Ce culoare are masina voastra?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai baga si tu niste poze sa o vedem si noi 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
shomoyoque
-
hyde
Gri cendre aduce cu sable de langrune, e culoarea nisipului, un bej. Peugeot a pus culoarea pe 206, 307, partner, etc etc
http://photos207.online.fr/5148.jpg
http://photos207.online.fr/5148.jpg
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Chestionarul e despre culori, de aia nu ai alb 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
shomoyoque
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Se numeste "Alb de tarm" (Blanc Banquise) 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
shomoyoque
Se pare ca rezultatele poll-ului devin destul de relevante. Avem deja 75 de voturi, iar distributia lor confirma cred, ceea ce stiam deja vis-a-vis de popularitatea culorii noir obsidien.
Pe de alta parte ele evidentiaza preferinta si pastrarea influentei nuantelor de gri (culoare care probabil este cea mai populara la momentul actual daca vorbim de toate modelele de masini), si in randurile posesorilor de c4. De altfel, cele trei griuri alaturi de noir obsidien, formeaza aproape 60% din preferinte.
Rouge Lucifer ocupa locul trei in preferinte (dupa griurile adunate si noir obsidien) iar pozitia este normala tinand cont de faptul ca Citroen a folosit aceasta culoare in strategia de marketing pentru C4.
De asemenea, noul trend impus de culoarea alba se observa si in randul posesorilor de C4. Daca la inceputul poll-ului nu aveam nici un vot pentru alb, acum albul ocupa locul 4 in topul preferintelor noastre.
Asa cum spuneam rezultatele mi se par destul de edificatoare si as dori sa ii rog pe cei ce ni s-au alaturat in ultima perioada, sa voteze culoarea aleasa. Vom reusi astfel sa pastram si sa imbunatatim relevanta poll-ului.
Pe de alta parte ele evidentiaza preferinta si pastrarea influentei nuantelor de gri (culoare care probabil este cea mai populara la momentul actual daca vorbim de toate modelele de masini), si in randurile posesorilor de c4. De altfel, cele trei griuri alaturi de noir obsidien, formeaza aproape 60% din preferinte.
Rouge Lucifer ocupa locul trei in preferinte (dupa griurile adunate si noir obsidien) iar pozitia este normala tinand cont de faptul ca Citroen a folosit aceasta culoare in strategia de marketing pentru C4.
De asemenea, noul trend impus de culoarea alba se observa si in randul posesorilor de C4. Daca la inceputul poll-ului nu aveam nici un vot pentru alb, acum albul ocupa locul 4 in topul preferintelor noastre.
Asa cum spuneam rezultatele mi se par destul de edificatoare si as dori sa ii rog pe cei ce ni s-au alaturat in ultima perioada, sa voteze culoarea aleasa. Vom reusi astfel sa pastram si sa imbunatatim relevanta poll-ului.
Ultima oară modificat Dum Feb 17, 2008 11:10 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
shomoyoque
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu s-ar putea completa lista culorilor si cu gri cendre?Nu de alta dar mi-ar placea sa votez si eu 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
shomoyoque
- b-10-ake
Rouge Lucifer a mea.Imi place culoarea,singura care imi place mai mult este alb
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115
http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Opel Astra J Notchback 1.6 115
http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine