Magazie CDuri
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Eu la Kalos aveam Cd changer cu 6 CD (era ok )
La GTC am mp3 player , nu m-as gandit la magazie de cd nici batut , pai pe un CD de 700MB imi intra 200-300 de melodii .... nu va inteleg daca aveti mp3 player de ce mai vreti si magazie de cd-uri ......
Si apropo plyerele meseriasi nu citesc mp3 , in format mp3 melodia pierde foarte mult din claritate si tot ce vreti voi ....
La GTC am mp3 player , nu m-as gandit la magazie de cd nici batut , pai pe un CD de 700MB imi intra 200-300 de melodii .... nu va inteleg daca aveti mp3 player de ce mai vreti si magazie de cd-uri ......
Si apropo plyerele meseriasi nu citesc mp3 , in format mp3 melodia pierde foarte mult din claritate si tot ce vreti voi ....
- Letto
pai asta e chestia: nu am mp3, am doar cd.DMX scrie:Eu la Kalos aveam Cd changer cu 6 CD (era ok )
teoria asta cu mp3 si pierderea calitatii am mai auzit-o. nu ma astept sa fac sala de concerte in masina. la nivelul asta diferentele nu sunt f sesizabile.
C4, 1.6HDi, negru, coupe
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
La kalos era misto (si inca e ) ca am Cd changer`ul in fata , incearca sa-l pozitionezi in torpedou sau undeva sa ai acees calumea la el , in porbagaj e aiurea rau (asa mi se pare mie + cablaraiele care trebuie trase si toata nebunia ) .
Intereseazate daca dupa aceasta operatiune o sa mai ai butoanele de radio /cd functionale dupa volan s-ar putea sa le "pierzi"
Intereseazate daca dupa aceasta operatiune o sa mai ai butoanele de radio /cd functionale dupa volan s-ar putea sa le "pierzi"
- Letto
iti dai seama ca in cazul in care nu mai merg renunt la idee.DMX scrie:La kalos era misto (si inca e ) ca am Cd changer`ul in fata , incearca sa-l pozitionezi in torpedou sau undeva sa ai acees calumea la el , in porbagaj e aiurea rau (asa mi se pare mie + cablaraiele care trebuie trase si toata nebunia ) .
PS: n-am inteles niciodata de ce spun oamenii "dupa" in loc de "de pe"
C4, 1.6HDi, negru, coupe
-
Bogdan Boitor
Re: Magazie CDuri
pt a lega un mp3 la AUx iti trebuie ceva mufa speciala... care se ia numa de la citroen... sau se gaseste in mag. specializate??? a si locul pt cd changer cred ca e si in torpedou... pt ca am un fel de supoert acolo.. si alt rost nu ii gasesc...!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mufa eu mi-am facut-o la TotalMotto in bucuresti, dar se poate face oriunde! Un cablu jack este arhisuficient + schema + AUX Activat!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
In suportul ala din torpedou se baga mapa de CD-uri/mapa de documente.
Magazia de CDuri se instaleaza in cotiera (ma refer la cea stock)
Magazia de CDuri se instaleaza in cotiera (ma refer la cea stock)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Deese
- Omul cu plasticele
Am gasit ceva interesant
http://www.magazinulauto.ro/index.php?a ... a4a4598a71" onclick="window.open(this.href);return false;
Se lauda ca ar fi aceasi cu cea stock si anume http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/YOURCI ... C_C4_5.htm" onclick="window.open(this.href);return false; care asa cum am zis mai demult costa 20 mil.
100e vs 20 mil.
http://www.magazinulauto.ro/index.php?a ... a4a4598a71" onclick="window.open(this.href);return false;
Se lauda ca ar fi aceasi cu cea stock si anume http://www.citroen.com/CWW/fr-FR/YOURCI ... C_C4_5.htm" onclick="window.open(this.href);return false; care asa cum am zis mai demult costa 20 mil.
100e vs 20 mil.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cel putin arata ca unul original.
se fac multe chinezarii care juri ca sunt originale.
mai nou am vazut o navigatie care jurai ca este de octavia/golf....insa era doar fata ...restul electronica, soft chinezarie...asta neinsemnand ca nu isi face treaba!
se fac multe chinezarii care juri ca sunt originale.
mai nou am vazut o navigatie care jurai ca este de octavia/golf....insa era doar fata ...restul electronica, soft chinezarie...asta neinsemnand ca nu isi face treaba!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
baty_san
magazie de cd? am eu
cu tot cu sertar di cotiera 
Don't steal...goverment hates competition!
-
Cezar
- pi buni
Deese scrie:Am gasit ceva interesant
100e vs 20 mil.
Magazie 6CD, Peugeot, Citroen - toate modelele
Functioneaza pe toate modelele Peugeot Citroen, ideala pentru cei cu casetofoane sau cd care doresc sa pastreze comenzile de volan, afisajul din bord precum si o cantitate mai mare de muzica (6CD) pregatite pentru redare,
Pret: 100 eur
In poza e o magazie originala pt Citroen (adica un Blaupunkt cu 5 CD). Vad ca ei vand o magazie cu 6 CD. Trebuie sa fie ceva necurat la mijloc. Zic eu
- Deese
- Omul cu plasticele
Tot ce se poate.
La ora aia chiar nu am observat ca cea din link originala are 5 cd-uri.
Insa poate sunt modele cu 5 si cu 6, dunno.
La ora aia chiar nu am observat ca cea din link originala are 5 cd-uri.
Insa poate sunt modele cu 5 si cu 6, dunno.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Suna interesant. I-am sunat pe aia si intr-adevar e magazia originala, dar nu este noua. E luata de pe o masina in garantie ce a fost rasturnata. Cind i-am intrebat daca imi ofera garantie mi-a dat alt telefon la care nu raspunde nimeni momentan. Trebuie sa ma interesez pe la OPC, pe undeva, daca mi-o vinde frima respectiva stiam ca sint obligati sa imi ofere garantie. Daca da ma bag sa o iau, mai ales ca trebuie cit de curind sa merg in Oradea.