Parerea mea
Am avut si eu un mic acident cu un logan
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Re: Am avut si eu un mic acident cu un logan
Felicitari si la cat mai multi fara probleme. Insa nici 1000000 de km de experienta nu justifica ce ai facut in cazul asta
, putea iesi mult mai urat pt toata lumea. Asa ca fi sofer din toate punctele de vedere.
Parerea mea
Parerea mea
-
candymann
si daca tot ai condus atatea te-ai gandit k s-ar putea sa zbori pe lumea ailalta dintr-o prostie? nush cine il shtie pe marele pilot de raliuri Lodovic Balint. si ala era cel mai bun la momentul respectiv. a murit intr-un banal accident de masina pe soselele patriei.white_vyper scrie:Am 11 ani de cand conduc si la modu serios vb aveam 2 golfuri 2 si eu si framiu mai mic cu 1an si 8luni mergeam pe malul raului Moldova si raliu o zi intreaga.Am 5 ani de cand lucrez pe utilaje grele vola,buldozer.etc.Si 2ani pe tir.Permis de un an si o luna(120mii km).Si ca sa ma fac cat paunu am 2 ani de kart si 3 ore de zbor cu planoru,sa nu mai zic de motocicleta.Deci pt asa ceva traiesc,sa conduc tot ce se poate.Si nu sa ca alti sau suit o data in masina sau in altceva si gata stiu sa conduc.Ma pot numi astronaut nu sofer.Eu nu stateam pe mirc sau jucam cs la varsta respectiva.
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
white_vyper scrie:Am 11 ani de cand conduc si la modu serios vb aveam 2 golfuri 2 si eu si framiu mai mic cu 1an si 8luni mergeam pe malul raului Moldova si raliu o zi intreaga.Am 5 ani de cand lucrez pe utilaje grele vola,buldozer.etc.Si 2ani pe tir.Permis de un an si o luna(120mii km).Si ca sa ma fac cat paunu am 2 ani de kart si 3 ore de zbor cu planoru,sa nu mai zic de motocicleta.Deci pt asa ceva traiesc,sa conduc tot ce se poate.Si nu sa ca alti sau suit o data in masina sau in altceva si gata stiu sa conduc.Ma pot numi astronaut nu sofer.Eu nu stateam pe mirc sau jucam cs la varsta respectiva.
Am inteles eu bine?? Conduci de la varsta de 8 ani (nu mai spun de fratele tau care avea 6 ani) un golf 2??? Cum ajungeai la pedale, cum vedeai in fata? Nu vreau sa fiu rau dar totusi?
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
-
white_vyper
- Numar Inmatriculare: ...
Si mama mia zis de ce mam coborat la nivelul lui...A mai are omu si niste scapari.A fost invatare de minte.
-
white_vyper
IceRidder scrie:white_vyper scrie:Am 11 ani de cand conduc si la modu serios vb aveam 2 golfuri 2 si eu si framiu mai mic cu 1an si 8luni mergeam pe malul raului Moldova si raliu o zi intreaga.Am 5 ani de cand lucrez pe utilaje grele vola,buldozer.etc.Si 2ani pe tir.Permis de un an si o luna(120mii km).Si ca sa ma fac cat paunu am 2 ani de kart si 3 ore de zbor cu planoru,sa nu mai zic de motocicleta.Deci pt asa ceva traiesc,sa conduc tot ce se poate.Si nu sa ca alti sau suit o data in masina sau in altceva si gata stiu sa conduc.Ma pot numi astronaut nu sofer.Eu nu stateam pe mirc sau jucam cs la varsta respectiva.
Am inteles eu bine?? Conduci de la varsta de 8 ani (nu mai spun de fratele tau care avea 6 ani) un golf 2??? Cum ajungeai la pedale, cum vedeai in fata? Nu vreau sa fiu rau dar totusi?
-
onacus
Ortografia pls!!!!!!!!!!!!!! 
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
@white_vyper si pana la urma ce varsta ai?..ca inca sunt in ceata
...ca la profil scrie 19
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
white_vyper
19.De ce am facut prea multe in 19ani?
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
white_vyper scrie:Am 11 ani de cand conduc si la modu serios vb aveam 2 golfuri 2 si eu si framiu mai mic cu 1an si 8luni mergeam pe malul raului Moldova si raliu o zi intreaga.Am 5 ani de cand lucrez pe utilaje grele vola,buldozer.etc.Si 2ani pe tir.Permis de un an si o luna(120mii km).Si ca sa ma fac cat paunu am 2 ani de kart si 3 ore de zbor cu planoru,sa nu mai zic de motocicleta.Deci pt asa ceva traiesc,sa conduc tot ce se poate.Si nu sa ca alti sau suit o data in masina sau in altceva si gata stiu sa conduc.Ma pot numi astronaut nu sofer.Eu nu stateam pe mirc sau jucam cs la varsta respectiva.
1. Deci tu conduci de la 8 ani. Foarte responsabil
2 Bulldozer?? WTF?? ce legatura are?? Banuiesc ca nu are rost sa intreb de atestate...
3 Ai 19 ani si ai 2 ani pe tir?? Din cate stiu eu, categoria de permis necesar ca sa conduci un tir o poti dobandi dupa 21 sau 22 de ani(nu mai stiu exact)
4 Planorul...la fel WTF???
5 Permis de 1 an si o luna. Deci tu de abia ai scapat de bulina galbena, dar pentru asta ai fost si pe tir si pe bulldozer si pe planor..."sa nu mai zic de motocicleta"
Nu zic ca ai facut prea multe in 19 ani.
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Eu nu vreau sa te critic...si nici nu zic ca ai facut prea multe....dar mai multa atentie in trafic...de fapt cam asta a spus toata lumea...atunci cand vedem ca am gresit...primul pas e sa recunosti...si eu am ajuns la politie din vina uneia si ea dadea vina pe mine ca ma hlizeam in masina (eram tanar) ....dar nu asta e important, ca te-a sicanat 3 km mai in urma si asta merita?!...nu e normal ...important e sa ne dam seama de ceea ce facem...daca toti am proceda la fel...eu unu nu as mai iesi cu masina pe strada, sincer...stiind ca ma asteapta un astfel de comportament...iar cu tiru ce naiba nici macar nu ai varsta necesara si iti trebuie atestat...daca te-a lasat tata cu tiru in parcare e altceva...pana atunci iti recomand si nu o lua ca o parere de rau...fi atent in trafic , masinile se pot indrepta dar oamenii mai greu
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Fratilor am obosit sa citesc topicul asta. S-a scris 4 pagini si el inca nu e convins ca a facut o foarte mare greseala punindu-si mintea cu ala. Inca o mai tine pe a lui ca e pilot, sofer de tir si mai stiu si eu ce si cum sa se dea mai cocos unul mai slab pregatit ca el. Si eu am fost de 19 ani dar niciodata nu am judecat asa. Pai in primul rind nu esti sofer deloc, poti avea 1.000.000 km si cu naveta cosmica atita timp cit nu esti preventiv. Eu cred ca asta diferentiaza conducatorii auto de adevaratii soferi.
Inca odata iti spun cu aceasta atitudine pe sosea nu pui in pericol doar viata ta si a unui dobitoc care nu stiu ce ti-a facut ci a unor oameni nevinovati. Nu iti zic din rautate dar revizuieste-ti atitudinea ca cu banii nu poti face un om ca nou.
Inca odata iti spun cu aceasta atitudine pe sosea nu pui in pericol doar viata ta si a unui dobitoc care nu stiu ce ti-a facut ci a unor oameni nevinovati. Nu iti zic din rautate dar revizuieste-ti atitudinea ca cu banii nu poti face un om ca nou.
-
white_vyper
Categfria D se ea dupa 3 ani de conducere.Atestate nu am dar am toate categoriile inafara de D.fac poza la permis da ce rost are?Pixel scrie:white_vyper scrie:Am 11 ani de cand conduc si la modu serios vb aveam 2 golfuri 2 si eu si framiu mai mic cu 1an si 8luni mergeam pe malul raului Moldova si raliu o zi intreaga.Am 5 ani de cand lucrez pe utilaje grele vola,buldozer.etc.Si 2ani pe tir.Permis de un an si o luna(120mii km).Si ca sa ma fac cat paunu am 2 ani de kart si 3 ore de zbor cu planoru,sa nu mai zic de motocicleta.Deci pt asa ceva traiesc,sa conduc tot ce se poate.Si nu sa ca alti sau suit o data in masina sau in altceva si gata stiu sa conduc.Ma pot numi astronaut nu sofer.Eu nu stateam pe mirc sau jucam cs la varsta respectiva.
1. Deci tu conduci de la 8 ani. Foarte responsabil
2 Bulldozer?? WTF?? ce legatura are?? Banuiesc ca nu are rost sa intreb de atestate...
3 Ai 19 ani si ai 2 ani pe tir?? Din cate stiu eu, categoria de permis necesar ca sa conduci un tir o poti dobandi dupa 21 sau 22 de ani(nu mai stiu exact)
Nu zic ca ai facut prea multe in 19 ani.

- IceRidder
- Uichi Sec
tinand cont si viteza maxima pe care spui ca ai atins-o cu acest 1,4 90 Cp eu iti spun sa ai grija sa nu ajungi la stirile de la ora 17:00 cunosteam deja destui. Drive Safe 
-
white_vyper
Imi vine sa rad uneori da nu o fac.Imi stiu partea mea de vina.Si unde scrie ca nu am voie fara atestat?Am facut CT, SV si BN Fara atesta.Eu cunosc persoana care a facut toata tara fara permis.
- IceRidder
- Uichi Sec
si intrebarea este: ce castigi? devii mai smecher? eu cred ca nu. Devii doar mai vulnerabil.
Cum zicea Frank Lucas: Cel mai galagios din camera este si cel mai vulnerabil.
Cum zicea Frank Lucas: Cel mai galagios din camera este si cel mai vulnerabil.