Prima intrebare: ce este BSM, pt ca ai zis ca l-ai luat ca si optiune suplimentara?
A doua intrebare: lumina bordului, acea culoare albastra se poate schimba, de ex cum este la DS4? Intreb pt ca mi se pare din poza mult prea stridenta pt ochiul meu:D
SB-10RVJ
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Asgard
- Marca si model masina: PGT 607
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Re: SB-10RVJ
BSM (BOITIER SERVITUDE MOTEUR) este indispensabil unei masini si deci, este o greseala ca ar fi fost luat ca si optional. BSM-ul este cutia cu relee si sigurante normale si maxi fuzibile din compartimentul motor (de obicei) situat in partea dreapta.
PS: felicitari pentru achizitie! Atentie din nou (asa cum a spus deja un coleg) la uleiul utilizat pt. ca este foarte pretentioasa. Despre benzina, personal merg de peste numai cu petrom (OMV - e acelasi drac 100%) si rompetrol. Nicio problema pana acum.
Drumuri bune, si sa aveti grija unul de celalalt!
PS: felicitari pentru achizitie! Atentie din nou (asa cum a spus deja un coleg) la uleiul utilizat pt. ca este foarte pretentioasa. Despre benzina, personal merg de peste numai cu petrom (OMV - e acelasi drac 100%) si rompetrol. Nicio problema pana acum.
Drumuri bune, si sa aveti grija unul de celalalt!
- Asgard
- Marca si model masina: PGT 607
Stiu ce este BSM-ul la o masina, dar cand a zis ca a luat suplimentar si BSM m-am gandit la cine stie ce chichita scoasa de PSA si tradusa in romana sub numele de BSM si eram curios ce ar putea fi.
-
fartnold
- Numar Inmatriculare: ms11dns
Frumoasa masina. Multi km fara incidente.
- tolomeiu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6THP
- Numar Inmatriculare: SB-14CIT
Salutari,
V-am confuzat cu BSMul. Vine de la blind spot monitoring, care monitorizeaza prin senzorii de parcare unghiul mort si aprinde un LED in oglinda in momentul cand o masina e in unghiul mort... Ajuta destul de mult, era sa facem accident cu Loganul in Ungaria anul trecut. Sotia conducea pe autostrada, eram destul de obositi, si tocmai ne schimbasem ca eu nu mai puteam conduce. Eram pe prima banda cu 130 ora si aveam o duba in fata care mergea mai incet si trebuia depasita. Din spate venea pe a 2-a banda un Clio cam cu 140. Sotia s-a uitat in oglinda si nu l-a vazut si a tras usor catre el sa schimbe banda. Norocul a fost ca eram eu neincrezator si vigilent si m-am uitat in oglinda din stanga si am vazut masina. Atunci i-am strigat "vezi ca vine" si a redresat pe prima banda. Noroc ca nu s-a pierdut cu firea ca eram norisori acum amandoi. Cum lucrez in domeniul auto, cam stiu toate "gadgeturile" si m-am jurat ca urmatoarea masina o sa aibe BSM.
V-am confuzat cu BSMul. Vine de la blind spot monitoring, care monitorizeaza prin senzorii de parcare unghiul mort si aprinde un LED in oglinda in momentul cand o masina e in unghiul mort... Ajuta destul de mult, era sa facem accident cu Loganul in Ungaria anul trecut. Sotia conducea pe autostrada, eram destul de obositi, si tocmai ne schimbasem ca eu nu mai puteam conduce. Eram pe prima banda cu 130 ora si aveam o duba in fata care mergea mai incet si trebuia depasita. Din spate venea pe a 2-a banda un Clio cam cu 140. Sotia s-a uitat in oglinda si nu l-a vazut si a tras usor catre el sa schimbe banda. Norocul a fost ca eram eu neincrezator si vigilent si m-am uitat in oglinda din stanga si am vazut masina. Atunci i-am strigat "vezi ca vine" si a redresat pe prima banda. Noroc ca nu s-a pierdut cu firea ca eram norisori acum amandoi. Cum lucrez in domeniul auto, cam stiu toate "gadgeturile" si m-am jurat ca urmatoarea masina o sa aibe BSM.
Citroen C4 1.6THP 2013
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
- tolomeiu
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6THP
- Numar Inmatriculare: SB-14CIT
Revin cu informatii despre autostrada Mohu - Sura Mica (imi place sa rad de autoritatile romane super incompetente) I-au dat drumul la portiunea Sura Mica - Saliste. Am fost pe ea si se merge fain. E mai drept asaltul fata de vechea portiune, care e usor denivelata. In dreptul satului Sacel au facut un viaduct lung de 600m si un tunel de 300m. Arata destul de impresionant toata treaba. Traiasca UE ca ne-a dat 85% din bani. La intrarea si iesirea din tunel sunt puse niste imbinari care acum pe frig sunt destul de lasate. Eu am trecut cu 110 km/h peste ele si s-a zdruncinat destul de rau.
Ca si recomandare: respectati limita scrisa care e de 80 km/h ca sa nu dati prea tare in imbinari.
Ca si recomandare: respectati limita scrisa care e de 80 km/h ca sa nu dati prea tare in imbinari.
Citroen C4 1.6THP 2013
Dacia Logan 1.5 DCI 2006
Dacia Logan 1.5 DCI 2006