Add-ons pentru C4 Champion dupa cumparere
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
As cam vrea sa pun din lista aia
Mp3 stock
BT
Volan piele
geamuri laminate
oglinzi rabatabile
Restul sunt fie enorm de scumpe, fie nu se mai pot monta (like ESP si geamuri spate electrice) fie sunt inutile (like claxon bitonal, detector obstacole)
PS: apropo, detectorul de obstacole te avertizeaza sonor sau iti apare pe displayul central (in caz ca ai din ala color) ca un fel de radar ? (asa am vazut intr-un filmulet de prezentare)
Mp3 stock
BT
Volan piele
geamuri laminate
oglinzi rabatabile
Restul sunt fie enorm de scumpe, fie nu se mai pot monta (like ESP si geamuri spate electrice) fie sunt inutile (like claxon bitonal, detector obstacole)
PS: apropo, detectorul de obstacole te avertizeaza sonor sau iti apare pe displayul central (in caz ca ai din ala color) ca un fel de radar ? (asa am vazut intr-un filmulet de prezentare)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vladut_v
Radio Bi-tunner = scula e echipata cu doua tunere de cautare. cat timp un tuner reda semnalul, celalat cauta o calitate mai buna a frecventei. daca primul pierde semnal, asta al doilea intra in functiune si reda el iar primul intra pe pozitie de cautare ... si tot asa. deci, teoretic, vei avea mereu receptia cea mai buna a frecventei respective pentru ca e in permanenta cautata, nu de unul ci de doua tunere.
preluare: http://www.c4owners.org/plugins/forum/f ... ?2760.post
Geam laminat = doua straturi de sticla cu o folie de amortizare zgomot si efractie intre ele (rezulta un geam de 3.82mm in loc de 3mm - standard)
preluare: http://www.c4.citroen.com/ro/
preluare: http://www.c4owners.org/plugins/forum/f ... ?2760.post
Geam laminat = doua straturi de sticla cu o folie de amortizare zgomot si efractie intre ele (rezulta un geam de 3.82mm in loc de 3mm - standard)
preluare: http://www.c4.citroen.com/ro/
C4 1.6i 16V Berlina
- Deese
- Omul cu plasticele
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De ce nu faci tu o lista frumos si o trimiti la Citroen, sau lui Mugurel si asa o sa stii exact cat te costa, se poate nu se poate, ca asa aici toti ne dam cu presupusul ...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
I-am dat o lista lui Mugurel, acum sa vedem cand imi raspunde nu pot sa il bat la cap.
La pretul de pe site e defapt pretul din fabrica, daca le pui ulterior te costa mai mult, pentru ca e si manopera, nu ?
La pretul de pe site e defapt pretul din fabrica, daca le pui ulterior te costa mai mult, pentru ca e si manopera, nu ?
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
Eu zic sa te astepti la preturi de 3-5 ori mai mari, cred ca o sa te lasi pagubas cand o sa vezi cat iti cer..indie. scrie:I-am dat o lista lui Mugurel, acum sa vedem cand imi raspunde nu pot sa il bat la cap.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
B-333-VTS
- Deese
- Omul cu plasticele
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
D c nu ti le-ai pus din fabrica???
Oglinzile rabatabile o sa te coste enorm pt ca trebuie modificat cam tot pe acolo mai putin oglinda in care vezi
(adica toata oglinda, consola interioara, electrica din interior,etc....vor trebui modificate)
Geamurile laminate nu se merita din nici o perspectiva pt ca e MULT mai ieftin sa ii pui folie securizata care este mai buna.
BT din fabrica o sa te coste din nou imens de mult, pt ca trebuie modificat volanul....etc. Mai bine iti iei un MP3 aftermarket cu tot cu BT care isi va face treaba mult mai bine decat unul de fabrica (care de obicei nu este compatibil cu toate modelele de tel).
Ideea e urmatoarea singurul moment in care se merita sa-ti pui add-on-uri de fabrica pe ea este in momentul in care dai comanda.
Oglinzile rabatabile o sa te coste enorm pt ca trebuie modificat cam tot pe acolo mai putin oglinda in care vezi
Geamurile laminate nu se merita din nici o perspectiva pt ca e MULT mai ieftin sa ii pui folie securizata care este mai buna.
BT din fabrica o sa te coste din nou imens de mult, pt ca trebuie modificat volanul....etc. Mai bine iti iei un MP3 aftermarket cu tot cu BT care isi va face treaba mult mai bine decat unul de fabrica (care de obicei nu este compatibil cu toate modelele de tel).
Ideea e urmatoarea singurul moment in care se merita sa-ti pui add-on-uri de fabrica pe ea este in momentul in care dai comanda.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Ok.
Am primit p.m-ul, dar chiar imi este foarte greu sa aleg ceva.
Este destul de complicat sa modifici o masina gata fabricata cu o anumita serie de sasiu si sa pui pe ea altceva decat aveai din fabrica.
Pentru volanul de piele de exemplu am de ales vreo 14 coduri.
Pentru blocul cu 4 module de comenzi am vreo 18 coduri.
Pentru radio am vreo 30 de variante.
Chiar imi este greu sa dau un raspuns concret si deja muncesc de 2 zile sa aleg ceva si inca nu am ajuns la vreun rezultat.
Ca idee de preturi sunt convins ca dupa ce aleg niste coduri(repet la intamplare) voi avea surpriza sa imi dea cu ceva in cap colegul nostru...
Nu stiu, cea mai buna varianta era sa isi comande masina a sa cum a visat-o si sa astepte 90 zile.
Ca idee sa va faceti:
Pentru MP3+bluetooth ar fi necesar de inlocuit: COM2000 (manetele de stergatoare), blocul cu 4 comenzi, volanul, radio-ul in sine, cablajele de la volan pana la BSI si de la BSi la radio si microfon, cablajul antenei+amplificatorul de antena specific, plafoniera, antena ext, si surpriza: BSI_ul, adica acel calculator care gestioneaza toate comenzile.
Dupa ce muncesc si scot codurile, imi spune dar nu pot si oglinzi rabatabile? Bada, dar trebuie sa scot din nou codurile pentru ca se modifica si BSI si cablajele.
Nu stiu... Imi e greu sa raspund profesionist.
mugurel
Am primit p.m-ul, dar chiar imi este foarte greu sa aleg ceva.
Este destul de complicat sa modifici o masina gata fabricata cu o anumita serie de sasiu si sa pui pe ea altceva decat aveai din fabrica.
Pentru volanul de piele de exemplu am de ales vreo 14 coduri.
Pentru blocul cu 4 module de comenzi am vreo 18 coduri.
Pentru radio am vreo 30 de variante.
Chiar imi este greu sa dau un raspuns concret si deja muncesc de 2 zile sa aleg ceva si inca nu am ajuns la vreun rezultat.
Ca idee de preturi sunt convins ca dupa ce aleg niste coduri(repet la intamplare) voi avea surpriza sa imi dea cu ceva in cap colegul nostru...
Nu stiu, cea mai buna varianta era sa isi comande masina a sa cum a visat-o si sa astepte 90 zile.
Ca idee sa va faceti:
Pentru MP3+bluetooth ar fi necesar de inlocuit: COM2000 (manetele de stergatoare), blocul cu 4 comenzi, volanul, radio-ul in sine, cablajele de la volan pana la BSI si de la BSi la radio si microfon, cablajul antenei+amplificatorul de antena specific, plafoniera, antena ext, si surpriza: BSI_ul, adica acel calculator care gestioneaza toate comenzile.
Dupa ce muncesc si scot codurile, imi spune dar nu pot si oglinzi rabatabile? Bada, dar trebuie sa scot din nou codurile pentru ca se modifica si BSI si cablajele.
Nu stiu... Imi e greu sa raspund profesionist.
mugurel
-
alesul
cel mai simplu!
du-te in autovit, vinde bolidul actual(mare incercare!) mai pune niste bani si ia pe comanda configuratia dorita! sunt convins ca sunt sanse minime sa poti pune ceva in plus pe masina- nu este o dacie, totusi,... e un automobil cel putin complicat - cum poate sa ne confirme si mugurel!
du-te in autovit, vinde bolidul actual(mare incercare!) mai pune niste bani si ia pe comanda configuratia dorita! sunt convins ca sunt sanse minime sa poti pune ceva in plus pe masina- nu este o dacie, totusi,... e un automobil cel putin complicat - cum poate sa ne confirme si mugurel!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
- Deese
- Omul cu plasticele
N-am de ce sa o vand, din lista aia nu e nimic INDISPENSABIL 
Doar eram curios sa vad ce pot pune, ma uitam pe citroen.ro si am zis `ce ar fi daca as pune asta si asta si asta` si a iesit lista aia
Am o intrebare: ca sa pun un mp3player de c4 stock (eu am doar cdplayer) de ce modificari e nevoie si cat ma costa?
Se mai adauga butoane pe volan ?
Se schimba si panoul de afisaj central ?
Cu comanda de pe volan nu sunt probleme, in sensul ca nu o pierd,nu ?
Pentru ca mp3playerul e singura chestie care imi lipseste cu adevarat, si pana acum nu am vazut nici un mp3player aftermarket care sa se potriveasca bine vizual cu bordul de C4.
Iar Navi deja am rezolvat cu un P550L de la Mio, solutie BT pot lua si aftermarket (e chiar mai performanta) iar oglinzi rabatabile electric, sa fim seriosi, nu mor daca le pliez manual,dureaza 1 secunda, volanul il pot imbraca undeva (btw,n-am stiut ca trebuie schimbat tot volanul daca vreau de la citroen din piele:D), iar geamuri laminate vroiam doar ca sa reduca zgomotul interior (nu ca ar fi prea mare) dar oricum sincer nu cred ca au mare efect.
Doar eram curios sa vad ce pot pune, ma uitam pe citroen.ro si am zis `ce ar fi daca as pune asta si asta si asta` si a iesit lista aia
Am o intrebare: ca sa pun un mp3player de c4 stock (eu am doar cdplayer) de ce modificari e nevoie si cat ma costa?
Se mai adauga butoane pe volan ?
Se schimba si panoul de afisaj central ?
Cu comanda de pe volan nu sunt probleme, in sensul ca nu o pierd,nu ?
Pentru ca mp3playerul e singura chestie care imi lipseste cu adevarat, si pana acum nu am vazut nici un mp3player aftermarket care sa se potriveasca bine vizual cu bordul de C4.
Iar Navi deja am rezolvat cu un P550L de la Mio, solutie BT pot lua si aftermarket (e chiar mai performanta) iar oglinzi rabatabile electric, sa fim seriosi, nu mor daca le pliez manual,dureaza 1 secunda, volanul il pot imbraca undeva (btw,n-am stiut ca trebuie schimbat tot volanul daca vreau de la citroen din piele:D), iar geamuri laminate vroiam doar ca sa reduca zgomotul interior (nu ca ar fi prea mare) dar oricum sincer nu cred ca au mare efect.