stiu si eu ca daca am un semnal video de undeva il pot folosi, intrebarea e daca un GPS are mufa de video out!alex82 scrie:@aiurica la ce navigatie te referi? daca ai pe tel..normal ca se poate pune si pe tv) daca tel tau are cablu pt video
Sisteme navigatie (pe telefonul mobil)!!!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Sisteme navigatie (pe telefonul mobil)!!!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
NU e ma..la BAW a fost altceva..l-a stricatMihay scrie:cine e prietena ta?
Angelina Jolie?![]()
sa iti zica Baw cum al meu Mio A 701 cu Igo 2008 3 d l-a bagat pe niste scari intre blocuri. si pe mine la fel a2a zise mai intampla insa eu sunt ff multumit de el..si de soft
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
prietena mea?...eeeeeeee...o reporteritza protv
...dar nu asta conteaza...ideea in general la pda/tel/gps...este ca au un o intarzaiere in transmiterea datelor...si o data activat gps-ul consuma mult bateria e si normal de altfel
@Mihay pe tine cat te tine bateria cu gps-ul vbt normal, adica o utilizare standard sa zic asa...ca al meu mai mult de 2 zile nu tine si asta fara gps activat...cu gps-ul activat nici nu vreau sa-mi aduc aminte
@Mihay pe tine cat te tine bateria cu gps-ul vbt normal, adica o utilizare standard sa zic asa...ca al meu mai mult de 2 zile nu tine si asta fara gps activat...cu gps-ul activat nici nu vreau sa-mi aduc aminte
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mihay
- Supermoderator
tine 2 zile pana scad de tot liniutele la baterie..apoi pe Rosu cu mesajele alea de reincarcare lejer ma mai duce o zi...chiar 2..e ceva ciudat. Cu gps dat drumul fara alimentare maxim 2 ore...
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
hehe cat de tare...deci nu e al meu de vina...m-am mai linistit imi faceam griji ca al meu a fost un lot cu o baterie mai slaba....si chiar ciudata faza pe rosu ca te tine atat...eu sincer nu l-am lasat sa vad cat merge pana se descarca...na frica sa raman fara tel in mijlocul pustiului 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- janusRO
Eu folosesc aplicatia Maps integrata pe Nokia 5800 xpress (bazat pe Navteq).
Fara un incarcator auto pt. telefon bateria se duce f. repede asa ca nu exista alta optiune...
Am mai folosit un dipsozitiv Garmin care m-a scos din minti de multe ori...
Comparativ gasesc ca cel furnizat de Nokia e mai placut si mai prompt cand anunta manevrele plus ca nu zice "recalculez" pana iti vine sa-l zvarli pe fereastra .. recalculeaza fara sa te sacaie (tace malc)
Pentru Romania insa harta este modesta, nu se compara cu Road-ul alaturi de Garmin mobile XT
e adevarat ca pentru a putea naviga l-am folosit numai dupa plata licentei pentru o luna (n-am avut nevoie de mai mult) cca. 13 EUR. Hartilele-am gasit pe net ca altfel ma omora traficul pe mobile internet (caz semnalat de alti membri ai clubului) .. noroc cu cardul de 8GB cu care vine telefonul...

Fara un incarcator auto pt. telefon bateria se duce f. repede asa ca nu exista alta optiune...
Am mai folosit un dipsozitiv Garmin care m-a scos din minti de multe ori...
Comparativ gasesc ca cel furnizat de Nokia e mai placut si mai prompt cand anunta manevrele plus ca nu zice "recalculez" pana iti vine sa-l zvarli pe fereastra .. recalculeaza fara sa te sacaie (tace malc)
Pentru Romania insa harta este modesta, nu se compara cu Road-ul alaturi de Garmin mobile XT
e adevarat ca pentru a putea naviga l-am folosit numai dupa plata licentei pentru o luna (n-am avut nevoie de mai mult) cca. 13 EUR. Hartilele-am gasit pe net ca altfel ma omora traficul pe mobile internet (caz semnalat de alti membri ai clubului) .. noroc cu cardul de 8GB cu care vine telefonul...
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Oricarui sistem i se poate dezactiva functia de anuntat: "recalculez ruta", asa ca nu e neaparat necesar sa devina stresant. La fel cum i se poate dezactiva "ati depasit limita de viteza" (pe care o activez cand merg cu gasca, sa pot sa-i stresez mai bine 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu am pe un nokia sygic si ma declar multumit...de`asemenea nu am stres cu recalcularea rutei 
- janusRO
pare interesant,alex82 scrie:eu am pe un nokia sygic si ma declar multumit...de`asemenea nu am stres cu recalcularea rutei
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
daca nu vrei sa`l cumperi...google it...vei gasi destule forumuri
- janusRO
Am instalat versiunea 7.7.1 care functioneaza pe Nokia 5800 dar harta romaniei e modesta rau...
se poate face ceva?
am incercat o alta harta de cca 22 mb dar nu o "vede", desi este tot format pak
se poate face ceva?
am incercat o alta harta de cca 22 mb dar nu o "vede", desi este tot format pak
- janusRO
Am fost in Grecia, distanta totala parcursa fiind in Ro-Bg-GR de 3600 km, consum 6,7 pt. 1.4i.
Am folosit Sygic si Garmin.
Sygic-ul se inchidea destul de des fara vre-un avertisment + cateva mesaje de eroare, dara pana la urma cu ceva nervi si-a facut treaba.
Faza tare la Garmin mobile XT a fost mesajul ca nu poate calcula ruta pentru ca sunt PREA MULTE DRUMURI din locatia curenta
.. se intampla undeva in Grecia cautand ruta de intoarcere
Am folosit Sygic si Garmin.
Sygic-ul se inchidea destul de des fara vre-un avertisment + cateva mesaje de eroare, dara pana la urma cu ceva nervi si-a facut treaba.
Faza tare la Garmin mobile XT a fost mesajul ca nu poate calcula ruta pentru ca sunt PREA MULTE DRUMURI din locatia curenta
- adioperator
- Numar Inmatriculare: TL-86-AAA
Ai incercat sa-i dai si un punct intermediar intre locati respectiva si destinatie?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Eu folosesc Garmin cu Romania Map 2008 pe un N95 clasic.
Merge super bine, numai cu gps-ul intern nu gaseste niciodata satelitii, insa folosesc un GPS extern, tot nokia si merge super bine.
Merge super bine, numai cu gps-ul intern nu gaseste niciodata satelitii, insa folosesc un GPS extern, tot nokia si merge super bine.
- janusRO
O surpriza placuta de care eu abia acum am aflat: Sygic Mobile Maps 10
pe nokia 5800 (symbian) arata foarte bine
pe nokia 5800 (symbian) arata foarte bine