Citroen Franta nu-ti va raspunde in veci.Vor inainta e-mailul tau catre Citroen Romania si POATE astia iti vor raspunde.Ungoliath scrie: Am sa trimit un mail si celor de la Citroen Franta (cand va merge, ca acuma sunt in mentenanta) si am sa postez aici raspunsul lor. Eu consider ca este un defect de fabricatie si poate ca postul va fi util si vreunui nehotarat care nu stie ce sa-si cumpere: Citroen sau Logan? Are socra-miu un Logan de 5 ani si un pic cu vopseaua intacta.
Eu nu cred ca e defect de fabricatie.De obicei astea nu se manifesta dupa 5 ani.Faptul ca procentul celor care reclama aceasta problema, este mic si tinde la infinit, poate denota faptul ca in cei aproximativ 5 ani de utilizare, este posibil sa fii garat masina intr-un mediu coroziv, sau chiar niste binevoitori sa-ti fi aruncat ceva pe capota cand erai la film la mall.
Dar, ca sa nu te mai chinui, ia-i repede Loganul omului si da-i-o lui pe asta, sa se chinuie el cu ea.Sa fim seriosi, socrul meu are Megane si nu-mi place neam...