SIAB 2007
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Am fost si eu azi dimineata la SIAB, am reusit sa intru cu masina in parcare, dar destul de prost organizat. Cateva poze (recunosc ca am fotografiat mai putin masini si mai mult ...
)

Ultima oară modificat Dum Oct 07, 2007 6:49 pm de către Ovidiu, modificat de 3 ori în total.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
?!HaPPy scrie:uuufaaaaaa..... volvo ala are un fund incredibil de obraznic...ca sa nu mai zic de culoare...
Si e incredibil de rotund pentru o caramida volvo!!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
P S L
@ dumiflo: nu te iert ca nu ai trecut si pe la mine la suzuki...
@ dmx: si nici pe tine, mai ales ca ai prezentat singur dovezi: 3-ul alb de langa standul nostru si pe deasupra poza cu Intruderul de 1800, dovada ca ai fost chiar pe la stand si nu m-ai bagat in seama.
@ dmx: si nici pe tine, mai ales ca ai prezentat singur dovezi: 3-ul alb de langa standul nostru si pe deasupra poza cu Intruderul de 1800, dovada ca ai fost chiar pe la stand si nu m-ai bagat in seama.
Dacia 1310, 2000, injectie 
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
:D:D
C4 1.6 HDI coupe cu tot ce-i trebuie
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
nero
- Robotizat
Am reusit (cu greu) sa ajung si eu, interesant targul, dar ca de obicei organizare proasta. Aproape ca imi vine sa imi iau o zi libera in timpul saptamanii ca sa pot vedea tot fara sa trebuiasca sa ma inghesui si sa stau juma' de ora sa ma sui intr-o masina.
Anyway, cand ajung acasa o sa pun ceva poze, sa vad daca a iesit ceva.
Anyway, cand ajung acasa o sa pun ceva poze, sa vad daca a iesit ceva.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Atomiku
Interesant SIAB-ul (foarte mare aglomeratia...eu am lasat masina in aeroport in parcare). Nu mi s-a parut k am vazut ceva extraordinar....cred k printre lucrurile care m-am impresionat au fost (culmea) Fiat 500 si Loganu pickup. (nu includ aici masina lui Loeb) 
Prezenta Citroen a fost cam slabuta...dupa parerea mea (dragutz C-Crosseru', in schimb C4 sedan groaznic...nu vad diferenta intre el si un C5 ca dimensiuni...oricum arata nasol...si-au batut joc de ideea de C4...acum a ajuns si C4 sa aiba un frate Frankenstein ca si Renault Clio si peugeot 206...... ). In timp ce toate marcile au venit cu echipare de top, Citroen a adus un C4 coupe fara nimic pe el (macar acu 2 ani a fost VTS-ul in care am stat si am salivat). Trist. Noroc cu masina de raliu. In schimb...nimic deosebit...ce n-as vedea in showroom....
Prezenta Citroen a fost cam slabuta...dupa parerea mea (dragutz C-Crosseru', in schimb C4 sedan groaznic...nu vad diferenta intre el si un C5 ca dimensiuni...oricum arata nasol...si-au batut joc de ideea de C4...acum a ajuns si C4 sa aiba un frate Frankenstein ca si Renault Clio si peugeot 206...... ). In timp ce toate marcile au venit cu echipare de top, Citroen a adus un C4 coupe fara nimic pe el (macar acu 2 ani a fost VTS-ul in care am stat si am salivat). Trist. Noroc cu masina de raliu. In schimb...nimic deosebit...ce n-as vedea in showroom....
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
-
Atomiku
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Pai nici nu trebuiau sa se schinuie prea tare. By Leob-ul puteau sa-l imprumute din show-room-ul lui Mugurel (unde l-am vizionat vineri)....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Lasa-ma bre ca m-ai convins cu gusturile tale... daca-ti iei barca aia de gtc e cumva de asteptat sa-ti placa si un C4 cu portbagaj.
Desi sincer sa fiu forma stopurilor m-a surprins, arata bine. Pacat de forma portbagajului.
Desi sincer sa fiu forma stopurilor m-a surprins, arata bine. Pacat de forma portbagajului.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
newt scrie:Pai nici nu trebuiau sa se schinuie prea tare. By Leob-ul puteau sa-l imprumute din show-room-ul lui Mugurel (unde l-am vizionat vineri)....
Adevarul este ca eu in nebunia mea, am vrut mereu cate o exceptie in showroom.
Nu am fost solicitat, pentru ca as fi trimis- o cu siguranta la SIAB, dar daca nu mi se cere... nu am ce sa fac
Fac eu un SIAB la mine, mai mic, asa...cu C2 VTS, cu C4 by Loeb cu C2 R2 si cam atat