Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Starea Drumurilor - Intrebari si Raspunsuri
In viitorul apropiat vreau sa merg in Moldova si nu cunosc starea drumurilor si pe ce traseu sa merg. Trebuie pt inceput sa ajung din Turda in Falticeni si vreau sa vad Lacul Rosu si Cheile Bicazului si Lacul Izvorul Muntelui.
O varianta de traseu ar fi Turda- Tg.Mures-Reghin-Toplita-Gheorghieni-Bicaz-pe linga Lacul Izvorul Muntelui-Falticeni = 418 km. A 2-a varianta ar fi: Turda-Tg. Mures-Sovata-Gheorghieni-Bicaz-pe linga Lacul Izvorul Muntelui-Falticeni = 358 km.
Care cunoasteti traseele astea care drum mi-ati recomanda. Aici luati in calcul starea drumului si peisajele si de ce nu si distanta, dar asta nu e cea mai importanta.
O varianta de traseu ar fi Turda- Tg.Mures-Reghin-Toplita-Gheorghieni-Bicaz-pe linga Lacul Izvorul Muntelui-Falticeni = 418 km. A 2-a varianta ar fi: Turda-Tg. Mures-Sovata-Gheorghieni-Bicaz-pe linga Lacul Izvorul Muntelui-Falticeni = 358 km.
Care cunoasteti traseele astea care drum mi-ati recomanda. Aici luati in calcul starea drumului si peisajele si de ce nu si distanta, dar asta nu e cea mai importanta.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
ce pot sa ti zic e din vara trecuta
Sovata - Gheorghieni - Lacu Rosu - Bicaz e un drum de nota 9+ . Poate aflam de ceva mai recent ....
Sovata - Gheorghieni - Lacu Rosu - Bicaz e un drum de nota 9+ . Poate aflam de ceva mai recent ....
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da. Ai niste bucati de drum denivelat puternic pe la animalele alea de la toplia (inainte si dupa, vreo 50km in total), dar dupa aia e ok.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Am decis sa merg pe al 2-lea traseu, adica: Turda-Tg. Mures-Sovata-Gheorghieni-Bicaz-pe linga Lacul Izvorul Muntelui-Falticeni. Pina acum am auzit ca e bun, nimeni nu a zis de portiuni cu denivelari mari sau "offroad".
- Mr_kokaa
- Maniac
cine mai stie ceva recent de
Bucuresti- Targoviste - Campulung Muscel
Pitesti - Campulung Muscel - Brasov ?
cum se circula pe acolo
Bucuresti- Targoviste - Campulung Muscel
Pitesti - Campulung Muscel - Brasov ?
cum se circula pe acolo
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- bedexe
- Numar Inmatriculare: BDX
Bune ambele variante. Doar dupa Pitesti e o portiune mai proasta, dar apoi e ok.
(recent ... sa fie cam 3-4 sapt)
(recent ... sa fie cam 3-4 sapt)
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@kokaa, de ce intrebi? Plecam pe acolo? 
Eu iti spuneam ca prefer varianta Buc - Pitesti - Campulung - Rucar - Bran, desi e mai lunga.
Probleme cu drumul sunt:
- la iesirea din Pitesti - circa 10-15 km, drum destul de prost, dar nu groaznic
- cativa km dupa Rucar, pe serpentine, unde este destul de rupt drumul, dar nu in asa hal incat sa ne faramam masinile.
Eu iti spuneam ca prefer varianta Buc - Pitesti - Campulung - Rucar - Bran, desi e mai lunga.
Probleme cu drumul sunt:
- la iesirea din Pitesti - circa 10-15 km, drum destul de prost, dar nu groaznic
- cativa km dupa Rucar, pe serpentine, unde este destul de rupt drumul, dar nu in asa hal incat sa ne faramam masinile.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
@kokaa... am fost saptamana trecuta pe buc targoviste campulung...buc targoviste il stim e super bun....surpinzator de la targoviste la campulung e asfalt
....si e proaspat...mi-a placut la nebunie...si e gol golutz...poate ultmii 10 km max sunt mai "urati" (nu cred ca au primit primariile aprobare de asfaltare)...dar se merge bine....nu mai stai ca inainte...e cu totu alta branza...mi-a placut mult 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Am fost si eu pa acolo la inceputul saptamanii. Parca mi s-au parut mai multi km si la suspensiile mele drumul mi s-a parut de-a dreptul groaznic.Bogdan98 scrie:...... la iesirea din Pitesti - circa 10-15 km, drum destul de prost, dar nu groaznic
.........
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Mr_kokaa
- Maniac
@Bogdan98
Bogdane cred ca mergem pe Targoviste. 1 e mai scurt 2 e recomandat de florin
daca e tu poti iesi prin Chiajna centura spre Chitila, eu ies pe Grivitei , Chitila si sus spre Tartasesti.
vb pe telefon!
Bogdane cred ca mergem pe Targoviste. 1 e mai scurt 2 e recomandat de florin
daca e tu poti iesi prin Chiajna centura spre Chitila, eu ies pe Grivitei , Chitila si sus spre Tartasesti.
vb pe telefon!
- schummy_2007
- Numar Inmatriculare: GL-82-BIG
La sfarsitul lunii vreau sa merg spre Deva pe ruta Galati-Adjud-Targu Secuiesc-Brasov-Sibiu-Deva. Cine stie cum este drumul pe Oituz? Multumesc.
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Ultima oara am mers de craciun pe acolo si era foarte bun
- Mr_kokaa
- Maniac
@florinc4 - merci de sfat
am mers pe Targoviste
un placut traseu pe ploaie
drumul ok de la Targoviste spre Campulung
spre Voinesti s a reparat drumul si e marfaaaa
ultimii 15 km spre Campulung ... dezastru max 40km/h
am mers pe Targoviste
un placut traseu pe ploaie
drumul ok de la Targoviste spre Campulung
spre Voinesti s a reparat drumul si e marfaaaa
ultimii 15 km spre Campulung ... dezastru max 40km/h
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
@kokaa...nu le putem avea pe toate
...dar peisaju e destul de frumos de la targoviste spre campulung...partea cea mai nasoala a drumului mi se pare ca este pe la livezi unde incepe sa urce drumu.......unde sunt cateva damburi, denivelari...care daca nu le stii si mergi cu viteza sari realmente in aer cu masina...denivelari unde am spart scutu la fabia de 2 ori 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Mr_kokaa
- Maniac
stai linistit
acolo am mers cu 30km/h
am avut fetele cu mine si nu aveam cum sa merg mai tare.
plus ca eram dupa o noapte alba , petrecuta la Constanta.
la intoarecere (Azi) am intrat pe DN1 prin Ploiesti. Sincer imi pare rau ca am schimbat traseul.
acolo am mers cu 30km/h
am avut fetele cu mine si nu aveam cum sa merg mai tare.
plus ca eram dupa o noapte alba , petrecuta la Constanta.
la intoarecere (Azi) am intrat pe DN1 prin Ploiesti. Sincer imi pare rau ca am schimbat traseul.