa merg fara ele atata timp. Sper sa nu am si eu probleme de temperatura, insa vad eu saptamana asta :shock:
Oricum trebuie sa o scot la drum lung sa vad diferenta pe sosea, insa prin bucurestiul cel dinamitat e altceva, am vazut-o mai bine si pe tanti ce se grabea pe trecere si s-a aruncat ca deh era trecere de pietoni, ce daca ploua de era stergatorul la max :evil:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
c4upe

Mesaj de c4upe »

vreau sa`mi iau si eu un kit xenon si m`am gandit la MTec Japan, Hella sau Bosch. Acu nu stiu care credeti ca ar fi mai stralucit dintre cele 3 ? Sau recomandati-mi voi altceva..
BLACK PEARL
AngelEyes

Mesaj de AngelEyes »

hella
c4upe

Mesaj de c4upe »

Am aflat ca doar balasturii ar fii hella, becurile ar fi alta marca, ceea ce pare f curios. am sunat si colo si colo si mi`au zis in felu` urmator: MTec Japan 3 ani garantie balasturi si 1 an garantie becuri. Hella 2 ani garantie balasturi si 1 an garantie becuri. Eu din cate stiu garantiile se dau mai mari la produsele mai bune. Acu nu stiu asta e parerea mea. Astept si alte pareri de la cei care au auzit si au montat. ms :wink:
BLACK PEARL
AngelEyes

Mesaj de AngelEyes »

c4upe scrie:Am aflat ca doar balasturii ar fii hella, becurile ar fi alta marca, ceea ce pare f curios. am sunat si colo si colo si mi`au zis in felu` urmator: MTec Japan 3 ani garantie balasturi si 1 an garantie becuri. Hella 2 ani garantie balasturi si 1 an garantie becuri. Eu din cate stiu garantiile se dau mai mari la produsele mai bune. Acu nu stiu asta e parerea mea. Astept si alte pareri de la cei care au auzit si au montat. ms :wink:
hm in cel mai rau caz se arde becul xenon dar balastul slabe sanse din cauza asta hella nu da o garantie asa mare aia e pusa asa ca sa zica ca au dat..
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

din nefericire dupa 6 luni de cand mi-am montat xenonul farul meu stang nu mai functioneaza :(
deja am vorbit ieri cu doc si sper ca luni/marti sa trec pe la el sa vad ce s-a intamplat
doc HELP !! :roll:
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
mituc

Mesaj de mituc »

Eu am avut aceeasi problema insa din fericire era del de pe dreapta. Oricum, am fost nevoit sa merg ca manelistu' cu proiectoarele aprinse in perioada aia. La mine a fost balastul si farul nu se mai aprindea daca afara erau sub 0-2C. Daca era mai cald incepea sa mearga. L-am amenintat si cu cricul, nu a vrut sa mearga decit dupa ce s-a incalzit.

gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

nu stiu de ce dar cred ca la mine este becul ... astazi am fost nevoit sa merg pana la pitesti cu un singur far aprins :(
maine dau o fuga pana la Doc daca nu reusesc sa ajung astazi pana in ora 18 acolo
B 52 NPO
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

problema rezolvata prin binevointa lui DOC, super super om !!
se pare ca balastul a fost cel vinovat oricum problema a fost rezolva in 10 min prin schimbarea lui.
recomand tuturor celor care vor sa isi monteze xenon sa apeleze la Doc, este un om care isi respecta cuvantul (foarte rar mai gasesti asa ceva)
B 52 NPO
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cine e si cum il gasesc pe doc? vreau si eu xenoane . cam cat ma costa unele bune cu tot cu montaj??
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sai in alta parte in bucuresti unde mai stiti sau unde ati montat voi?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Vezi ca ai anuntul lui la Bazar.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”