XXL Center - Tapiterii auto personalizate

Ofertele firmelor, special pentru ClubC4
Reguli forum
1. Persoanele juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu unul din membrii echipei ClubC4(Bogdan, Mihay, Aiurica, Dan Pasare)
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
Scrie răspuns
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: XXL Center - Tapiterii auto personalizate

Mesaj de Motzoi C4 »

xxlcenter scrie:Precum am promis, atasez mai jos poze cu 3 variante montate pe scaune de C4 coupe.

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine

O oferta completa pentru 5 locuri din piele simpla, neagra, cu cusaturi albe si logo-uri citroen pentru locurile din fata la ce pret ar ajunge?Pentru un C4 Coupe
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Am comis o greseala. Pielea am vazut ca e foarte scumpa.Ma intereseaza materialele din ultimele doua poza, dar doar negre.Cat m-ar costa pentru toata masina C4 coupe, cu logo-urile citroen pe scaunele din fata. Leather look decat negru.Astept raspuns. Va multumesc
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

citeste si tu tot topicul si ai sa gasesti preturile cerute!
va rog fiti mai atenti cand postati.
exista un configurator pe site-ul lor, va puteti alege culori.....indrazniti......
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Ok, m-am documentat.E acelasi pret pentru ce vreau eu ca pentru combinatia Leather Look Black + RS Design Silver. Adica aprox 445 eur cu TVA(include logo-ul) - 5% = in jur de 430 eur. :D
Albert Premium
Numar Inmatriculare: MS20ASF

Mesaj de Albert Premium »

Motzoi C4 scrie:

O oferta completa pentru 5 locuri din piele simpla, neagra, cu cusaturi albe si logo-uri citroen pentru locurile din fata la ce pret ar ajunge?Pentru un C4 Coupe
Cred ca am mai spus odata, dar ma repet. Preturile nu difera in functie de modelul masinii, tehnologia de fabricare fiind aceeasi pentru orice model: tipare digitale si precizie de fabricare de 0,2 mm.
Preturile difera in functie de materialele alese si de numarul de locuri pentru care se da comanda.
Din piele neagra simpla nu se face si iti spun si motivele, desi cred ca si pe acestea le-am mai mentionat odata: avand in vedere ca de 2 ani la grupul VW-Audi s-a schim bat configuratia la tapiterii si pe exterior nu se mai foloseste piele, la acest accesoriu este la fel. Pielea pe exterior necesita intretinere costisitoare si crapa foarte usor in timp(vezi tapiterii de piele la masini din anii '90). In locul acesteia fabrica foloseste Leather Look, adica imitatie de piele sau piele ecologica, mult mai rezistenta la uzura in timp si mult mai ieftin de intretinut.
Pe mijloc daca doresti se poate folosi piele Alcantara neagra in 2 variante: Alcantara perfo black sau Alcantara IL black.
Din imitatie de piele complet, nu se face pentru ca acest material este foarte incomod pe partea din mijloc a scaunului. Vara, este extrem de fierbinte si iarna este extrem de rece.
Pe mijloc se foloseste fie un material textil, fie material textil RS Design, fie piele Alcantara.
Preturile difera in functie de combinatia aleasa.
Pentru 2 locuri Leather Look-material textil sau Leather Look-RS Design este la pretul de 243 EUR+TVA. Varianta Leather Look-Alcantara perfo este la pretul de 329 EUR+TVA, iar varianta Leather Look-Alcantara IL este la pretul de 361 EUR+TVA.
Logo-urile Citroen sunt 14 EUR+TVA/2 scaune .
Albert Premium

Motzoi C4 scrie:Ok, m-am documentat.E acelasi pret pentru ce vreau eu ca pentru combinatia Leather Look Black + RS Design Silver. Adica aprox 445 eur cu TVA(include logo-ul) - 5% = in jur de 430 eur. :D
Imi permit sa te corectez: 361 EUR+TVA este varianta Leather Look Black-RS Design Silver. Daca se adauga logo-ul Citroen pe cele 2 scaune fata: 375 EUR+TVA.
Pretul in EUR cu TVA inclus este de 425 EUR, pret din care s-a scazut discount-ul de membru clubC4. Daca mai aveti nevoie de oferte de pret, va rog cititi mai intai tot topic-ul si abia dupa aceea daca nu gasiti informatiile necesare, postati un mesaj sau lasati un mail la adresa office@husa-auto.ro .
Albert Premium

Oferta promotionala pentru detinatorii de C4 coupe!!!
Oferta valabila pana vineri 6 februarie 2009, ora 17.

De vanzare un set de huse pentru acest model de masina(5 locuri), combinatie de materiale Leather Look Silver+RS Design Silver+Logo Citroen pe cele 2 scaune fata.
Pretul este de 250 EUR, pret care include TVA.

Acest set este la jumatate fata de varianta normala din simplul fapt ca un detinator de C4 coupe s-a razgandit, comanda fiind deja data si setul deja fabricat.

Modelul de C4 coupe pe care se potriveste acest set este redat in cele 2 poze atasate mai jos.
Materialele le aveti de asemenea mai jos atasate.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

culorile sunt cele prezentate?
Albert Premium

Aiurica scrie:culorile sunt cele prezentate?
Da, bineinteles.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Setul are si logo-ul Citroen? Iar daca nu, se poate face?
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Albert Premium

Dan pasare scrie:Setul are si logo-ul Citroen? Iar daca nu, se poate face?
Setul are deja logo-ul Citroen, deoarece este deja fabricat. Setul a fost comandat de un client care s-a razgandit.
Albert Premium

Oferta promotionala pentru membrii clubC4!!!
Oferta este valabila in perioada 9 februarie 2009- 9 martie 2009.

Urmatoarele materiale intra in aceasta oferta promotionala:
1. Autotextil Black, Autotextil Fashion, Autotextil Fashion Nimbus - materiale de exterior
2. Decent Red, Decent Camel, Decent Black, Piano Black, Andy Blue, Lotus Black, Twist Antracit, Sprint Antracit, Hard, Bambo Antracit, Bambo Camel si RS Design Gray - materiale de interior

Pretul de lista pentru o astfel de combinatie este in mod normal cuprins intre 181 EUR+TVA si 272 EUR+TVA.

Pentru detalii suplimentare, privind pretul asteptam o cerere de oferta pe mail, alaturi de numarul de telefon.

Imagine

Imagine
Albert Premium

Oferta pentru setul de huse la 250 EUR, de mai sus este inca valabila.
Pentru ca mi s-au cerut poze cu acest set, aveti mai jos cateva poze cu spatarele scaunelor fata de la setul expus in vanzare.

Imagine

Imagine

Imagine
Albert Premium

xxlcenter scrie:Oferta pentru setul de huse la 250 EUR, de mai sus este inca valabila.
Pentru ca mi s-au cerut poze cu acest set, aveti mai jos cateva poze cu spatarele scaunelor fata de la setul expus in vanzare.
Oferta mai este valabila si pretul este negociabil.
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

daca tot venim la Medias pt o intalnire anuala, eu cred ca cel mai bine pt ambele parti, noi detinatori de c4, voi care vindeti huse pt c4, sa veniti cu mostre de material sau chiar huse si tare mie ca nu o sa mai plecati de acolo cu husele astea.....
Scrie răspuns

Înapoi la “Oferte Firme”