GPL Pro-Contra
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: GPL Pro-Contra
Diferenta este ca la bulgari si salariul mediu este mai mic decat la noi, asa ca prin comparatie, pentru ei combustibilul este mai "scump" decat pentru noi.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
alc2
- Numar Inmatriculare: B90RLA
Concluzia ar fi ca petul carburantilor e legat mai mult de puterea de cumparare si mai putin de piata UE sau non , slavi sau latini , resursa sau nu .
LE La moldovenii de peste Prut combustibilii sunt cam la jumatate fata de noi , fara sa aibe resurse deosebite.
LE La moldovenii de peste Prut combustibilii sunt cam la jumatate fata de noi , fara sa aibe resurse deosebite.
-
dimabogdan
Iar aduce osanale mediului privat din domeniul petrolului.
Conteaza foarte mult venitul mediu, chiar daca sunt privati, pentru ca un petrolist din Germania e platit cu 2-3000 de euro si un roman e platit cu 4-500.Cum salariile intra la costuri de productie, rezulta ca in Romania se urmareste doar imbogatirea rapida, fara scrupule si cu mari dureri de...spate, fata de "tiganul " de pe plantatie.Statul roman, recte boul de Nastase a vandut o companie de altfel profitabila, pe nimic, unui grup care a dat cateva milioane spaga si ...voila, ce bine merge acum Petromul, dom'ne, ceva de speriat.
Conteaza foarte mult venitul mediu, chiar daca sunt privati, pentru ca un petrolist din Germania e platit cu 2-3000 de euro si un roman e platit cu 4-500.Cum salariile intra la costuri de productie, rezulta ca in Romania se urmareste doar imbogatirea rapida, fara scrupule si cu mari dureri de...spate, fata de "tiganul " de pe plantatie.Statul roman, recte boul de Nastase a vandut o companie de altfel profitabila, pe nimic, unui grup care a dat cateva milioane spaga si ...voila, ce bine merge acum Petromul, dom'ne, ceva de speriat.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Venitul mediu si puterea de cumparare vor fi intotdeauna criteriile relevante.
Citroen C4, 1.6 vti

- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
daca esti limitat la piata interna!
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ajutor un moderator, curatenie pe aici.
exista un topic cu preturi gpl si se poate muta acolo discutia irelevanta de aici.
aici as vrea sa ne limitam la experiente pozitive/negative pentru informarea tuturor
exista un topic cu preturi gpl si se poate muta acolo discutia irelevanta de aici.
aici as vrea sa ne limitam la experiente pozitive/negative pentru informarea tuturor
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- mediaset
- Numar Inmatriculare: 14-AG TVR
Azi am facut 21.000 pe GPl exact un an. fara 3 zile .am fost la barlad cu 34 litri de gaz si am trecut prin Targoviste ploiesti,buzau focsani,Nu a sarit pe benzina pana la barlad pana am alimentat iar ca sa am de plimbare prin satucul ala undeva la 30 km de barlad.si am mers destul de tare ca am dat 400 lei amenda la radar.In moldova gazul era cam 3,05-3,08 dar am vazut si intr-un loc 2,9 lei .Am bagat azi Gaz de la ploiesti de la un particular si imediat mi-a aparut ceckul si depolution system fault dar motorul nu si-a pierdut din putere .este prima oara cand se aprinde de cand am pus instalatia,Cand am ajus la Pitesti dupa ce am oprit motorul 10 min vad ca momentan s-a stins.Sper sa ramana asa.Consum vine cam 5,0 raportat la motorina.asta in conditii de 4 persoane,clima pe auto 23,5 si portbagajul absolut super plin.Media pe CB1 pe ultimii 8000km 8,6
Peugeot 207 1,6 110cp Gris manitoba & Peugeot 307 ,1,6 110CP GPL+ Benzina Gris Aluminium 2005
- Tomita
- cre8or
1 an jumatate de gpl
- 50.000km
- 2 revizii - nu a fost nevoie de absolut nimic de inlocuit. filtre curate luna
- alimentat 95% gpl lukoil
- la revizia masinii facuta la cartec am primit felicitari referitor la cum trage masina (avand in vedere vrsta, km, si combustibilul folosit)
- foarte multumit de investitie. lasand faptul ca banii i-am amortizat in primele 6 luni
- 50.000km
- 2 revizii - nu a fost nevoie de absolut nimic de inlocuit. filtre curate luna
- alimentat 95% gpl lukoil
- la revizia masinii facuta la cartec am primit felicitari referitor la cum trage masina (avand in vedere vrsta, km, si combustibilul folosit)
- foarte multumit de investitie. lasand faptul ca banii i-am amortizat in primele 6 luni
- mediaset
Se da urmatoarea problema .Astia(guvernantii) au raportat pretul gazului la motorina adica au calculat ei cam cati litri bagi de o anumita suma si cam cati km faci si au vrut sa fie undeva la fel ca costuri de deplasare egale .Daca vor creste destul de rau pretul la motorine (acize de 4,3 din 1 ianuarie si cresterileulterioare cere le vrea comisia europeana )ce se va intampla cu gazul.?Va ajunge ca hulitul GPL sa fie dorit de toti ca va oferii o solutie ieftina de deplasare?s-au va avea acelasi pret ca benzina?Probabil anii ce vin ne va da raspunsul
Peugeot 207 1,6 110cp Gris manitoba & Peugeot 307 ,1,6 110CP GPL+ Benzina Gris Aluminium 2005
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Daca nu se refera strict la C4, ma bag si eu:
5 ani de folosit GPL pe Cielo, cam 80.000km pe GPL. Am schimbat membranele regulatorului o singura data in 5 ani, desi cred ca trebuia la 2 ani...
Cel mai bun GPL era la OMV (in tara), dar cel mai bun cu care am mers eu l-am luat din Ungaria.
Pe ansamblu, multumit, f. satisfacut chiar, cand mergeam in concediu la mare cu juma' de pret fata de mersu' pe benzina (dus/intors la mia de km)!
5 ani de folosit GPL pe Cielo, cam 80.000km pe GPL. Am schimbat membranele regulatorului o singura data in 5 ani, desi cred ca trebuia la 2 ani...
Cel mai bun GPL era la OMV (in tara), dar cel mai bun cu care am mers eu l-am luat din Ungaria.
Pe ansamblu, multumit, f. satisfacut chiar, cand mergeam in concediu la mare cu juma' de pret fata de mersu' pe benzina (dus/intors la mia de km)!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- mediaset
Si ai observat ceva probleme la motor?Compresie,tacheti?Stim bine ca Cielo au fost printre primele masini moderne ce au fost alimentate cu GPL.Voi care ati avut o masina Cielo aveti destui km si o experienta mai vasta.
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Nicio o problema de la GPL, in afara de injectoare care trebuiau curatate mai des, daca nu mergeai si pe benzina... Si eu i-am pus evacuare completa de 50, Borla sport inox, adica a vazut talpi pe gaz...fara menajamente!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- Tomita
- cre8or
stiu caz concret de cielo care face ca toti dracii pe benzina si cand merge pe gaz, toarce atat de curat. si nu gpl de calitate, ci toate porcariile, din butelii, de peste tot. ma uitam de prost cum huruia motorul pe benzina si ce frumos ducea pe gaz (ca gpl nu pot s aii spun la ce cocktail avea omul)
- mediaset
DEPOLLUTION FAULTY.De aseara de pe autostrada mi-a aparut eroarea si inca nu s-a stins.mentionez ca masina are exact 70.000.Nu se simte motoor mai puturos s-au alceva.De al ce poate fi?
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
o fi de la gaz
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)